• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящо в страната

Предстоящо в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 10.30 часа в сграда „Джон Атанасов" в София Тех Парк Министерството на икономиката организира годишна среща на търговско-икономическите съветници в Службите по търговско-икономическите въпроси. Форумът ще бъде от министъра на икономиката Емил Караниколов и от министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова. В годишната среща участие ще вземат още заместник-министрите на икономиката и представители на българския бизнес.

***
София.
От 11.00 часа в офис на Визия за София в A-Hub - пространство за социални иновации на ул. „Христо Белчев" 3, ще се проведе пресконференция по повод старта на подготовка за работата по актуализацията на Общия устройствен план на София чрез инициативата Визия за София. Инициативата ще бъде представена от Йорданка Фандъкова, кмет на СО, Елен Герджиков, председател на Общински съвет, арх. Здравко Здравков, главен архитект на СО, арх. Любо Георгиев, директор на Софпроект и ръководител на екип Визия.

***
София.
От 11.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция на Асоциация на организациите на българските работодатели (АОБР) във връзка с отмяната на допълнителното трудово възнаграждение за придобит трудов стаж и професионален опит (т. нар. „клас прослужено време").

***
София.
От 14.00 часа във Временната парламентарна комисия за НДК ще бъдат изслушани директорите на НДК през 2016 и 2017 година, включително и бившия изпълнителен директор Мирослав Боршош, на когото бе повдигнато обвинение за нецелево разходване на средства. Ще бъде изслушан и бившият заместник министър-председател по подготовка на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз - 2018 г. Деница Златева.

***
София.
От 14.00 часа в малката конферентна зала на УНСС ще се проведе Встъпителна пресконференция по проект „Нов учебен корпус на УНСС в гр. София", финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020.

***
София.
От 9.30 часа в София Тех Парк представители на българското предприемачество, академичната ни общност и на германския институт „Фраунхофер" ще обсъдят възможностите за бизнес и научно партньорство на двудневен форум.

***
София.
От 14.00 часа в Central Park Hotel - Sofia легендата на динамичната стрелба Рон Айвъри ще даде пресконференция.

***
София.
От 18.00 часа в градинката зад Националната художествена галерия ще се състои поетично четене „ЧАКА МЕ СВЕТЪТ", посветено на 75-годишнината от разстрела на Никола Вапцаров.

***
София.
От 18.00 часа в Българска търговско-промишлена палата (БТПП) за 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси за 2016г.

***
Бургас.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция по повод предстоящото Европейското първенство по ветроходство клас „Оптимист".

***
Бургас.
От 11.00 часа в Капитанската зала на интерхотел „България", Групата общински съветници на ПП НФСБ и ПП СЕК ще дадат пресконференция по повод сигнал на граждани за екологично замърсяване на града.

***
Бургас.
От 12.30 часа председателят на ОбС на БСП-Бургас Живко Господинов и общинските съветници от БСП ще дадат пресконференция в Общинския съвет на партията (ул. „Фердинандова" 60).

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дом на писателя ще се проведе 100 г. Иван Пейчев - стихове за морето с участието на поети от Шумен и Бургас.

***
Варна.
От 10.00 часа в клуба на ГЕРБ на ул. „Г. Бенковски" №1 в морската столица народният представител от ГЕРБ-Варна Владимир Вълев организира приемна за граждани.

***
Варна.
От 14.00 часа в централата на БСП на ул. „Македония" 33 - ще има приемна на народните представители от ПГ „БСП за България" Проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов.

***
Варна.
От 19.00 часа в Градската художествена галерия ще се състои концерт на популярното дуо Росен Идеалов - кларинет, и Георгита Бояджиева - виолончело, с участието на Александър Василенко - пиано.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в офиса на ГЕБ в града приемен ден за жителите на община Велико Търново организира народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова.

***
Велико Търново.
От 20.00 часа в Летен театър - парк „Марно поле" ще се проведе концерт с участието на групите от Аржентина, Грузия, Египе, Перу и Чили.

***
Видин.
От 20.00 часа от сцената на крепостта "Баба Вида" кметът на Община Видин ще открие шестото издание на Фестивала на изкуствата "Дунавски вълни".

***
Враца/с. Остров.
От 10.00 часа в сградата на кметството народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев ще се срещне с жителите на село Остров, Община Оряхово.

***
Враца/с. Лесковец.
От 15.00 часа в сградата на кметството народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев ще се срещне с жителите на село Лесковец, Община Оряхово.

***
Добрич.
От 8.00 часа в Народно читалище „Йордан Йовков - 1870 г." ще се проведе лятна детска занималня.
***
Добрич.
От 9.00 часа в Младежки център - Добрич, Градски парк „Св. Георги", Комплекс „Резиденция" ще се проведе Еко лято 2017 - Спортни и занимателни игри, прожекции на филми и посещение на басейн.

***
Добрич.
От 10.30 часа в Художествена галери ще се проведе Лятна работилница за въображение.

***
Добрич.
От 19.00 часа от начало на пешеходната зона до пл. „Свобода" ще се проведе ХVІ Международен младежки фестивал „Фолклор без граници" - Добрич 2017 под патронажа на г-н Йордан Йорданов, Кмет на Община Добрич

***
Добрич.
В Регионален исторически музей - Добрич ще се състои образователна програма за деца „Лято в музея".

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в читалище „Братство" ще се проведе информационна кампания, посветена на програма „Европа за гражданите".

***
Плиска.
От 10.00 часа в крепост „Кирилица" ще бъде проведена пресконференция с презентация свързана с откриването на крепостта на 27.07.2017г в деня на Св. Седмочислениици.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 2 на Окръжен съд- Пловдив ще се гледа делото срещу 3 лица, обвинени в укриване на данъчни задължения в големи размери.

***
Сливен.
От 9.30 часа общинските съветници от ПП ГЕРБ - Сливен Живко Минчев и Керанка Стамова ще проведат среща с граждани.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се проведе Програма за лятна работа с деца.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.