• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Bwin е най-новият играч на българския регулиран пазар на спортните залози

Bwin е най-новият играч на българския регулиран пазар на спортните залози

/КРОСС/ Българският пазар на онлайн спортните залози бе допълнен с още един играч. Това е австрийската букмейкърска къща Bwin, която стана петият лицензиран оператор на спортни залози в България, последвайки Bet365, борсата за залози Betfair и българските сайтове Efbet и 7777, букмейкърът на Националната лотария.

Макар да е чак петият лицензиран букмейкър, Bwin бяха едни от първите, които подадоха молба за лиценз пред Държавната комисия по хазарта (ДКХ). Това се случи още в началото на 2014 г., малко след приемането на новия хазартен закон, според който вече са необходими тези лицензи. За съжаление на хилядите български клиенти на Bwin, повече от две години хазартната комисия не се съгласяваше да даде лиценз, макар че от австрийската компания отговаряха на всички норми, установени в закона.

Сега, след като лицензът е вече факт, предварителните очаквания са сайтът да плаща всяка година повече от милион лева в данъци. Припомняме ви, че лицензираните хазартни компании в България са длъжни да плащат под формата на данък процент от годишната си печалба.

Това обаче едва ли ще е проблем за Bwin, зад които стои една от най-мощните хазартни корпорации - GVC Holdings. GVC Holdings придоби Bwin преди една година за няколко милиарда паунда.

Bwin е едно от най-големите имена в европейския онлайн хазарт от повече от десетилетие насам. Техните казино, покер и бетинг предложения са сред най-добрите в света, спечелвайки им репутация на компания с водещи предложения във всяка една по-известна форма на игра с хазартен елемент. Букмейкърът на Bwin, перлата в короната на техния асортимент от предложения, се поставя от много класации в Топ 3 на най-добрите букмейкърски къщи в света. Две са основните точки, по които Bwin печели най-много позитиви: отличните коефициенти над средното ниво и невероятното изобилие от различни опции за залози - в някои дни могат да бъдат открити повече от 50 000 различни залози всеки ден.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.