• 24 Фев 2020 |
 •  USD / BGN 1.8079
 •  GBP / BGN 2.3330
 •  CHF / BGN 1.8451
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 6°C

Предстоящи събития на 12 септември

Предстоящи събития на 12 септември

/КРОСС/ София.
От 15.00 часа вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще приеме министърпредседателя на провинция Долна Австрия Йоханна Микл-Лайтнер в МВнР. След срещата са предвидени изявления пред медиите.

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.
***
София.
От 15.00 часа омбудсманът Диана Ковачева организира среща с експерти и граждани, на която ще се търсят решения на проблемите със замърсяването на въздуха. Събитието ще се проведе в институцията на омбудсмана на ул. „Георг Вашингтон" № 22.

***
София.
От 11.00 часа заместник-кметът по екология на Столична община Йоана Христова ще направи проверка на новите контейнери за текстилни отпадъци в столицата.

***
София.
От 11.30 часа в Клуба на народния представител Георги Марков ще представи книгата си „Феноменът Виктор Орбан".

***
с. Лозен.
От 10.30 часа в района на Националния учебен и логистичен център на БЧК (НУЛЦ) и полигона на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението", БЧК организира демонстрация за спасяване на пострадали при инциденти след бедствие.

***
София.
От 14.00 часа ще се проведе редовен брифинг на Централната избирателна комисия във връзка с подготовката и произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове, насрочени на 27 октомври 2019 г.

***
София.
От 15:00 часа в Централния военен клуб ще се състои награждаване на Община Момчилград с отличие за динамично развиваща се община в туризма.

***
Асеновград.
В 11.00 часа в кабинета на кмета д-р Емил Караиванов ще се проведе пресконференция по актуални теми.

***
Благоевград.
От 17.30 часа на площад „Георги Измирлиев" кметът д-р Атанас Камбитов и областният управител Бисер Михайлов ще посрещнат ръководители на дипломатически мисии и представителства на международни организации, акредитирани в Република България.

***
Бургас
От 10.15 часа в клуба на втория етаж в сградата на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" - Бургас ще се проведе церемония по награждаване на отличените в областния етап на международния конкурс „С очите си видях бедата". От 11.00 часа в клуба ще се проведе пресконференция относно отбелязването на Седмицата на пожарната безопасност и честването на Професионалния празник на служителите на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" към МВР.

***
Бургас.
От 18.00 часа пред Пантеона, пожарникари ще се включат с вълнуващи демонстрации в Седмицата на пожарната безопасност.

***
Варна.
От 11.30 часа в Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия "Социални дейности и жилищна политика" към общинския съвет.

***
Видин/село Иново.
От 10.00 ч. на площада в село Иново ще бъде извършено тържествено освещаване на паметника на загиналите във войните 1912-1918 година. На събитието ще присъства заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков.

***
Пазарджик.
От 10.00 ч. в сградата на РДПБЗН-Пазарджик ще се проведе брифинг, в който участие ще вземе директорът на пожарната комисар Ангел Дудов.

***
Перник.
В 08.00 часа експерти на РИОСВ ще премахнат в присъствието на кмета Вяра Церовска поставените пломби към генераторите, за да може да бъде възстановено подаването на гориво на спрените мощности на „Топлофикация".

***
Перник.
От 14.00 ч. в зала „Струма" на Областна администрация - Перник ще се проведе заседание на Областната комисия по безопасност на движението.

***
Пловдив.
В 10.00ч в сградата на „Социално подпомагане" директорът д-р Надя Танева ще даде изявление във връзка с инцидента с пострадалото дете.

***
Смолян.
От 10.00 часа в 101-ви Алпийски полк ще се проведе пресконференция и демонстрации във връзка с провеждащото се в Смолян Международно тактическото учение на Сухопътните войски „Родопи -2019 г."

***
Смолян.
От 10.00 часа в сградата на КНСБ-Смолян с адрес бул. „България" 58 ще се проведе пресконференцията във връзка с провежданата в страната кампания „Сивото убива" и мобилно приложение VOX KNSB.

***
Смолян.
От 10.30 часа в малката зала на ОДМВР - Смолян ще се проведе месечен брифинг за резултатите от работата на ОДМВР-Смолян от началото на 2019г. и отделно за м. август. Друга тема ще бъде пътно-транспортната обстановка на територията на област Смолян. Специално внимание ще бъде отделено на препоръки за безопасност при откриването и през новата учебна 2019/2020 г. година.

***
Шумен.
От 10.00 часа в сградата на РДПБЗН-Шумен ще се проведе брифинг с участието на комисар Иван Иванов - директор на РДПБЗН-Шумен и ръководни служители на дирекцията във връзка с професионалния празник на служителите на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - 14 септември.

***
Шумен.
От 10.30 часа в зала 203 в общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия „Култура, културноисторическо наследство, туризъм, интеграционна политика и вероизповедания".

***
Шумен.
От 11.30 часа в Националния пресклуб на БТА в Шумен ще се състои пресконференция на общинския съветник Добромир Драев относно участието му в кметската надпревара в града.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 на Общината ще заседава Постоянна комисия „Просвета, образование и наука" към Общинския съвет.

***
Шумен.
От 16.00 часа в зала 203 на Общината ще се заседава Постоянна комисия „Териториално развитие и селищно устройство" към Общинския съвет.

 

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.