• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Предстоящи събития в страната за 27 октомври

Предстоящи събития в страната за 27 октомври

/КРОСС/ ***
Варна.
Президентът Росен Плевнелиев ще даде начало на традиционния есенен семинар „Културното многообразие - източник на новаторски идеи", организиран от Фондация „Българска памет". Събитието ще се състои в в зала „Одесос" на „Гранд Хотел Варна".

***
София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.00 часа министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски ще открие четвъртата Логистична бизнес конференция - "Логистиката в свързания свят". Събитието ще се проведе в логистичната бизнес конференция ще се проведе на 27 октомври, в София Ивент Център (SEC) - Парадайз мол.

***
София.
От 11.00 часа в Института за ядрени изследвания и ядрена енергетика (ИЯИЯЕ) - БАН ще бъде обявен началният етап на строеж на специализирана сграда за ускорителен комплекс на ИЯИЯЕ-БАН. На събитието ще присъстват министър-председателят Бойко Борисов, посланикът на САЩ в България Н. Пр. г-н Ерик Рубин и директорът на ИЯИЯЕ-БАН доц. д-р Димитър Тонев.

***
София.
От 12.30 часа министърът на туризма Николина Ангелкова ще представи обобщените резултати от Летен сезон 2016. Събитието ще се състои в залата на Министерството на туризма.

***
Плевен.
От 14.00 часа в хотел „Кайлъка" министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще открие Шестото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Региони в растеж" 2014 - 2020 г.

***
София.
От 14.30 часа в ПГТЕ „Хенри Форд" министърът на образованието Меглена Кунева ще присъства на откриването на учебна лаборатория „Автомобилна мехатроника", изградена със съвместните усилия на ПГТЕ „Хенри Форд", МОН и фирмата-партньор „МОТО ПФОЕ" ЕООД по Националната програма „Модернизиране на системата за професионалното образование".

***
София.
От 09.30 часа ще се проведе редовното седмично заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 09.30 часа 2-ри състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Огнян М., Георги И., Томи Р., Еленко С., Захари Т., Михаил Г., Николай П., Таньо Т., Георги Е., Емануил Г., Николай Д., Валентин С., Ели С. и Уляна Ш., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа 9-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Имад Ш., Юрик Г.,Мин У, Галина Ц., Красимир Н., Мирослав Ч., Радостина Н. и Йонгпин Д., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа 21-ви състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Мирчо Петков и др. (Престъпления по служба с цел облага - чл. 282 - 283а от НК ).

***
София.
От 09.30 часа 19-ти състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Веселин Пенгезов и др. (чл. 243-250 чл.).

***
София.
От 10.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Латин М., Владислав А., Николай Х. и Костадин Х., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Петър Т., Ивайло С. Красимира Д. и Пламен П., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Борислав Т., Иван Т., Виктория Т., Георги Г., Даниел Т., Ивайло М. и Станимир Панчев, на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Хованес М., Пламен Т., Владимир Р. и Стоян А., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа заместник-министърът на труда и социалната политика Деница Сачева ще вземе участие в пресконференция по повод старта на второто издание на програмата на Теленор за професионално развитие на хора с увреждания Open Mind. Събитието ще се в централата на Теленор - Бизнес парк София, сграда 6.

***
София.
От 11.00 часа в Националната галерия - Дворец ще се състои пресконференция по повод изложбата на Евгени Клинчаров „Преоткриване". Самата изложба ще бъде открита от 18.00 часа.

***
София.
От 12.00 часа в сградата на Съюза на транспортните синдикати в България ще се проведе пресконференция, на която Сдружение "Младежки форум 21 век" ще представи стратегически насоки за активна почивка чрез туризъм и спорт на работещите в градския транспорт, които ще бъдат внесени за обсъждане в Съвета за социално сътрудничество към Столична община в изпълнение на Меморандума за сътрудничество от 2014 г.

***
София.
От 12.30 часа в Литературен клуб „Перото" Сдружение „Аутизъм Днес" организира пресконференция, на която ще отчете изпълнението на проект „Заедно за невидимите деца на България" по програма „Европа" на Столична община.

***
София.
От 13.30 часа 13-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Христо В., Станка В., Борис М., Тома И. и Златко Т., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 18-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Емил Т., като ще разгледа молбата му за изменение на мярката за неотклонение.

***
София.
От 13.30 часа 22-ри състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу съдия Евелин Драганов (Гл. ІІ НК - престъпление против личността).
***
София.
От 14.00 часа Централната избирателна комисия ще проведе редовен брифинг в сградата на Народното събрание, пл.„Княз Александър І" № 1.

***
София.
От 16.00 часа в резиденцията на британския посланик в София ще се проведе семинар-дискусия на тема „Бъдещите професионалисти и бъдещият професионализъм", организиран от Университета за национално и световно стопанство, Института на дипломираните експерт-счетоводители (ИДЕС) и Института на дипломираните експерт-счетоводители на Англия и Уелс (ICAEW). На събитието ще присъстват ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев и посланикът на Великобритания в България Н. Пр. Ема Хопкинс.

***
София.
От 16.30 часа в голямата конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев и председателят на УС и главен изпълнителен директор на „Уникредит Булбанк" АД Левон Хампарцумян ще подпишат меморандум за сътрудничество.

***
Благоевград.
От 13.30 часа в РИМ-Благоевград ще се проведе мероприятие посветено на Първи ноември - Ден на народните будители. В музейната инициатива ще участват ученици от VІІІ СОУ „Арсени Костенцев" в Благоевград.

***
Благоевград.
От 14.00 часа в сградата на Общинска администрация Благоевград, зала № 101, ще бъдат отворени представените оферти в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за „Извършване на независим финансов одит" на проект: „Техническа помощ за реализация на Инвестиционната програма на Община Благоевград".

***
Благоевград.
От 17.00 часа на пл. „Македония" Биг Бенд-Благоевград ще изпълни концерт по повод 150-годишнината на НЧ „Никола Й. Вапцаров-1866".

***
Благоевград.
От 19.00 часа в ДТ „Никола Вапцаров" ще бъде представен спектакълът „Вампир" от Антон Страшимиров.

***
Бобов дол.
От 13.30 часа омбудсманът Мая Манолова ще посети „Въгледобив Бобов дол" ЕООД, във връзка с поетия пред миньорите от рудник „Бабино" ангажимент да предостави непотърсените ваучери от националната кампания „Великден за всеки".

***
Бойчиновци.
От 16.00 часа кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепени от БСП, Румен Радев ще обсъди актуални въпроси с граждани в читалището на града.

***
Бургас.
От 10.00 часа в Регионална библиотека „Пейо Яворов" Асоциация „Жени без остеопороза" и РЗИ - Бургас организират ден на отворените врати под надслов „Да запазим костите си здрави!".

***
Бургас.
От 15.00 часа в пункт за базиране Бургас ще се проведе военен ритуал по официалното изпращане на личния състав на фрегата „Верни" от състава на дивизион патрулни кораби.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дома на писателя на ул. Вола 1 ще се проведе белетристичната премиера „Великденски камбани".

***
Варна.
От 18.00 часа в в Градската художествена галерия кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов ще бъдат гости на официалното представяне на автобиографичната книга на Симеон Сакскобургготски. От 19.00 часа в читалище „Отец Паисий" ще се състои концерт в подкрепа на Дончева и Спасов.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в Зала 10 на Апелативен съд Велико Търново ще се проведе презентация на системата за специализиран достъп до електронните досиета на делата в съда.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в Голяма зала на Община Велико Търново ще се проведе редовно заседание на ОбС.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция във връзка с участието на студенти от Великотърновския университет в конкурс, организиран от Държавния департамент на САЩ и Фейсбук.В пресконференцията ще участва и Теодора Калейнска, директор на Европейския информационен център.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 314 на Областна администрация ще се проведе първото заседание на Областния съвет за намаляване на риска от бедствия.

***
Велико Търново.
От 12.30 часа в Малка зала на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов" АД изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по трансплантация д-р Марияна Симеонова ще връчи почетни статуетки „Звезди" на роднините на хората, дали втори шанс за живот и мечти на някой непознат.

***
Велико Търново.
От 14.00 часа в Професионалната гимназия по туризъм ще се проведе междуучилищно състезание по случай 1 ноември - Ден на народните будители.

***
Видин.
От 10.00 часа в отдел „Изкуство" на РБ „Михалаки Георгиев" ще бъде представена мултимедийна презентация и изложба, посветена на народните будите от Видинския край. Ще гостуват учениците от четвърти клас на ОУ „Иван Вазов".

***
Видин.
От 10.30 часа в залата на Общинския съвет ще се проведе среща - дискусия с Ивайло Калфин, кандидат за президент.

***
Видин .
От 10.30 часа в залата на ДБТ-Видин ще се проведе пресконференция на Дирекция „Бюро по труда" , Регионална дирекция „Социални грижи" и на Регионална дирекция „Инспекция по труда".

***
Видин.
От 11.00 часа Община Видин организира начална пресконференция във връзка с изпълнението на проект „Създаване на достъп за обществеността до сграда паметник на културата - Турски склад и създаване на Епиграфски център", който се финансира по Програма „Културно наследство и съвременни изкуства".

***
Видин.
От 12.00 часа кандидатите за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов и Явор Нотев, издигнати от „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" ще се срещнат с жителите на града в Зала на драматичния театър.

***
Видин.
От 14.00 часа в Община Видин екипът на Фондация "Четири лапи" ще даде пресконференция. На нея ще присъства и кметът на Община Видин Огнян Ценков.

***
Враца.
От 17.30 часа кандидатите за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов и Явор Нотев, издигнати от „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" ще се срещнат с жителите на града в Градска концертна зала.

***
Враца.
От 17.30 часа във „Възнесенска църква "Храм паметник Св. Софроний епископ Врачански" ще бъде отбелязано навършването на 185 години от кончината на х.Тошо Ценов Врачански първенец от периода на възраждането.

***
Вършец.
От 12.45 часа кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепени от БСП, Румен Радев ще се срещне с граждани в читалището в града. От 14.30 часа ще се проведе срещата на кандидат-президента с представители на Управителния и контролен съвет на Централния кооперативен съюз град Вършец в хотел „Съни Гардън".

***
Горна Оряховица.
От 10.30 часа в Спортна зала „Никола Петров" ще се проведе изложение „Младежко техническо творчество".

***
Димитровград.
От 14.00 кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще разгледат обновения и ремонтиран комплекс на Градска библиотека „Пеньо Пенев", ул. „Свети Климент Охридски" №7. С тях ще бъдат Иво Димов - кмет на Димитровград и общински съветници. От 14.15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще присъстват на връчването на наградата „Читател на годината" на Градска библиотека „Пеньо Пенев" в Димитровград, ул. „Свети Климент Охридски" №7. От 14.30 часа те ще се разходят из „Бабин пазар" в Димитровград и ще разговарят с производители на селскостопанска продукция от региона. Пазарът се намира в квартал „167". От 15.00 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще присъстват на откриването на ж. п. гара „Димитровград", бул. „Димитър Благоев" №2.

***
Каолиново.
От 16.30 часа в залата на читалището ще се проведе среща- семинари по повод 28 октомври, Световния ден на тютюнопроизводителите.

***
Крумовград.
От 16.45 часа кандидатът за вицепрезидент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепени от БСП, Илияна Йотова ще проведе среща с членове на Инициативния комитет и граждани
в къщата на ген. Пилев. От 19.30 часа тя ще обсъди актуални въпроси с бивши спортни деятели от областта в комплекс "Резиденция" в града.

***
Крумово.
От 10.00 часа началникът на отбраната генерал Константин Попов и заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов ще присъстват на тържественото отбелязване на 55-ата годишнина от създаването на 24-та авиационна база Крумово.

***
Кърджали.
От 11.00 часа кандидатът за вицепрезидент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепени от БСП, Илияна Йотова ще разговаря на чаша кафе в центъра на град Кърджали, с представители на ОЖС в БСП, Тракийското дружество, сдружение Русофили, Спортно-интелектуален клуб „Ахридос" и интелектуалци. От 12.00 часа тя ще се срещне с граждани, членове на Инициативния комитет в клуб „Червеното". От 17.00 часа в залата на общинския съвет Йотова ще се срещне с граждани и симпатизанти

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в залата на НТС ще се проведе семинар, организиран от Българска агенция по безопасност на харните и Национална служба за съвети в земеделието на тема „Нови акценти в нормативната база при употреба на препарати за растителна защита и торене".

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в залата на хотел „Кюстендил" ще се проведе редовно заседание на Общински съвет - Кюстендил.

***
Лом.
От 10.00 часа кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепени от БСП, Румен Радев ще се срещне с граждани в читалището в града.

***
Момчилград.
От 14.30 часа кандидатът за вицепрезидент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепени от БСП, Илияна Йотова ще се срещне с партийния актив и обществеността в заседателната зала на читалище „Нов живот" .

***
Монтана/ с. Комощица.
От 11.15 часа кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепени от БСП, Румен Радев ще посети земеделска кооперация в селото.

***
Монтана.
От 15.00 часа кандидатите за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов и Явор Нотев, издигнати от „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" ще се срещнат с жителите на града в Дома на културата.

***
Монтана.
От 17.00 часа кандидатът на коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ" за държавен глава Ивайло Калфин ще проведе среща с жители на града. Събитието ще се състои в „Голяма зала" на Младежкия дом.

***
Монтана.
От 17.10 часа кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепени от БСП, Румен Радев ще посети централната градска част на Монтана. От 18.00 часа ще се срещне с обществеността в Драматичен театър.

***
Пазарджик.
От 10.00 часа в Голяма конферентна зала в хотел „Хебър" ще се проведе информационно събитие по реализацията на проект „Нова възможност за младежка заетост", финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", 2014 - 2020.

***
Плевен.
От 17.00 часа в зала „Гена Димитрова"изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по трансплантация д-р Марияна Симеонова ще изнесе презентация на тема „Митове и истини за органното донорство и трансплантациите в България" и ще поднесе почетни статуетки „Звезди" на донорски семейства.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 1 състав на Пловдивския апелативен съд ще заседава по дело, образувано по жалби на защитниците на подсъдимия Генджай Местан и протест на Окръжна прокуратура против присъда на Кърджалийския окръжен съд (8 години лишаване от свобода и глоба в размер на 35 000 лв.) за притежание на наркотично вещество в особено големи размери с цел разпространение.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА - Пловдив ще се състои пресконференция по повод откриването на ХI-то издание на международния филмов фестивал „Балфест", който ще се проведе от 28 до 30 октомври в Пловдив .

***
Пловдив.
От 18.00 часа във фоайето на зала България, Конгресен център на Международен панаир- Пловдив ще се състои благотворителен търг под патронажа на проф. д-р Красимир Мурджев, в който със свои произведения ще се включат 18 пловдивски майстори на изобразителното изкуство. Целта на инициативата е набиране на средства в помощ на детското отделение в УМБАЛ „Пловдив".

***
Разград.
От 10.30 часа в сградата на община Разград, ст. 102, членове на Обучителното звено на ЦИК ще проведат дистанционно обучение на РИК и представители на Областна администрация Разград, общинските администрации, други заинтересовани институции и участници в изборния процес, по предварително оповестен график и утвърдена програма.

***
Разград.
Oт 13.00 часа ще се проведе Флашмоб под надслов „Стига смърт на пътя" на площад „Възраждане".

***
Рила.
От 12.00 часа екипът за управление на проект лот 15 от Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 г. ще провери напредъка от рехабилитацията и реконструкцията на близо 20 км от пътя Рила - Рилски манастир.

***
Свиленград.
От 10.00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще разговарят с ръководството и служителите на винарна „Катарджина Естейт". Срещата ще се проведе в местността „Бялата пръст". Ще присъства и Иван Андреев - общински координатор на ГЕРБ в Свиленград. От 10.35 часа те ще се срещнат с учителския колектив на Професионална гимназия „Христо Ботев" в Свиленград, ул. „Ал. Стамболийски" №13. От 11.05 часа тримата ще разговарят с жители на Свиленград в зала на ресторант „Марица", бул. „България" 64.

***
Свищов.
От 10.00 часа в Детски отдел при Градска библиотека ще се проведат литературно-музикален поздрав и мултимедийна презентация от ученици от IV „б" клас на СУ „Н. Катранов" - „О,вий будители верни, народни, отдали живот, за да бъдем свободни...".

***
Свищов.
От 18.00 часа в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови 1856" ще започне Класически концерт „От Виена до Париж",с участието на Георгиос Филаделфевс - пиано и вокал и Евгени Желязков - пиано. В програмата: творби за 4 ръце и песни от Ф. Шуберт, М. Равели, Фр. Пуленк.

***
Сливен.
От 09.30 часа в зала „Галерия" на хотел „Национал Палас" ще се проведе събитие, част от инициативата на РУО - Сливен „Добри практики на учителите от област сливен в работата с деца и ученици билингви".

***
Смолян.
От 19.00 часа в зала 1 на Родопския драматичен театър ще се състои втората премиера на спектакъла „Невястата".

***
Търговище.
От 09.30 часа в конферентната зала на хотел „Идол" Експерти от Програма Достъп до Информация (ПДИ) ще представят промените в Закона за достъп до обществена информация (ЗДОИ), развития и тенденции в активната прозрачност на институциите, както и ограниченията на правото на достъп до информация.

***
Харманли.
От 12.00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Харманли. Събитието ще се проведе в Клуб „1-ви картел", бул. „България"№88. От 12.55 часа те ще посетят Клуба на пенсионера в Харманли, ж.к. „Тракия" №12. На срещите ще присъстват кметът на Харманли Мария Киркова и Валентина Димулска - общински координатор на ГЕРБ.

***
Хасково.
От 16.00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще присъстват на отслужване на молебен по повод началото на възстановяването на строителните дейности на православен храм „Свети Иван Рилски" в квартал „Орфей" в град Хасково. Събитието ще се проведе на кръстовището на бул. „Г. С. Раковски" и ул. „Ком", срещу блок на ул. „Ком"2, вход Г. Ще присъства кметът на Хасково Добри Беливанов.От 17.00 часа те ще се разходят по новоасфалтираните улици в квартал „Болярово" в Хасково - от ул. „Хасковска" 32 в дясно по ул. „3-ти март" до ул. „Шипка" и в ляво по ул. „Сирма Войвода" обратно на улица „Хасковска"42. От 17.30 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят централния зеленчуков пазар в Хасково, бул. „България" 158. От 18.00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Хасково. От 18.30 часа в зала „Дружба" /ул. „Драгоман"2/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Хасково кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

***
Шумен.
От 09.00 часа ще се проведе заседанието на Общински съвет-Шумен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.