• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Склад със 100 кг дрога и автомати открит в София

Склад със 100 кг дрога и автомати открит в София

/КРОСС/ Антимафиоти са открили склад с над 100 кг различни наркотици и автомати в София. Подозират, че уникалното съоръжение е на люлинския силовак Радмил Ранов - Радо Ланеца, научи „24 часа".

Той е сочен за един от тримата тартори, заедно със Стъклето и Телето, на най-голяма наркогрупа, залавяна през последните години у нас. Информацията за открития склад потвърди пред „24 часа" зам.-главният прокурор Иван Гешев, но посочи, че повече подробности ще има по-късно през деня.

„На атаките срещу прокуратурата ще отговорим по един начин - с работа. Независимо дали става въпрос за организирани престъпни групи, които тровят децата ни, както в случая, или за хора, които тормозят бабите и дядовците, майките и бащите ни в малките населени места. Поздравявам колегите от ГДБОП и Специализираната прокуратура за добрата работа по случая", каза само Гешев.

Снимката на Радо Ланеца бе разлепена на листовки в София преди 3 г. под надпис: „Мъжете, които тровят децата ни".

Според източници на „24 часа" количеството дрога в склада е смаяло разследващите. Освен наркотици и оръжия, ползвани за сплашване от бандата, антимафиотите са открили и т.нар. „счетоводни тефтери" на групата. Бандата е търгувала дрога из цялата страна от поне 4-5 години, твърдят от разследването. С обвинения засега са 32 души. 25 от тях се издирват, сред които и сочените за лидери.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Никой няма доверие на антимафиотите. Щото са.....с мафиотите.

14.08.2019 22:31:58

Анонимен

От 4-5 години МВР е имала данни за бандата а едва сега са се сетили да ги подгонят след като покровителите им са преминали от другата страна на бариерата

14.08.2019 16:45:01

гражданин

Защо досега прокуратурата и полицията си затваряха очите как умират деца предозирани от същите зи хора Когато се разчу че Лаура Кьонеши поема правосъдието и борбата с корупцията в ЕП се разбягагаха ..

14.08.2019 16:41:25

Анонимен

Емотикон - среден пръст . Егати прането на миризлив симеоновски възпитаник , минал през одобрението на нашите нови афроамерикански братя.

14.08.2019 12:59:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.