• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Три първи и общо шест награди от „PR Приз“ 2017 за All Channels Communication

Три първи и общо шест награди от „PR Приз“ 2017 за All Channels Communication

/КРОСС/ Първите места Агенцията извоюва с кампаниите си за Discovery Networks и Крадецът на ябълки

All Channels Communication Group си тръгна с общо 6 награди, 3 от които първи места, в рамките на конкурса на Българското дружество за връзки с обществеността - "PR Приз" 2017. Лансирането на новия сайдер на Загорка АД „Крадецът на ябълки" донесе 2 първи места на Агенцията в категориите „PR на продукт или услуга" и „Дигитална кампания". В „Дигитална кампания" All Channels си тръгна и с втората награда за „Седемте новозеландски езера" - кампания, в която All Channels умишлено премести Седемте рилски езера в Нова Зеландия и предизвика бъз около пилотния епизод на предаването "Двойно оцеляване" на Discovery Networks, заснет именно в Рила. Aгенцията взе първото място в категория „PR проект, реализиран от медия" заради съвместната си работа с Discovery Networks по подобен проект, но реализиран за старта на друго шоу - „Кралете на дивото", чийто пилотен епизод телевизионният канал засне в Родопите по-рано през 2016 г.

Комуникационната агенция извоюва и още две втори места - за „Специално събитие" със шестото издание на конкурса „Mtel Media Masters" 2017 - „С пръст на спусъка", организиран за Мтел и за „Кризисен PR". В кризисната категория екипът на All Channels сподели наградата си с бензиностанции ЕКО, с които заедно овладяха комуникационното предизвикателство при катастрофата на ТИР в обект на бензиностанцията на автомагистрала Тракия и последвалия пожар.

В рамките на конкурса се състезаваха 74 проекта в 13 категории, оценявани на два етапа - първият етап с индивидуална оценка на база писмено описание на проекта, а вторият - чрез оценка на реализацията на проекта, която се прави след публичното представяне. Председател на авторитетното жури тази година беше Мануела Тотева, председател на УС на Българското дружество за връзки с обществеността за 2017 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.