• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за 13 юни

Предстоящи събития в страната за 13 юни

/КРОСС/София.
От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
В Централния военен клуб заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов ще открие международна научна конференция по въпросите на кибер сигурността и кибер отбраната „Бърза реакция".

***
София.
В София Тех Парк ще се проведе Eastern Europe Tech Tour 2018.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР на бул. „Княз Дондуков" 8-10, ет. 4, ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад относно заявлениe от „Райков сервиз" ООД с вх. № Е-15-58-1#2 от 12.03.2018 г. за утвърждаване на цени за разпределение на природен газ, цени за снабдяване с природен газ и цени за присъединяване на клиенти към газоразпределителната мрежа за територията на община Смолян за регулаторен период 2018-2020 г.

***
София.
От 10.10 часа в сградата на КЕВР на бул. „Княз Дондуков" 8-10, ет. 4 ще се проведе обществено обсъждане на проект на решение за утвърждаване на цени за разпределение на природен газ, цени за снабдяване с природен газ и цени за присъединяване на клиенти към газоразпределителната мрежа за територията на община Смолян на „Райков сервиз" ООД за регулаторен период 2018-2020 г.

***
София.
От 11.00 часа протестиращите срещу Проектозакона за Българска автомобилна камара браншови организации ще проведат среща с председателя на Комисията по транспорт към парламента Халил Летифов.

***
София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА ще се проведе пресконференция във връзка с това, че България изпраща свой отбор от пациенти в първите международни спортни игри за хора с онкологични заболявания /22- 25 юни, Рим, Италия/.

***
София.
От 12.00 часа в Национален пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Инициативен комитет „Възраждане" във връзка със събиране на подписи за свикване на референдум срещу въвеждането на еврото в България.

***
София.
От 13.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на ВСС.

***
София.
От 14.30 часа в зала Изток на Народното събрание под патронажа на Комисията по здравеопазването Националният център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА) организира кръгла маса на тема: „Здравето на българите през 21 век - тенденции и предизвикателства".

***
София.
От 19.00 часа пред бл. 320 в „Младост 3" жители на блока излизат на протест срещу инвестиционен проект за мястото на детската площадка зад блока им.

***
Варна.
От 10.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Одесос", на ул. „Хаджи Димитър" №3, структурите на Жени ГЕРБ и Младежи ГЕРБ във Варна организират кръводарителска акция.

***
Варна.
От 9.30 часа в пресцентъра на Фестивален и конгресен център - Варна ще се проведе немско-български семинар. Организатори са Съюзната адвокатска камара на Германия, Центърът за обучение на адвокати „Кръстю Цончев" и Адвокатски съвет - Варна.
***
Варна.
От 16.00 часа в зала „Варна", Община Варна, ще се проведе заседание на пълния състав на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Варна.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в зала 30 на Младежки дом ще се проведе дискусионна среща на тема „Терминал България".

***
Каварна.
От 17.00 часа в заседателната зала на община Каварна ще се проведе разяснителна среща във връзка с влизането в сила на Общия регламент относно защитата на данните(Регламент 2016/679 на ЕС).

***
Калофер.
От 10.00 часа Националния ученически събор, посветен на 170-тата годишнина от рождението на Христо Ботев ще посети Национален музей „Христо Ботев", Даскал Ботьово училище - гр. Калофер и Храм „Успение на Св. Богородица" - гр. Калофер.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ ще проведат приемни с граждани. Радослава Ташкова, председател на Групата на ГЕРБ и заместник-председателна Общински съвет - Пловдив, ще се срещне с граждани от 16.00 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен" на ул. "Академик Петър Динеков" №1А; Георги Василев, от 16 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен" на ул. "Академик Петър Динеков" №1А; Ани Лафчиева, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул. "Коста Паница" №5; Емил Русинов, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул. "Коста Паница" №5.

***
Разград.
От 10.00 часа в зала 712 в Областна администрация ще бъде дадена съвместна пресконференция на Областна администрация-Разград и Регионалното управление на образованието-Разград.

***
Русе.
От 11.00 часа пред сградата на Комплексния онкологичен център ще бъде демонстрирана обновената пациентска сигнализационна система, която вече работи в лечебното заведение.

***
Хасково.
От 11.00 часа в залата на втория етаж на Община Хасково ще се проведе заключителна пресконференция по проекта за подобряване на
образователна инфраструктура в града.

***
с. Шишковци.
От 11.00 часа ще бъде открита обновената експозиция на къща-музей „Владимир Димитров - Майстора" и студентският пленер „В духа на Майстора".

***
Шумен.
От 10.00 часа в Пресклуба на БТА в Шумен ще се състои пресконференция на председателя на „Движение България на гражданите" Димитър Делчев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.