• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***
София.
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" инж. Лазаров ще проверят напредъка при извършващите се ремонтните дейности на тунел „Витиня" на автомагистрала „Хемус".

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 10.00 часа в залата на 7 етаж в Министерство на образованието ще се проведе пресконференция за стартирането на проекта „Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности („Твоят час)" - фаза 1.
***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на БТА пресконференция ще даде Асоциацията на колекторските агенции в България (АКАБГ).

***
София.
От 11.30 часа на площада пред зала „Арена Армеец" ще се състои церемония по пускане в експлоатация ма май-новата и модерна придобивка на столичани - новото попълнение градски автобуси „YUTONG".

***
София.
От 15.30 часа в Министерство на земеделието и храните министър Десислава Танева и Венцислав Върбанов, председател на КСЗ, ще направят изявление във връзка с резултатите от жътвената кампания 2016.

***
София.
16.00 часа в „Радисън Блу Гранд Хотел" пресконференция ще даде главният търговски директор на Ryanair Дейвид О‘Брайън.

***
Благоевград.
В 11.00 часа в зала „22-ри септември" в гр.Благоевград ще се проведе награждаване на служителите на РДПБЗН - Благоевград, участващи в мисията в Р.Македония, а също и в гасенето на знакови пожари на територията на област Благоевград. След церемонията по награждаване, в района на парк „Бачиново", ще бъде направена демонстрация на новодоставената пожарна техника на ЮЗДП.

***
Бургас.
В 11.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция във връзка с провеждането на 31 Международен турнир по спортни танци „Купа Бургас" - кръг от Световната верига International OpenLatin&Standart.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в парк „Марно поле" ще се проведе информационна кампания под надслов „Сподели и се осмели".

***
Велико Търново.
От 19.00 часа на сцената на възрожденското народно читалище „Надежда" ще се състои концерт „Любими руски песни".

***
Враца.
От 10.30 часа в градинката зад паметника на Христо Ботев под надслов „Приключенията на Мечо Пух и Йори" ще се проведе работилница за кукли и детски игри, драматизации и детски игри.

***
Видин.
От 18.00 часа в Регионалния клуб на БТА - Видин ще се проведе пресконференция на археолозите, участвали в тазгодишните разкопки в античната Рациария.

***
Видин
От 10.30 ч. в сградата на Дирекция "Бюро по труда" - Видин ще се проведе пресконференция на директорите на РД"СП"- Видин, Дирекция "Бюро по труда" - Видин и Дирекция „Инспекция по труда" - Видин.

***
Добрич.
От 14.00 часа в Младежки център - Добрич по Проект BG06-102 „Младежки център Добрич - Вашето утре" ще бъдат прожектирани комедийни филми под надслов „Да се смеем заедно".

***
Кюстендил
От 11.00 часа в заседателната зала на Пето основно училище ще бъде представен съвместен проект с Община Кюстендил, финансиран от ОП „Наука и образование за интелигентен растеж".

***
Кюстендил
От 14.00 часа в заседателната зала на община Кюстендил ще се проведе редовно заседание на Общински съвет - Кюстендил.

***
Ловеч.
От 10.00 часа пред сградата на Областен информационен център - Ловеч ще се състои открита приемна на тема „Проекти - предизвикателства и възможности".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Голяма конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов" ще се състои пресконференция по повод Есенния салон на изкуствата Пловдив 2016, което ще бъде открито на 2 септември.

***
Пловдив.
От 10.45 часа в Хирургичния блок на УМБАЛ „Свети Георги" демонстрация на новата „Регистрационна система за здравноосигурителни събития при изпълнителите на медицинска помощ" ще направят зам.-министърът на здравеопазването д-р Ваньо Шарков, подуправителят на НЗОК Иванка Кръстева и представители на РЗОК-Пловдив. От 11.00 часа в Клиниката по ушно-носно гърлени болести в База 2 на лечебното заведение ще бъде демонстрирана регистрацията на пациент с пръстов идентификатор. От 12.00 часа в 10-а аудитория в Административния блок на УМБАЛ „Свети Георги" ще бъде представена новата система за здравноосигурителни събития при изпълнителите на медицинска помощ.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТС, Фондация „Юрен Дорман" и АБББ България ще дадат пресконференция, на която ще обявят новите стипендии за инженерно образование.

***
Пещера.
От 14.00 часа в залата на Общинския съвет в Пещера ще се проведе неговото 13-то редовно заседание.

***
Сливен.
От 09.00 часа в зала „Май" започва сесия на Общински съвет - Сливен.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се проведат групови игри за запознаване и общуване.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се състои пресконференция по повод Бирфест - 2016.

***
Стара Загора.
От 20.30 часа в Летния театър ще се състои концерт на „Тоника СВ".

***
Шумен.
От 10.00 часа във фоайето на втори етаж в библиотека „Ст. Чилингиров" ще бъде представена постановката „Бременските музиканти" в изпълнение на децата от „Театрално- музикална работилница". От 10,30 часа пред входа на Детския отдел ще бъде открита благотворителна изложба-базар на художествените изделия, изработени в летните творчески ателиета.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.