• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Антоний Гълъбов: ДПС ще се раздели с модела "Пеевски"

Антоний Гълъбов: ДПС ще се раздели с модела "Пеевски"

/КРОСС/Преференциалният вот е привилегия на избирателите. Това е въпрос на право на българския избирател. Нито политическите партии, нито кандидатите имат работа по отношение на преференциалния вот, заяви политологът Антоний Гълъбов. Пред БНР той коментира появилите се информации за бизнес с преференции. 

Гълъбов е умерен оптимист по отношение на действията на служебното правителство.

Много от търговците на гласове ще имат неприятности. Ясни са мрежите, през които се върти тази търговия. Надявам се да си получат заслуженото. Но това е двустранен процес. И хората трябва да знаят, че носят отговорност. Дълбоката зависимост на хората е причина. Невинаги има пари. Гласувай, за да не ти вземем, а не за да ти дадем. Социални помощи, дърва, земеделски земи, през тези мрежи се търгува със свободата на хората, коментира политологът. 
Кампанията, според него, върви вяло и гузно. Партиите няма какво да кажат на избирателите. Безпомощни са. Липсва хоризонт, лидерство липсва, подчерта той. 

Срещата на Лютви Местан с турския президент Антоний Гълъбов определи като сериозно политическо събитие.

Имаме ясни проруски линии в българската политика, имаме и ясна заявка за протурски линии. Местан обясни, че българският етнически модел трябва да се разпространява по света и това е била темата на срещата, но това е трудно да се приеме. Турският президент се среща с представител на една политическа сила, преди да се е срещнал с българския президент или с българския министър-председател, коментира той. 
Според политолога това е ясен знак, че ДПС ще се трансформира отново и че ще се раздели с модела "Пеевски".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

йоти

Пеевски си ги спонсорира. за пред хората може да се разграничат, но факта, че е начело на листи показва точно обратното. пак ще ограбват българите,ако дойдат на власт

15.09.2014 18:14:32

Поли

По-хубаво е, че кампаниите им са по-скромни и не ни се навират прекалено много в очите. Ние пак им гледаме сеира, но поне не се плашим да си гледаме телевизия, че миналата година за парламентарните избори беше нещо ужасяващо преекспонирано.

15.09.2014 13:46:39

Гого

Политикът по презумпция не може да бъде гузен. Те са оперирани от този вид чувства.

15.09.2014 13:45:04

Никита

Не разбирате ли, че тези предизборни кампании са си за партиите, да изперат и усвоят едни пари, да си хвърлят малко прах в собствените очи и за един месец да се опитат да си втълпят колко са велики. Пълен цирк! На хората така им е втръснало от политическите им глупости и самозабравяне, че просто няма достатъчно думи, за да се опише.

15.09.2014 13:43:53

Жужа

Най-трагичното в тази кампания е, че някои партии се опитват да си правят ПР на гърба на пострадалите от наводненията. Това най-много ме дразни мен лично.

15.09.2014 13:42:28

Наката

Всички са с поср@ни задници, вие как искате да върви?

15.09.2014 13:41:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.