• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Вижте какво ще се случи днес - 26 февруари

Вижте какво ще се случи днес - 26 февруари

/КРОСС/ ***
София.
От 19.30 часа в Университетски театър „Алма Матер" ще се състои официална церемония по връчването на наградите „Алтери 2017".

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Институт „Конфуций", пети корпус на ВТУ „Св.св. Кирил и Методий" ще бъде открит фестивал за настолни игри „Настолен град".

***
Видин.
От 09.00 часа в митрополитски храм „Св. Николай Чудотворец" ще бъде отслужена света Литургия в памет на Видинския митрополит Неофит. От 10.45 часа на гроба на митрополита, в източната страна на храма, в двора на Видинска света митрополия, ще бъде отслужена и панихида за упокоение на най-дълго управлявалия Видинската епархийска катедра архиерей.

***
Видин.
От 11:30 часа в катедрален храм „Св. Димитър" ГЕРБ-Видин ще открие предизборната си кампания с водосвет.

***
Видин.
От 17:00 часа в зала „Симфониета" ПП ГЕРБ-Видин ще представи официално листата си с кандидати за народни представители пред членове и симпатизанти на партията и ще даде старт на предизборната кампания.

***
Горна Оряховица. / с. Поликраище.
От 16.00 часа в центъра на селото ще се проведе Пресъздаване на обичая Заговезни.

***
Добрич.
От 16.00 часа в АЕМО „Стария Добрич" пред Часовниковата кула, Община град Добрич и Регионален исторически музей - Добрич канят гражданите и гостите на града за да отбележат Сирни заговезни - Ден за прошка.

***
Кубрат.
От 7.00 часа в община Кубрат ще се проведе балотаж на частичните избори за кмет на общината.

***
Пазарджик. Официално ще бъде открита предизборната кампания на ГЕРБ в област Пазарджик. От 12.00 часа в катедралния храм „ Успение Богородично" кандидатите за народни представители в 13 МИР, начело с водача Екатерина Захариева, ще присъстват на водосвет за здраве и успех, в предстоящите парламентарни избори. От 14.00 ще се проведе пресконференция за представяне на листата в голямата зала на областния офис на ГЕРБ в Пазарджик на ул."Екзарх Йосиф" №15 А.

***
Силистра.
От 10.00 часа на площада в с. Айдемир ще се състои 42-ри Традиционен празник на кукерите и маските.

***
Смолян.
От 18.00 часа на площада в Устово самодейци от читалище „Кирил Маджаров -1866" - Устово ще отбележат Сирни заговезни, ще запалят орадата, за да се изгони злото.

***
Смолян./с. Момчиловци.
От 18.00 часа на площада в село Момчиловци ще отбележат Сирни заговезни.

***
Стара Загора.
От 10.30 часа в кв. „Железник" ще се проведе народно веселие под надслов „Сирни Заговезни".

***
Стара Загора.
В 12.00 часа в с. Старозагорски бани с кукери и представяне на руски обичаи ще бъдат отбелязани Сирни заговезни.

***
Стара Загора.
От 14.00 часа в Общинска спортна зала „Иван Вазов" ще се проведе благотворителен концерт с участието на Валя Балканска. Минимална дарителска стойност на поканата е 5лв.

***
Сливен.
От 11.00 часа в Кукления театър ще бъде представена пролетна приказка „Кой събуди Ежко Бежко" за най-малките с участието на любими приказни герои, както и самата Баба Марта, която след представлението ще подари мартенички на децата.

***
Търговище.
От 10.30 часа в с. Пробуда пред читалището ще бъде запален огън. Ще бъде подготвена изложба на баници и представен обичаят „хамкане".

***
Търговище.
От 18.00 часа в село Стража ще се проведе традиционен общоселски празник за Сирни заговезни.

 

Избори 2017:

***
София.
От 16.00 часа, в "София Тех Парк" (бул. „Цариградско шосе" 111B), ПП ГЕРБ-София ще открие официално предизборната си кампания за парламентарните избори на 26 февруари. Очаква се на представянето да присъства председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

***
София.
В 18.00 часа в Националния пресклуб на БТА Лидерът на Гражданско движение ВОЛЯ Веселин Марешки ще даде пресконференция на тема: „Истината: Как се формира цената на горивата в България".

***
Благоевград.
От 16.00 часа в зала „22 септември", водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградски избирателен район и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ в Благоевград.

***
Бургас.
В 13.00 часа в залата на Кукления театър - Бургас ще бъде представена листата с кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България" за 2-ри МИР.

***
Сандански.
От 09.00 часа, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се включи в Зимния университет на МГЕРБ в Сандански, който се провежда в парк хотел Пирин (Шарлопов).

***
Видин.
От 11.30 часа в катедрален храм „Св. Димитър" ГЕРБ-Видин ще открие предизборната си кампания с водосвет. От 17.00 часа в зала „Симфониета" партията ще представи официално листата си с кандидати за народни представители пред членове и симпатизанти на партията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.