• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития в страната на 20 януари

Предстоящи събития в страната на 20 януари

/КРОСС/ *** София

От 09.00 часа Четвърти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Юнер Дъкдъгьоглу за участие в организирана престъпна група.

От 09.30 ч. Трети състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Иван Кушелиев и Димитър Георгиев за квалифицирани състави на изнудване.

От 10.00 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Стефан Бонев и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. 12-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Димитър Желязков и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.30 ч. 18-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Красимир Коцев и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 11.00 часа в Народното събрание БСП ще проведе консултации с АБВ във връзка с предстоящия вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов. От 13.00 ч. социалистите ще проведат консултации с „Движение 21“.

От 13.00 ч. Постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно планиране ще проведе заседание във връзка с водната криза в Перник.

От 13.00 ч. в Конгресен център „Глобус” в сградата на КНСБ (пл. „Македония“ 1, ет. 2) ще се проведе Национална работна среща на тема „Заплащането на труда и бъдещето на ВиК сектора в България”.

От 13.30 часа – 22 състав Софийски градски съд ще заседава срещу Иван Тонев, обвинен за стрелбата в подлеза на бул. „България“.

От 14.00 часа БСП ще внесе вота на недоверие в деловодството на Народното събрание.

От 19.00 в Музей "Борис Христов" ще се състои концерт на Симеон Златков и Георги Бойкин.

*** Асеновград

От 09.00 до 12.30 часа в Общината ще се проведе кръводарителска кампания „Дарете кръв, подарете надежда за живот!“.

*** Варна

От 19.00 ч. в Основна сцена проф. Пламен Марков ще постави през януари във Варна драмата "Отело".

*** Враца

От 17.00 ч. в конферентната зала на Община Враца ще се състои публично обсъждане на проектобюджета на Община Враца за 2020 г.

*** Добрич

От 11.00 часа започва 27-то издание на Областен конкурс за карикатура „Смешното в училище в карикатури“ 2020 г.

От 16.00 часа в Младежки център, зала 2 ще се проведе среща с доброволците към Младежкия център.

*** Долна Митрополия

От 11.00 ч. държавният глава Румен Радев ще приеме почетния караул, след което ще наблюдава ритуала по връчване на бойното знаме на ВВВУ „Георги Бенковски“ и ще произнесе слово.

От 11.00 часа министърът на отбраната Красимир Каракачанов и заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев ще участват в официалното откриване на ВВВУ „Георги Бенковски“.

*** Дупница

От 17.30 часа в залата на Общински съвет – Дупница ще се проведе обществено обсъждане на проекта на бюджет за 2020 година.

*** Кюстендил

От 11.00 часа в залата на читалище „Братство” ще бъде открита фотодокументална изложба, посветена на 137 години от рождението на Тодор Наумов.

*** Панагюрище

От 11.10 часа в Изложбената зала на Исторически музей – Панагюрище ще бъде открита изложбата "Къщата на Райна Княгиня - храм на българския дух“.

*** Плевен

От 16:30 до 18:30 часа в офиса на партията, който се намира в сградата на библиотека „Христо Смирненски” в града, Общинските съветници от ГЕРБ – Плевен ще имат приемен ден.

*** Пловдив

От 09.30 ч. Апелативен съд Пловдив ще разгледа дело по протест на Окръжна прокуратура – Хасково срещу присъда на Н. П. от 8 години лишаване от свобода и глоба в размер на 100 000 лева.

От 10.30 ч. в зала 1 Апелативен съд – Пловдив ще разгледа дело по жалба по присъдата на мъж от 12 години лишаване от свобода, постановена от Окръжен съд – Стара Загора.

*** Сливен

От 18.00 ч. в зала „Сливен“ ще се състои премиера на филма „Диви и щастливи“ с благотворителна цел.

*** Стара Загора

От 19.00 ч. в Драматичен театър ще бъде представена постановката „Енергични хора“ от Василий Шушкин.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе среща, на която да бъдат отчетени извършените дейности по ремонта на довеждащия водопровод от яз. „Тича“.

От 14.00 в зала 203 на Община Шумен ще се проведе Консултативен съвет.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.