• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната за утре, 26 юли

Предстоящи събития в страната за утре, 26 юли

/КРОСС/София.
От 09.30 министърът на отбраната в оставка Ангел Найденов и началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов ще участват в тържествения ритуал за връчване дипломите на студентите и слушателите от „Випуск 2014" на Военната академия "Г. С. Раковски". Дипломи за придобиване на образователно-квалификационна степен „магистър" ще получат 196 слушатели и студенти от 9 магистърски специалности в професионалните направления „Военно дело" и „Национална сигурност".

София.
От 10.00 часа в Paradise Center ще се проведе втори кръг на Националната Муайтай Лига на практикуващите атрактивното тайландско бойно изкуство. Боевете от националната лига ще се провеждат по муайтай правилата на IFMA. Всички участници ще бъдат разделени на класове - A, B и C, а присъствието на международни промоутъри и хора от екипа на ELITE BOXING ще допринесе за уникалната атмосфера. На състезанието ще бъде определен съставът, който ще представлява България на предстоящото Европейско Първенство в Полша, под егидата на Световните игри и Sport Accord. Припомняме, че всички участници, представили се достойно на 1 кръг, вече бяха изпратени на едномесечен лагер в Тайланд и им бяха осигурени професионална среда за трениране, профи мачове и участие на Световното първенство.

Бургас.
От 13:00 в офиса на ПП „България без цензура" - Варна (бул."Приморски" 39 ) председателят на партията Николай Бареков, зам.-председатели на партията и членовете на изпълнителния съвет ще дадат пресконференция след заседание на съвета относно коалиционната политика на партията и участие и на предстоящите парламентарни избори.

Бургас.
Сдружение Burgas Paragliding Club ще проведе международно състезание по парапланеризъм, целно кацане „Бургас 2014". Събитието, което е част от национална лига по целно кацане, ще се проведе на територията на морската градина и северният плаж в Бургас. Атрактивното мероприятие се провежда за втора година с изключителното съдействие на Община Бургас и Българският Национален Аероклуб /БНАК/, като тази година е включено в спортните календари и на двете институции. Този път организаторите са се погрижили за едно по-мащабно, по-интересно и много по-зрелищно събитие.

Балчик.
„Софийски солисти" ще открият петото издание на „Дни на класиката в Балчик" това лято. Световноизвестният ансамбъл, воден от маестро Пламен Джуров, ще даде начало на поредица от концерти на сцена „Мистрал" край морето. Тази година в Балчик ще се съберат музиканти от България, Холандия, САЩ, Полша, Украйна, Германия и Чехия. По традиция фестивалът събира успешни български творци, музициращи на европейския и световен подиум. Специално внимание ще бъде отделено на Годината на чешката музика с участието на виртуозния млад цигулар Мирослав Амброш.

Видин.
От 09.00 часа във спортна зала „Фестивална" е ще се проведат „Фолклорни дни с Фиданките", като инициативата се провежда в рамките на Фестивала на изкуствата „Дунавски вълни". Към 40 фолклорни състава с общо над 700 участника са заявили желание да се включат в надиграването.Предстои гала вечер и официално закриване на фестивала около 21.00 часа на откритата сцена на пл. „Бдинци", когато ще бъдат дадени отличията на участниците. Кметът на Община Видин Герго Гергов ще връчи голямата награда на най-добрите в надпреварата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.