• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Експерти: България да влезе максимално бързо в чакалнята на еврозоната

Експерти: България да влезе максимално бързо в чакалнята на еврозоната

/КРОСС/ България трябва да влезе максимално бързо в чакалнята на еврозоната. Това обявиха икономистът Лъчезар Богданов и финансистът Емил Хърсев.

В докладите на ЕК и ЕЦБ има дадена наистина една обективна картина за страните, които искат да приемат еврото, обясниха те.

Относно какво означава стабилност на валутния курс, Хърсев заяви, че това е изпълнено от 20 години в България и в момента означава само, че не сме гласували да влезем в ERM 2, заяви Хърсев. „Не може да упрекнеш някой, че не е изпълнил нещо, защото той няма възможност да го изпълни", добави той и заяви, че трябва максимално по-бързо да влезем в чакалнята.

Богданов обясни, че чакалнята за еврозоната е, за да се покаже дали ще има проблеми с валутните курсове.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

е къв е тоя зор да "влезем"? що се напиняте като яре пред майка си...ще вземем да цъфнем икономически?!? Държави като Чехия, Швеция, Норвегия, Дания са с националните си валути, имат отлични икономики и развитие, покриват всички изисквания и "ценности", пък грам не се натискат да са с евро. Обаче "големия" евротолераст бай Ганю не си вижда кочинката, но риве да сме с еврозоната!! '

25.05.2018 16:03:00

Анонимен

Европейската комисия ясно се изрази - БНБ не взима независими от политиците решения и корупцията е заплаха за въвеждането на Еврото в страната. Прочетете стенограмите за КТБ и ще разберете, че са напълно прави!

25.05.2018 13:40:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.