• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Събитията на 25 юли

Събитията на 25 юли

/КРОСС/ ***
София.
От 8.00 часа пред главния вход на УМБАЛ "Св. Анна" директорът на Клиниката по лицево-челюстна хирургия ще даде информация за състоянието на двете жени, които бяха нападнати на бул. „Драган Цанков".

***
София.
От 10.30 часа ще се проведе заседание на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР на бул. "Княз Ал. Дондуков" № 8-10, ет. 4 ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад по заявление от "Булгартрансгаз" ЕАД за утвърждаване на необходими годишни приходи за периода 2017-2019 г. Ще се проведе и открито заседание за обсъждане на доклад по заявление от "Булгартрансгаз" ЕАД за одобряване на бизнес план за развитие на дейността "пренос на природен газ" през газопреносните мрежи за периода 2017-2019 г.

***
София.
От 10.00 часа в градинката „Кристал" ще бъде открита фотоизложба под надслов „Безмълвните затворници", организирана от WPX Hosting и фондация „Дана", в която са участници 28 от кучетата, стопанисвани от Общинско предприятие „Екоравновесие".

***
София.
От 10.00 часа в Пресклуб БТА (бул. Цариградско шосе № 49) ще се проведе пресконференция по повод излезлите през изминалите дни в медийното пространство изказвания за работата на здравните заведения за асистирана репродукция и на Центъра за асистирана репродукция (ЦАР).

***
София.
От 11.00 часа на площада пред храм-паметник „Св. Александър Невски", официално ще бъдат представени 40 от новите 60 еко автобуса, които тръгват по линиите на градския транспорт в София. На официалното представяне ще пръстават зам.-министър председателят и министър на отбраната Красимир Каракачанов, зам.-министърът на околната среда и водите Николай Кънчев, зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, зам.-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова, кметът на София Йорданка Фандъкова, евродепутататът Ангел Джамбазки, организационният секретар на ВМРО и секретар на ПГ „Обединени патриоти" Юлиан Ангелов, председателят на групата в СОС „Патриоти за София" и представител на ВМРО Карлос Контрера, областният управител на София Николай Пехливанов, както и много други официални лица.

***
София.
От 11.00 часа в Пресклуб БТА ще се проведе пресконференция на EOS в България, на която ще бъдат оповестени резултатите от ежегодното проучване на EOS Group „Навици на плащане в Европа".

***
София.
От 11.30 часа в пресклуб „България" на Националния стадион „Васил Левски" ще се проведе пресконференция във връзка с тазгодишното издание на Еко Рали България.

***
София.
От 11.30 часа в концертната зала на Централния военен клуб ще се състои церемонията по награждаването на победителите в детските конкурси на Държавната агенция за българите в чужбина: Литературен „Стефан Гечев", 21. издание; по изобразително изкуство „България в моите мечти", 16. издание; по пеене „Любка Рондова", 8. издание.

***
София.
От 12.00 часа в Съдебната палата, гр. София, бул. Витоша 2, Конферентна зала, етаж 1, Съюзът на съдиите в България организира пресконференция по повод законопроектите за изменения и допълнения на ЗСВ и НПК.

***
София.
От 15.00 часа в постоянната приемна на ул. „Леге" №10, етаж 1, народният представител от „БСП за България" Петър Витанов и общинският съветник Николай Николов ще проведат приемна за граждани.

***
София.
От 18.30 часа в Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов" ще се състои Концерт на Представителния духов оркестър при Академията на МВР.

***
Благоевград.
От 9.00 часа екипът на Фондацията в помощ на жените с рак на гърдата ще посети Специализирана болница за активно лечение по онкология „Свети Мина". От 12.00 часа ще бъде позициониран пред магазин „Мания", където всеки желаещ ще може да направи консултация със специалист.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в зала № 5 в сградата на Общината на начална пресконференция ще бъде представен Проект „Услуги за ранно детско развитие в Община Благоевград".

***
Варна.
МГЕРБ ще е домакин на форум на най-старата и най-голямата младежка организация в Европа - Европейските студенти демократи.

***
Варна.
От 19.00 часа в Археологически музей - Варна /*Английски двор/, Градското ръководство на БСП - Варна ще отбележи 126 години от създаването на партията.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в партийния съвет на БСП народните представители от "БСП за България" ще направят пресконференция във връзка с края на настоящата сесия на Народното събрание.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в Ритуалната зала на Общината ще се проведе среща на кмета Даниел Панов с гостуващите състави на Международен фолклорен фестивал Велико Търново ‘2017.

***
Велико Търново.
От 20.00 часа ще се проведе Концерт в Летен театър - парк „Марно поле" с участието на групите от Аржентина, Колумбия, о.Мавриций, Перу и Сърбия.

***
Велинград.
От 11.00 часа в Централен минерален плаж „Йосиф Шнитер" ще се проведе информационна среща за проекта „Бъде активен".

***
Видин.
От 10.30 часа в Регионален клуб на БТА Видин ще се състои пресконференция на народинят представител от НФСБ Росен Живков, на която ще бъде представен отчет за първите 100 дни на парламентарната група "Обединени патриоти" в рамките на 44-то Народно събрание - обещания и реализация".

***
Видин.
От 11.00 часа в заседателна зала №1 на Областна администрация Видин, заместник областният управител Елка Георгиева и представители на РД „Пожарна безопасност и защита на населението" - Видин ще проведат работна среща с ресорни ведомства и институции във връзка с предприети мерки и мероприятия за защита на горските територии от пожари.

***
Добрич
От 13.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ, бул. „25 септември" 3 заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов ще даде пресконференция за медиите по повод промените в областното и общинското ръководство на ГЕРБ-Добрич.

***
Добрич.
Ще се проведе ХVІ Международен младежки фестивал „Фолклор без граници" - Добрич 2017 под патронажа на г-н Йордан Йорданов, Кмет на Община Добрич.

***
Добрич.
Ще се проведе регионален протест на полицейските служители за по-високо заплащане на служителите в МВР.

***
Пловдив.
От 9.30 часа в хотел Рамада Пловдив Тримонциум, (ул.Капитан Райчо №2), конферентна зала „Тракия", етаж 5, EVN България ще даде пресконференция по актуални теми.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала №1 ще разгледа частен протест на Окръжна прокуратура против определение на Окръжен съд - Пловдив, с което на обвиняемия Тодор Н. е наложена мярка за неотклонение „подписка".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Заседателна зала на Община Пловдив ще се проведе пресконференция с участието на Стефан Стоянов, заместник-кмет „Образование, развитие, европейски политики и международно сътрудничество" , във връзка с програма за обмен на ученици между Община Пловдив и Община Окаяма, Япония.

***
Пловдив.
От 11:00 часа в Голяма конферентна зала на Дом на културата „Борис Христов" ще се проведе пресконференция на Инициативният комитет на „Дом за Пловдивската опера" за развитието на инициативата в последните три месеца.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в блок 91 Иван Вичков, член на пловдивския общински съвет и на партия ГЕРБ, ще приема граждани.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се проведе програма за лятна работа с деца.

***
Стара Загора.
От 13.00 часа в хотел Верея, бул. „Цар Симеон Велики" №100, конферентна зала №2, етаж 1, EVN България ще проведе пресконференция.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в зала №33, РИМ - Стара Загора, по повод 140 години от боевете за Стара Загора по време на руско -турската освободителна война (1877 - 1878г.) ще бъде представено новото издание на книгата на запасния полковник Стефан Кисов „Българското опълчение в Освободителната Руско-турска война".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.