• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития на 19 февруари 2018

Предстоящи събития на 19 февруари 2018

/КРОСС/ ***
София.
От 18.00 часа президентът Румен Радев ще участва във възпоменателната церемония по повод 145 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. Президентът Радев ще произнесе слово и ще поднесе венец пред паметника на Васил Левски в столицата.

***
София.
От 08.00 часа пред паметника на Васил Левски в столицата вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в отбелязването на 145 години от гибелта на Апостола с рецитал на деца, членове на клубовете „Млади възрожденци".

***
София.
Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с министър-председателя на Кабо Верде Жузе Юлисеш де Пина Корея е Силва в сградата на Министерския съвет.

***
София.
Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с унгарския министър-председател Виктор Орбан в резиденция „Бояна".

***
София.
От 08.50 часа на Терминал 2 на Летище „София" трябва да кацнат сноубордистката Александра Жекова и скиорката-алпийка Мария Киркова, които се завръщат след участието си в зимните олимпийски игри в Пьонгчанг.

***
София.
Среща на директорите по отбранителната политика на страните - членки на ЕС ще се проведе на 19 и 20 февруари в Националния дворец на културата.

***
София.
От 09.30 часа 9-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Гроздан Т., Иван П. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 7-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Поля П., Спасена Г. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Христо Х., Красимир Х. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа омбудсманът Мая Манолова организира обществена дискусия под наслов „Социално-икономическа защита на деца, с един или с двама починали родители" в институцията на омбудсмана на ул. „Георг Вашингтон" № 22.

***
София.
От 11.00 часа, в централата на КНСБ, Институтът за синдикални и социални изследвания (ИССИ) на КНСБ ще представи последните си данни за потребителските цени и издръжката на живот в България.

***
София.
От 11.00 часа, в Националния пресклуб на БТА, Асоциацията за регулиране на отношенията в етажната собственост - Справедливост (АРОЕС) ще даде първата пресконференция след учредяването си.

***
София.
От 11.00 часа Националната спортна академия ще отбележи 145-ата годишнина от гибелта на своя патрон - Васил Левски с честване пред паметника на Апостола в двора на НСА. На събитието ще присъстват кметът на район „Студентски" Димитър Дилчев и ректори на университети, намиращи се на територията на района.

***
София.
От 11.30 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Ралица Л., Росен Ч. и др., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 12.00 часа пред паметника на Васил Левски ПП АТАКА и нейният лидер Волен Сидеров ще почетат паметта на Апостола на свободата.

***
София.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА, КП Реформаторски блок - Глас Народен ще даде пресконференция на тема „Да спасим Северозапада".

***
София.
От 12.00 часа в Руския културно-информационен център ще се проведе пресконференция във връзка с организацията и провеждането на избори за президент на Русия на територията на Р България.

***
София.
От 13.00 часа в Националния пресклуб на БТА Македонският научен институт ще даде пресконференция, на която ще обяви становището си относно спора за името между Македония и Гърция.

***
София.
От 13.30 часа 23-ти състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу съдия Анелия Рашева, обвинена за престъпление по служба.

***
София.
От 13.30 часа 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Асен И., на когото е повдигнато обвинение за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 18-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Красимир К., Славчо А. и Галина А., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на сдружение „Цифрова република" по повод стартирането на кампанията „Спри робополицията", която цели да даде гласност на предстоящата реформа на авторското право в Европейския съюз.

***
София.
От 15.30 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Георги Г., Цено Ф. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 16.30 до 18.30 часа УМБАЛ „Св. Екатерина" ще се проведат безплатни процедури по скрининг (откриване) на сърдечно-съдови заболявания.

***
София.
От 17.00 часа в храм „Света София" ще бъде отслужена Архиерейската панихида в памет на йеродякон Игнатий - Васил Левски, след това е организирано литийно шествие. От 18.00 часа пред Паметника на Апостола ще започне церемонията-поклонение.

***
София.
От 18.00 часа в Литературен клуб „Перото" в НДК ще бъде представен романът „Сахиб" от Ненад Величкович и разказите "Тъмна материя" от Мойца Кумердей.

***
Асеновград.
От 12.00 часа пред паметника на Васил Левски ще се проведе възпоменателен митинг и панихида по случай 145 години от обесването на Апостола.

***
Благоевград.
От 11.00 часа пред бюст-паметника на Дякона, който се намира на едноименния площад „Васил Левски" ще се проведе ритуал по полагане на цветя и венци по повод 145-ата годишнина от обесването на Апостола.

***
Благоевград.
От 16.00 часа в детския отдел на Регионална библиотека „Димитър Талев" ще се проведе рецитал „Апостолът на Свободата".

***
Бургас.
От 10.00 часа в зала „Георги Баев" на Културен център „Морско казино" ще бъде открита изложбата живопис „За Свободата" по повод 145 години от обесването на Апостола на българската свобода Васил Левски.

***
Бургас.
От 11.30 часа пред паметника на Васил Левски в Морската градина ще се състои преклонението пред паметта на Апостола на свободата. Пред монумента на Левски представители на бургаското духовенство ще отслужат заупокойна молитва, след която ще започне тържественият ритуал по полагане на венци и цветя от гражданите.

***
Бургас.
От 14.30 часа в учителската стая на ПГЧЕ „Васил Левски" ще се състои пресконференция на тема: ПГЧЕ „Васил Левски"- 55 г. принос в българското образование. На събитието ще бъде представен Инициативен комитет и Програма за отбелязване на годишнината.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дома на писателя ще се проведе среща-спектакъл „Пътят към Къкринската голгота", посветен на Васил Левски.

***
Варна.
От 10.00 часа пред барелефа на Васил Левски в кв. „Левски" ще бъдат поднесени венци и цветя по повод 145 години от гибелта на Апостола. От 11.00 часа ще се проведат общоградско поклонение със заупокойна молитва и полагане на венци и цветя с военен ритуал пред паметника на Васил Левски в Морската градина.

***
Варна.
От 13.00 часа в зала 122 в академичната сграда на Икономически университет - Варна ще бъде представен проектът „Уроци по летене" - риалити формат, който цели да подготви завършващите ученици за сложните житейски ситуации и да им предложи решения: как да си намерят работа, как да управляват бюджета си и др.

***
Варна.
От 13.00 часа проф. Анелия Клисарова, народен представител от ПГ „БСП за България" ще проведе приемна за граждани в централата на БСП на ул. „Македония" 33.

***
Варна.
От 15.30 часа в клуба на ПП ГЕРБ Варна на ул. „Г. Бенковски" №1 народният представител Емилия Милкова ще проведе приемен ден за граждани.

***
Велико Търново.
От 12.30 часа в ОУ „Христо Ботев" ще има среща на Клуб приятели на книгата - тема „Васил Левски" - съвместно с Младежкия дом по програма „Деца четат на деца".

***
Велико Търново.
От 15.00 часа в голяма зала на МДТ „Константин Кисимов" ще бъде представен „Величието Асеневци" - исторически спектакъл.

***
Велико Търново.
От 17.00 часа пред сградата на съдебната палата в града ще се проведе протест на служителите в затворите.

***
Велинград.
От 17.30 часа, във Велинград ще започне възпоменателното поклонение пред паметника на Васил Левски и концерт в памет на Апостола на Свободата под надслов ,,Пазим името ти свято"

***
Видин.
От 10.30 часа в катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски" ще бъде отслужена със заупокойна молитва по повод145 години от обесването на Апостола на свободата Васил Левски, която ще продължи с литийно шествие до бюст- паметника на Васил Левски. Там в 11.00 часа ще започне възпоменателно честване. Слово по повод годишнината ще произнесе кметът на Видин Огнян Ценков.

***
Враца.
От 10.00 часа в Конферентната зала на хотел „Мира" ще се проведе кръгла маса на тема бъде „Мотивирай се, за да успееш - мотивационно писмо". Форумът е част от проект „Създаване на център за интегрирани комплексни социални услуги за хора с увреждания и техните семейства".

***
Враца.
От 10.00 часа в Конферентната зала на Общински съвет-Враца ще се проведе обществена поръчка с предмет: „Дейности по визуализация и публичност" в изпълнение на проект, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 година, по три обособени позиции.

***
Враца.
От 11.00 часа в храм „Св. Възнесение" ще бъде отслужена панихида по повод 145 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски. От 11.30 часа пред паметника на великия българин в центъра на града, деца от група „Мечо Пух" от ДГ „Знаме на мира" ще декламират стихотворението „Левски" на Цветан Ангелов, а възпитаници на ОУ „Васил Левски" ще изпълнят поетична композиция. В знак на признателност пред паметника ще бъдат поднесени венци и цветя.

***
Враца.
От 12.00 часа в градинката пред паметника на Васил Левски Политическа партия ГЕРБ - Враца ще почете паметта на Апостола със стихове, песни и мисли за него. Инициативата е част от поредицата „СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА" и се организира по повод 145-тата годишнина от гибелта на Васил Левски.

***
Враца.
ВМРО-Враца ще отбележи 145-та годишнина от гибелта на Апостола на българската свобода Васил Левски със серия от прояви.
От 09.30 часа народният представител от ПГ Обединени патриоти Красимир Богданов и общинските съветници от ВМРО Красимир Ангелов и Марин Цветков ще участват в честването на Левски в СУ „Мито Орозов" към Затвора Враца
От 10.30 часа Младежката организация на ВМРО ще раздава картички посветени на Апостола пред Сувенирната палата в центъра на Враца.
От 11.00 часа Патриотите ще се включат в общоградското възпоменание пред паметника на Левски до Централна поща
От 17.00 часа в клуба на ВМРО на бул. „Христо Ботев" 38 ще се излъчи филм за Левски дело на творчески колектив от БНТ.
От 18.00 часа Патриотите ще поднесат цветя пред паметниците на Левски до Централна поща и на площад „Васил Левски".
От 19.00 часа Патриотите ще посетят ученическото състезание „Чиста и свята република...", посветено на живота и делото на Васил Левски, което ще се проведе в голямата зала на Младежки дом - Враца, като част от Програмата за патриотично възпитание.

***
Враца.
От 16.00 часа народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията инж. Петя Аврамова организира приемен ден за граждани в офиса на партията на бул. „Демокрация" №2.

***
Враца.
От 17.00 часа в митрополитския храм „Св. Николай Мирликийски" започва Велико повечерие с първата част от Покайния канон на св. Андрей Критски.

***
Горна Оряховица.
От 16.30 часа в Младежкия дом ще бъде открита „Работилница за умения и добродетели" - изложба на мартеници, изработени от деца и ученици от детските и учебни заведения в общината.

***
Гоце Делчев.
От 17.00 часа пред паметника на Васил Левски, който се намира пред сградата на Общинския исторически музей ще се състои поклонение по повод 145 години от обесването на Апостола на свободата. От 17.30 часа, в сградата на Общинския исторически музей, ще бъде представен филмът на режисьора Искрен Красимиров, посветен на Апостола, наречен „Лъвский: Европеец в Българско".

***
Добрич.
От 11.00 часа пред паметника на Апостола на българската свобода - Васил Левски ще се състои възпоменателна церемония по повод 145 години от неговата гибел.

***
Добрич.
От 10.00 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" ще се проведе образователен урок с презентация „Пътят към една Голгота" по повод 145 години от гибелта на Васил Левски. В библиотеката ще бъде изложена витрина с библиотечни документи по повод 145 години от гибелта на Васил Левски „Дела, а не думи".

***
Добрич.
От 17.00 часа пред сградата на съдебната палата в града ще се проведе протест на служителите в затворите.

***
Дупница.
От 12.30 часа от площад „Свобода" ще започне шествие, посветено на 145 години от гибелта на Васил Левски.

***
Дупница./с. Яхиново.
От 16.30 часа народният представител от ГЕРБ Радослава Чеканска организира приемен ден в сградата на кметството.

***
Карлово.
От 09.00 часа в храм „Света Богородица" ще бъде отслужена архиерейска света литургия и панихида в памет на Васил Левски.

***
Карлово.
От 11.00 часа на площад „Васил Левски" ще се състои възпоменателен митинг-поклонение по повод 145 години от гибелта на Васил Левски. В ритуала ще участват министърът на отбранта Красимир Каракачанов, представителни роти и военният духов оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада. В знак на признателност към делото на Апостола на Свободата военнослужещи от Българската армия ще поднесат венци и цветя на възпоменателни ритуали във Велико Търново, Горна Оряховица, Плевен, Асеновград, Благоевград, Белене, Сливен, Стара Загора, Хасково, Шумен, Смолян, София.

***
Карлово.
От 12.00 часа в Национален музей „Васил Левски" ще бъдат отбелязани 140 години от смъртта на майката на Левски Гина Кунчева.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа пред паметника на Васил Левски ще бъдат почетени 145 години от гибелта на Апостола.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в Окръжен съд ще се гледа дело за убийството на Николай Радев от Дупница.

***
Кюстендил.
От 11.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция по проект „Мисията е възможна" на СНЦ „Политологичен център", Център за подпомагане, иновации и развитие /Полша/ и сдружение „Ларго".

***
Кюстендил./с. Соволяно.
В 12.30 часа ще бъдат поднесени цветя на паметната плоча на Васил Левски, поставена в центъра на село Соволяно.

***
Ловеч.
От 10.00 часа председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще бъде на Пази мост, където ще наблюдава възстановката на срещата на Левски и Никола Цвятков с турските заптиета, предшестваща неговото залавяне.
От 10.30 часа Цветанов ще бъде на Къкринското ханче, където ще се включи в поклонението, ще поднесе цветя и ще наблюдава възстановката на залавянето на Апостола.
***
Монтана.
От 10.30 часа в храм „ Св. св. Кирил и Методий" ще бъде отслужена панихида в памет на Васил Левски. От 11.30 часа пред паметника на Васил Левски ще се състои поклонение по повод 145 години от гибелта му.

***
Несебър.
От 10.30 часа народният представител и областен координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев ще има приемен ден за жителите на община Несебър в офиса на партията в ж. к „Младост", бл. 30, вх. Б, партер.

***
Перник.
От 11.00 часа пред паметника на Васил Левски в града ще започне общоградското поклонение по повод 145 години от гибелта на Апостола на свободата.

***
Перник.
От 18.00 часа в Двореца на културата ще бъде представен спектакълът „За теб, Апостоле" по повод 145 години от гибелта на Васил Левски.

***
Петрич.
От 18.30 часа от централния градски площад ще тръгне факелно шествие, с което ще бъде отбелязана 145-ата годишнина от обесването на Апостола на свободата.

***
Петрич.
От 19.00 часа пред паметника на Народните будители ще се проведе литературно-музикалният спектакъл „Помним те, Апостоле". От 19.20 часа тържествено ще бъдат поднесени венци и цветя в памет на Апостола.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу Георги Б. и Александър Н. във връзка с казуса за тютюневия склад на ул. „Одрин".

***
Пловдив.
От 09.45 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се проведе заседание по делото, образувано по протест на Окръжна прокуратура-Пловдив и по жалби на подсъдимия Емил Д. срещу присъда на Окръжен съд - Пловдив, с която подсъдимият е признат за виновен в опит за умишлено убийство.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в църквата „Св. Св. Петър и Павел" ще бъде отслужена панихида по повод 145 години от гибелта на Васил Левски. От 11.00 часа пред паметника на героя на Централната алея на Бунарджика ще се състои общоградското поклонение пред паметта на Апостола.

***
Пловдив.
От 14.00 часа в зала 10 на Районния съд ще се проведе заседание по делото срещу Светослав М., адвокат от Адвокатска колегия - Хасково. Срещу него е повдигнато обвинение в закана за убийство.

***
Пловдив.
Народните представители от ГЕРБ ще проведат приемни за граждани.
Менда Стоянова, председател на Комисията по бюджет и финанси в 44-тото Народно събрание - от 16.00 в централния офис на ГЕРБ - Пловдив, на бул. „Марица" 91;
Димитър Лазаров, председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и член на Комисията по правни въпроси - от 16.30 часа в партийния офис на ГЕРБ на улица „Прага" 2;
Атанас Ташков, член на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по външна политика в 44-то Народно събрание - от 16.00 часа в партийния офис на ул. „Стефан Стамболов" № 21;
Спас Гърневски, заместник-председател на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика - от 16.00 в офиса на ГЕРБ на ул. "Коста Паница" № 5.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ ще проведат приемни за граждани:
Даниела Дженева, от 17 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен", ул."Академик Петър Динеков"№ 1А; Спартак Николов, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№5; Вихър Захов, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№ 5; Вера Тоскова, от 16 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в жк."Тракия"бл.91.; Александър Радев, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Централен" на ул."Прага" № 2.; Атанас Узунов, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен" на ул."Академик Петър Динеков" №1А; Ели Гатева, от 16 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в жк."Тракия"бл.91.

***
Пловдив.
От 18.00 часа Пловдивският митрополит Николай ще оглави Велико повечерие с канона на св. Андрей Критски - първа част в митрополитски храм „Св. Марина".

***
Провадия.
От 16.00 часа в клуба на ПП ГЕРБ (на първия етаж в сградата на Младежкия дом) в Провадия народният представител Павел Христов организира приемна за граждани.

***
Роман./ с. Радовене.
От 13.00 часа народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев организира приемна в кметство Радовене.

***
Роман./ с. Кунино.
От 15.00 часа народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев организира приемна в кметство Кунино.

***
Симитли.
От 11.00 часа пред бюст-паметника на Васил Левски в мемориалния парк в центъра на града
жителите на Симитли ще почетат паметта на Апостола на свободата.

***
Смолян.
От 16.00 часа в Държавен архив - Смолян ще се проведе вечер-поклон, посветена на 145 г. от обесването на Васил Левски.

***
Смолян.
С митинг, военни почести, тържествена заря и редица прояви в Смолян ще бъдат отбелязани 145 години от гибелта на Васил Левски.
От 10.00 часа в Спортната зала „Величко Чолаков" в Смолян ще се проведе традиционното състезание „Лъвски скок."
В 18.00 часа тръгва факелното шествие от читалище „Балкански просветител" в Райково и ще продължи до двора на ППМГ.
От 18.30 часа в двора на гимназията ще се проведе митинг и с военни почести ще бъдат поднесени венци пред паметника на Левски, след което ще има заря в памет на Дякона. В тържествените чествания ще участват 101 -ви Алпийски полк, Общинският духов оркестър и ученически блок от ППМГ.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа народният представител от ГЕРБ Маноил Манев организира приемна за граждани в офиса на партията на бул. „Митрополит Методий Кусев" № 5.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа пред паметника на Васил Левски ще се състои общоградски ритуал с поднасяне на венци и цветя по повод 145 години от обесването на Апостола на свободата.

***
Стара Загора./с. Змейово.
От 12.00 часа в НЧ „ Пробуда - 1928" ще бъде представена изложбата „Моят идеал беше и е свободна България..." .

***
Стара Загора.
От 13.30 часа в зала 203 на Община Стара Загора кметът Живко Тодоров ще се срещне с Величко Донков - младеж, намерил чанта с пари и я върнал на собственика ѝ.

***
Стара Загора.
От 13.30 часа библиотечен филиал „Августа Траяна" на библиотека „Родина" гостува с изложба и литературно четене в Клуб на пенсионера „Августа Траяна".

***
Стрелча.
От 10.30 часа пред храм-паметник „Св. Архангел Михаил" ще бъде отслужена панихида по повод 145 години от смъртта на Васил Левски. От 16.00 часа в НЧ „Просвещение" ще се проведе рецитал за Апостола на свободата, подготвен от III-тите класове на НУ „Паисий Хилендарски", а веднага след него стрелчани и гостите на града ще могат да видят спектакъла „Левски в Стрелча" в изпълнение на творческа група „Актьори" по проект "Обединени от знанието" към СУ „Кирил и Методий". В края на деня за всички желаещи ще бъде представен филмът „Левски пред съда на Портата и историята".

***
Тутракан.
По повод 145-та годишнина от обесването на Васил Левски пред двата паметника на Апостола на свободата в Тутракан ще бъдат поднесени венци и цветя, с участието на ученици.

***
Шумен.
От 11. 00 часа пред паметника на Васил Левски в града с възпоменателна церемония ще бъде почетена паметта на Апостола.

***
Шумен.
От 13.00 часа в залата на РУ- Шумен директорът на ОДМВР- Шумен ст.комисар Ялчън Расим, Маргарита Георгиева, административен ръководител- окръжен прокурор на Окръжна прокуратура Шумен и заместник-окръжният прокурор на Шумен Орлин Куздов ще дадат брифинг във връзка за успешна реализация срещу наркоразпространението на територията на областта.

***
Шумен.
От 14.30 часа в заседателна зала на театъра на пресконференция ще бъде представена предстоящата премиера на спектакъла "Нирвана" от Константин Илиев.

***
Шумен.
От 15.00 часа в зала 203 в сградата на общината ще се проведе заседание на ПК „Бюджет и финанси".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.