• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Какво, къде, кога...

Какво, къде, кога...

/КРОСС/ ***
София.
В 11.30 часа в Гербова зала на „Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще връчи националния флаг на участниците в юбилейната 25-а българска Антарктическа експедиция.

***
София.
От 09.45 часа в Гранитна зала на МС, министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще връчи първите 21 споразумения на Местните инициативни групи по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за ВОМР" от Програмата за развитие на селските райони (2014-2020 г.).

***
Разлог
От 14.00 часа Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и кметът на Разлог Красимир Герчев ще открият Регионалната система за управление на отпадъците на Разлог, Банско, Белица и Якоруда. Съоръжението, което е изградено със средства от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.", се намира на 2,5 км от с. Баня в посока с. Добърско.

***
София.
От 09.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Георги Георгиев, Калоян Томов и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група, създадена с цел убийства.

***
София.
От 09.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Алмохаммад Абдулхамид, Ал Абдалах Фади, Ал Фанди Ясим за тероризъм.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР, бул. "Княз Дондуков" № 8-10, ет. 4 ще се проведе обществено обсъждане на проект на Правила за изменение и допълнение на Правилата за търговия с природен газ.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Огнян Милчев, Георги Илиев и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Радослав Колев, Генчо Пашов, Венцислав Петков и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в институцията на омбудсмана, националният омбудсман Мая Манолова, съвместно с Центъра за спогодби и медиация при Софийски районен съд и Софийски градски съд, организира експертна дискусия „Медиацията в България: Проблеми и решения".

***
София.
От 11.00 часа в залата на 11-ия етаж в централата на КНСБ, на пресконференция ще бъдат представени исканията на КНСБ за доходите в индустрията през 2017 г.

***
София.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА, Институтът за социална интеграция (ИСИ) ще представи междинните резултати от медийния мониторинг на предизборната кампания на основните кандидати за президент на Р България.

***
София.
От 13.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще проведе пресконференция на тема „Гранд корупция в сферата на горивата - текущи оценки и следващи стъпки на „Инициатива „Справедливи цени за горивата".

***
София.
От 13.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Николай Стойнев, Илчо Серафимов и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в Националния пресклуб на БТА, Националната пациентска организация (НПО) ще даде пресконференция във връзка с началото на програмата „Хемангиоми в ранни детска възраст".

***
София.
От 15.30 часа в зала 12126, 12 учебен блок на ТУ-София, ще се състои тържество по повод 50 години от създаването на катедра „Електроизмервателна техника" при Факултет Автоматика на Технически университет - София.

***
София.
От 18.00 часа в галерия „Финес" в София ще бъде открита изложба на съвременно японско изкуство - селекция от творби от керамика, текстил и хартия, скулптури и инсталации.

***
Асеновград.
В 11.00 часа на площада пред общината в Асеновград, кандидатът за вицепрезидент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП Илияна Йотова ще се срещне с граждани. От 11.30 часа Старинно училище „Св. Георги" ще се проведе срещата на Йотова с асеновградската общественост.

***
Банско.
В 15.00 часа в залата на Посетителски информационен център гр. Банско кметът Георги Икономов ще открие встъпителна пресконференция по повод реализацията на проект „Независим живот в община Банско".

***
Бобов дол.
В 15.00 часа в Културния дом кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещнат с общността.

***
Брезник.
От 11.00 часа в читалище „Просвещение 1870"-гр. Брезник, народният представител и зам.-председател на Комисията по култура и медии в 43-то Народно събрание Ирена Соколова организира приемен ден с жители на града и населените места в общината.

***
Бяла Слатина.
В 11.30 часа в Културния дом на града, кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев ще се срещне с граждани.

***
Бургас.
От 14.00 часа подлежи на обжалване пред Окръжен съд - Бургас определението на Районен съд-Бургас за оставяне в ареста на мъж, обвинен в извършване на блудствени действия спрямо две навършили 14годишна възраст момчета и грабеж спрямо трето .

***
Бургас.
От 18.00 часа в Концертната зала на Музикалното училище започва третия сезон на „На концерт в сряда" .

***
Велико Търново.
От 10.00 до 18.00 часа в РНБ „П. Р. Славейков" ще гостува Пътуващият салон на образованието 2016. Той се организира от Френския институт в България съвместно с Френското посолство в Албания, Френския институт в Босна-Херцеговина , Френския институт в Сърбия и със съдействието на Агенция Campus France Париж.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в пресклуба на БТА инструктори по функционални тренировки ще представят последните новости в спортните и социални програми за начинаещи и напреднали.

***
Велико Търново.
От 10.45 часа в Ректората на ВТУ ще бъде открита фотоизложба „Всяко лято има своята история", която се организира от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий" съвместно с международния проект „Световно образование".

***
Видин
От 12.30 часа в Детски отдел на РБ „Михалаки Георгиев" ще бъде представена мултимедийна презентация, посветена на народните будители. Ще гостуват четвъртокласници от СУ „П. Р. Славейков" и второкласници от СУ „Св. Св. Кирил и Методий".

***
Враца.
От 10.30 часа в Детски отдел на РБ „Христо Ботев" ще се проведе игра „Да открием родното място на будителя".

***
Враца.
От 17.30 часа в балетна зала на Младежки дом ще се състои открит урок по хип-хоп.

***
Враца.
В 18.00 часа в Драматичния театър , кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев ще се срещне с обществеността.

***
Горна Оряовица./ с. Драганово
От 11.00 часа в Къщата - музей „Асен Разцветников" в селото ще се състои Детско утро „Събуди се ясно слънце" по повод 119 години от рождението на поета Асен Разцветников с участието на ученици от начален курс при ОУ „Климент Охридски".

***
Горна Оряовица.
От 14.00 часа на Стадион „Захарни заводи" ще започне срещата на юноши старша възраст между ОФК „Локомотив" Горна Оряховица - ФК „Етър" Велико Търново.

***
Гоце Делчев.
В 12.15 часа кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, ще открият Многофункционалната спортна зала „НЕВРОКОП АРЕНА".

***
Дупница.
В 13.00 часа в Общински драматичен театър „Невена Коканова", кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще разговарят с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ.

***
Кнежа.
В 10.00 часа в читалището в град Кнежа, кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев ще се срещне с обществеността.

***
Кресна.
В 10.55 часа кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще бъдат в Кресна. Те ще се срещнат с работещите в оранжерии за зеленчуци на фирма „Алтко". Събитието ще се проведе до бившето военно поделение, което се намира извън града. В 11.35 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Кресна пред офиса на партията в града, ул. „Македония" 102,

***
Кюстендил.
В 17.00 часа на площад „Велбъжд" /при лошо време - Общински драматичен театър Кюстендил, бул. „България" №26/ кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще разговарят с граждани. В 18.00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Кюстендил. В 18.30 часа на площад „Велбъжд" председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Кюстендил кандидат-президентската двойка на партията.

***
Кюстендил.
От 17.10 часа в залата на Възрожденското училище Община Кюстендил организира представяне на книгата на президента на Агенция и Радио „Фокус" Красимир Узунов - книгата „Епопеята на Добруджа".

***
Мездра.
От 16.30 часа в „Дом на железничаря" , кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев ще се срещне с граждани.

***
Петрич.
В 09.40 часа кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се разходят по центъра на град Петрич по ул. „Цар Борис Трети". В 09.50 часа те ще се срещнат с представители на бизнеса и на културни институции в Петрич, както и с кметове на населени места от региона.

***
Плевен.
От 14.00 часа в Регионалния пресклус на БТА, пресконференция ще дадат независимият кандидат за президент Пламен Пасков и независимият кандидат за вицепрезидент Светозар Съев.

***
Пловдив.
От 10.30 часа кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район Централен Георги Стаменов ще открият нов паркинг, който се намира на булевард „Найчо Цанов", тупика на улица „Хан Аспарух" срещу 124 (в близост до градинката на блок 1).

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на тема „Справедливи възнаграждения през 2017 г. за работещите в ОП „Чистота" и ОП „Градини и паркове" на община Пловдив".

***
Пловдив.
В 11.00 часа, в Езикова гимназия „Иван Вазов" в гр. Пловдив ще се проведе първият час от инициативата „Заедно в Час по етика и право" на Апелативна прокуратура-Пловдив, съвместно с Регионалното управление на образованието в Пловдив с ученици от десети клас в училищата в Пловдив на тема „Как да не станем жертва на компютърни престъпления".

***
Пловдив.
В 15.00 часа на Главната улица във Фронт офиса на Инициативния комитет кандидатът за вицепрезидент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП Илияна Йотова ще се срещне с граждани. В 17.00 часа, в с. Катуница, община Садово, Йотова ще се срещне с жители на с. Катуница и община Садово.

***
Разград.
От 10.00 часа, в зала № 712 на Областна администрация Разград ще се проведе заседание на Областния щаб за координация на спасителни и неотложно-възстановителни работи при бедствия и аварии.

***
Роман.
В 15.00 часа в читалището в град Роман, кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев ще се срещне с обществеността.

***
Сандански.
В 08.30 часа кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се разходят по центъра на града /по площад „България", ул. „Македония" до Интерхотел „Сандански"/. В 08.45 часа в заседателна зала на Интерхотел „Сандански" тримата ще се срещнат с представители на бизнеса от града.

***
Сливен.
От 11.00 часа в Районната избирателна комисия ще се състои пресконференция с говорителя на РИК инж. Любомир Захариев.

***
Сливен.
От 19.00 часа в залата на читалище „Зора" ще бъде представен най-новият спектакъл на театър "Българска армия", "Тайната вечеря на дякона Левски" от Стефан Цанев.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА, ще се състои пресконференция на Сдружение „Творецъ" и Община Мъглиж.

***
Стара Загора.
От 13.30 часа в зала 33 в Регионален исторически музей ще се проведе церемония по награждаването на отличените в Националния младежки конкурс за есе „Аз в бъдещето".

***
Хисаря.
В 18.30 часа, в читалището в гр. Хисаря, кандидатът за вицепрезидент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП Илияна Йотова ще се срещне с обществеността.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.