• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Павлова: Не са сериозни слуховете, че аз ще съм следващият премиер

Павлова: Не са сериозни слуховете, че аз ще съм следващият премиер

/КРОСС/ "Категорично мисля, че не са сериозни слуховете, които върлуват в медиите, че аз ще съм следващия министър-председател на България след изборите на 5 октомври. Лидерът ни Бойко Борисов ясно заяви, че ако можем да съставим след тях самостоятелно правителство то той ще е човекът, който ще застане на премиерския пост." Това каза в предаването на БНТ „ Още от деня" Лиляна Павлова, депутат от ГЕРБ.

" Ние имаме категоричното мнение като парламентарна група, че след като мандатоносителят в лицето на БСП подкрепя само актуализацията на бюджета на НЗОК, но не и на държавния бюджет, предложен от тяхното правителство, след като довчера вечерта ДПС уж ни подкрепяха в желанието ни да се актуализират и двата бюджета, това, което видяхме днес е, че очевидно всичко е било с цел ГЕРБ да бъде вкаран в капан. Искаха от нас да бъдем отговорна опозиция, а видяхте, че отново към нас се отправят само обвинения, когато постъпваме държавнически", категорична бе тя.

"Моето притеснение е, че ако само говорим за 200-те милиона за НЗОК то в държавния бюджет винаги биха се намерили, но това нямаше да реши проблема. Ние предложихме да се дадат исканите от касата 330 милиона, а с актуализация в бюджета да бъдат предвидени буфери и по този начин сумата при нужда да може да нарасне до около 500 милиона лева", добави тя.

Лиляна Павлова предупреди, че заради спрените европрограми може в скоро време да изгубим тези пари окончателно.

"Това естествено ще доведе до проблеми, а може би и фалити на някои общини, защото те няма да могат да завършат проектите си. Ние затова искахме да се актуализира бюджета, за да може средствата да се платят, а след това Европа да може рано или късно да ни ги върне. След като мандатоносителят в лицето на БСП не иска да подкрепи общините и бизнеса, нека те да носят негативите за това", заяви депутатката от ГЕРБ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тази госпожа, може да работи и то добре, като касиерка в кино.

31.07.2014 22:41:15

Анонимен

Тя дори от кумова срама не може да каже, че не са истина слуховете. Тя категорично мислела, че не са сериозни слуховете да стане премиер. Ти моме не ставаш за нищо друго освен за обикновен служител в някое учреждение. Дори за това не знам дали имаш истински дипломи, а не купени.

30.07.2014 21:41:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.