• 18 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8253
  •  GBP / BGN 2.3135
  •  CHF / BGN 2.0562
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Предстоящо в страната днес

Предстоящо в страната днес

/КРОСС/ ***
Белица.
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде на посещение в Белица по повод началото на зимния празник „Белица - Семково". В сградата на Община Белица вицепрезидентът Йотова ще разговаря с кмета Радослав Ревански. След това ще участва в официалното откриване на второто издание на Зимен празник „Белица - Семково 2017".

***
София.
От 10.00 часа в залата на ул. „Позитано" №20, ще се проведе заседание на Градската конференция на Софийската организация на БСП. Форумът е част от подготвителната фаза за предстоящите предсрочни парламентарни избори.

***
София.
От 15.00 часа в мол „Сердика" ще бъде представено сърцето "Виена обича София", част от Дните на Виена в София.

***
София.
От 18.00 часа в Столичната библиотека ще се проведе „Смехоранско караоке".

***
Благоевград.
От 11.00 часа в храм „Въведение Богородично" ще бъдат положени цветя пред паметната плоча на майор Иван Павлович Орлински, която се намира в двора на църквата по 139 години от първото Освобождение на Горна Джумая от турско робство.

***
Бургас.
От 10.00 часа в Експо център „Флора" започва тематичният базар "Шоколад, любов и вино" по случай 14 февруари.

***
Бургас.
От 18.00 часа в ДТ "Адриана Будевска" големият актьор, поет, режисьор и мим Пейо Пантелеев ще представи новата си поетична книга „Девет бала любов" с концерт-спектакъл.

***
Варна.
От 11.00 часа по случай 149 години от рождението на капитан І ранг Димитър Добрев - командир на отряда торпедоносци, извършили атаката срещу крайцера „Хамидие", ще се проведе военен ритуал и ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника му до Военноморския музей.

***
Видин./с. Капитановци.
От 11.30 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще бъде гост на празника Трифон Зарезан в с. Капитановци.

***
Исперих
От 14.00 часа в заседателната зала на община Исперих ще се проведат консултации за състава на секционните избирателни комисии и подвижните секционни избирателни комисии на територията на община Исперих за произвеждане на парламентарните избори на 26 март 2017 година.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала „България" на Конгресния център в Международен панаир - Пловдив ще заседава Висшият ръководен орган на пловдивските социалисти.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в митрополитския храм „Св. вмчца Марина" ще бъде отслужена съборна света Литургия с изнасяне на мощите на св. Лука за поклонение.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала „България" на Конгресния център в Международен панаир БСП-Пловдив ще проведе гласуването на кандидати за народни представители в 44-то Народно събрание и изборът на председател на ГС на БСП - Пловдив

***
Сандански.
От 11.00 часа в Мелник ще се проведе Фестивал на Мелнишкото вино „Златен грозд".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.