• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Възраждане: Нашата позиция е твърдо за запазване на българския лев

Възраждане: Нашата позиция е твърдо за запазване на българския лев

/КРОСС/ На 7 февруари 2020 г. от 12.00 ч. пред Парламента ще се проведе протест. Той е организиран от Възраждане с искане за оставката на кабинета Борисов 3.

Причините са известни за всеки български гражданин, който е наясно, че няма сфера в нашата Родина, която да не е потърпевша от наложения режим на управление от правителството на ГЕРБ и ВМРО -БНД.

В агонизиращо желание да получат външнополитическа подкрепа за да запазят властта настоящите управляващи ежедневно взимат грешни решения, от които потърпевши са българските граждани.

CETA, ЗСУ, H-18, ERM, многобройните кризи от различно естество, посегателството над българския лев и много други деяния на правителството са престъпни, тъй като ежедневно заплашват държавния суверенитет и съществуването на българската нация.

Управляващите са решили да вкарат страната ни в еврозоната, което не е в интерес на българските граждани.

Ние от Възраждане сме категорично за запазването на българския лев и против намеренията на правителството със законодателни промени да го девалвира. Смятаме, че бихме могли да запазим националната си валута като много други страни членки на Европейския съюз, което с времето се оказва едно много добро решение.

"Припомняме, че девалвацията на лева ще направи българските стоки експортно-леки. Ще се стопяват спестяванията на българите, ще се стигне до така нареченото “напомпване на заемите” и до верижни фалити. При фалит на страна от Еврозоната, ще трябва да дадем нашия финансов принос към фонда. Смятамe, че всяка мярка, която ще доведе до фалит, обедняване или стопяване на спестяванията на българския гражданин е неудачна. Повече за позицията ни по този въпрос и за позицията ни по всички актуални въпроси за българските граждани, които заради некомпетентността на правителството се оформят като проблемни точки, ще представим на организирана пресконференция. Тя ще се проведе на 5-ти февруари от 13.00 ч. в БТА. На нея ще дадем повече информация за предстоящия протест на 7-ми февруари от 12.00 ч. пред Парламента и последващите действия" - казаха от Възраждане.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.