• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Пътят към промяна на България минава през спечелване на евроизборите

Пътят към промяна на България минава през спечелване на евроизборите

/КРОСС/ Предстоящите евроизбори са важни не само за бъдещето на Европа, а и за посоката за развитие на България, заяви кандидатът за евродепутат и заместник-председател на Националния съвет на БСП Деница Златева на среща с жителите на Димитровград. Златева отбеляза, че вижда желание и заряд за промяна у хората в страната, съобщиха от пресцентъра на БСП. 

Тя добави, че БСП иска справедлива и социална Европа, без двойни скорости и двойни стандарти. „Искаме Европа, където всеки европейски гражданин има равни права, равен достъп до здравеопазване и образование, гарантирани достойни заплати и пенсии“, категорична бе тя.

„Пътят към промяната на България минава през спечелване на евроизборите“, категорична бе Златева. Тя коментира, че те са един своеобразен вот на недоверие към работата на правителството. Кандидатът на "БСП за България" обърна внимание на проблемите и въпросите, които хората масово поставят по време на срещите в цялата страна – плачевното състояние на общинските болници, липсата на аптеки по селата, масовото закриване на училища в малките населени места, високите нива на корупция на местно ниво. „БСП предлага алтернатива на досегашния порочен модел“, заяви Златева.

Тя призова жителите на Димитровград да не се страхуват да изявят своята позиция и да гласуват. „Социологическите агенции не могат да предвидят контролирания вот, но колкото по-висока е избирателната активност, толкова по-малка ще бъде неговата тежест“, подчерта тя.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.