• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

В Бургас задържаха извършители на домови кражби

В Бургас задържаха извършители на домови кражби

/КРОСС/ На територията на Бургас - град е проведена специализирана полицейска операция с цел задържане на извършители на домови кражби, в резултат на която около 10.30 ч. на 07.12.т.г. в района на бл. 51 в ж.к. «Славейков», служители от Второ Районно управление - Бургас задържали обявеният за общодържавно издирване Х.Л., 37 годишен от Бургас.

Х.Л. е криминално проявен, с две влезли в сила присъди за извършени престъпления от общ характер / с цел избягване на изтърпяването им, бургазлията се укрил и е обявен за общодържавно издирване с мярка «задържане и привеждане в затвора»/.

Към момента 37 годишния бургазлия е обвиняем по три досъдебни производства за извършени кражби, за които също е обявен за издирване.

Забелязвайки полицейските служители от Второ Районно управление - Бургас, Х.Л. направил опит за избяга, изхвърляйки на земята пластмасова кутийка с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/. Задържан е за срок от 24 часа. При извършения личен обиск е намерена сумата от 4 000 лв., за чийто произход бургазлията нямал адекватно обяснение. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Извършено е претърсване в условията на неотложност в апартамента, обитаван от Х.Л., разположен в бл. 361 в ж.к. «Меден Рудник». Намерени и иззети са два преносими компютъра, четири мобилни телефона, таблет и дамски часовник / всички с неустановен към момента произход/. Вероятно същите са предмет на домови кражби, като към момента се установяват собствениците на вещите.
Работата по случая продължава от служители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.