• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Известното руско шоу КВН показва новите си скечове първо в България

Известното руско шоу КВН показва новите си скечове първо в България

/КРОСС/ Руската общност в Бургас и областта ще е първата, която ще види на живо новите скечове на комиците от КВН. Звездите от най-популярната телевизионна игра в родината на Путин ще разсмеят публиката на 22 юли в Летния театър на Бургас и ден по-късно - на 23 юли на стадиона в Поморие. Гостуването на Клуба на веселите и находчивите (КВН) е новина за всички 30 000 руснаци, които са постоянно живеещи в община Бургас.

Подробности около първите изяви на КВН бяха представени днес на пресконференция в Община Бургас от организатора на концертите и победител в КВН за 2008 година - Андрей Минин, Силвия Несторова - началник отдел "Туризъм" в Община Бургас и Пламен Каров - организатор от българска страна.

"Над 30 000 руски граждани са приели Бургас за свои дом. Смехът е емоцията, която обединява всички народи. Не се съмнявам, че представлението ще се радва на голям интерес, а актьорите от трупата ще срещнат една възторжена публика." Това сподели Силвия Несторова - началник отдел "Туризъм" в Община Бургас.

КВН е национална игра в Русия, като в нея участват над 10 000 отбора, с 1 милион участници. Висшата лига на Клуба на веселите и находчивите събира най-добрите хумористични отбори, чиито скечове се излъчват всяка седмица от руския "Първи канал". Нещо повече - КВН не е само забавление, а основата на шоубизнеса в Русия, защото е ковачница за актьори, режисьори и сценаристи. В артистичните среди в Русия казват: Ако КВН са те пародирали, значи вече си звезда.

Сред пародираните не рядко има и политици, като най-яркият пример е Владимир Путин. Той обаче реагира с чувство за хумор, а за 50-годишния юбилей дори подарява на артистите Дом на КВН, където да репетират и изнасят представления.

В Бургас и Поморие, артистите от КВН ще се превъплътят във футболистите от световното първенство в Бразилия и в спортистите от зимната олимпиада в Сочи. Важно е да се отбележи, че новите скечове ще бъдат гледани в България, още преди да бъдат излъчени по националната телевизия в Русия.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.