• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Предстоящи събития в страната за 19 юни

Предстоящи събития в страната за 19 юни

/КРОСС/ София.
От 9.30 часа в ректората на СУ „Св. Климент Охридски" ще бъде открита дискусия на тема „Въздействието на Брекзит върху България - Какво ще се промени и какво ще остане същото", организирана от Българска търговско-промишлена палата. В дискусията ще участват вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, Н.Пр. г-жа Ема Хопкинс, посланик на Обединено Кралство Великобритания и Северна Ирландия в България, г-н Ивайло Калфин, специален съветник на европейския комисар по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер, председателят на БТПП Цветан Симеонов, представители на бизнеса и др.

***
София.
В 9.00 часа участниците в Пленарната среща на Конференцията на комисиите по европейските въпроси на парламентите на Европейския съюз ще обсъдят темата „Силна и ефективна Кохезионна политика след 2020 г." В 14.00 часа председателят на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове Кристиан Вигенин и първият заместник-председател на Европейската комисия Франс Тимерманс ще дадат пресконференция в зала 6 на НДК.

***
София.
От 9.00 часа параклис "Преп. Паисий Хилендарски" в двора на 67 ОУ "Васил Друмев" ще бъде отслужена архиерейска св. Литургия.

***
София.
От 10.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери дейностите по почистване на участък от река Владайска при бул. „Сливница (кръстовището при Сточна гара).

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР (бул. „Княз Ал. Дондуков" 8-10, ет. 4) ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад за одобряване на бизнес план за развитие на дейността на „ВиК Йовковци" ООД-Велико Търново. От 10.10 часа ще се проведат и две обществени обсъждания. Първото е на решение за одобряване на бизнес плана на „Лукойл Нефтохим Бургас" АД и за утвърждаване на одобряване на цени на ВиК услуги. Второто е на проект на решение за одобряване на бизнес плана на „ВиК Йовковци"-Велико Търново и утвърждаване и одобряване на цени за услуги.

***
София.
От 11.00 часа в „Гранд Хотел София" ще се проведе бизнес закуска по повод официалното представяне на първото издание на изследователския проект SDIndex - Safe Drive Index (Индекс за безопасно шофиране). На събитието ще присъстват заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, представители на Отдел „Пътна полиция" при Главна дирекция „Национална полиция", Държавно-обществената комисия по безопасност на движението по пътищата, Министерство на транспорта и неправителствени организации.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА Дружба „Родина" ще обяви създаването на дружество „Побратими от Батак и Барутин". Участие ще вземат акад. Георги Марков, акад. Стефан Воденичаров, Янка Такева и др.

***
София.
От 11.30 часа в сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе заседание на Съдийската колегия на Съвета.

***
София.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА Съюзът на международните превозвачи (СМП) ще даде пресконференция във връзка с отказа на Европейския парламент да даде мандат на транспортната си комисия за преговори с ЕК и Съвета на Министрите.

***
София.
От 12.30 часа в централата на ПП АБВ (ул. „Врабча" 23) ръководството на партията ще даде пресконференция.

***
София.
От 14.00 часа в Сити Марк Арт Център (бул. Янко Сакъзов" 30) ще се проведе Деветия национален зелен форум. Той ще бъде открит от министъра
на околната среда и водите Нено Димов.

***
София.
От 15.00 часа до 17.00 часа в постоянната приемна на БСП-София (ул. „Леге" 10", ет. 1) лидерът на градската структура на партията Калоян Паргов и народният представител от „БСП за България" Георги Свиленски ще проведат приемна за граждани.

***
Асеновград.
От 10.00 часа в параклиса „Св. Св. Козма и Дамян" ще се проведе поклонение пред паметната плоча на атонския монах Паийсий Хилендарски.

***
Благоевград.
В 9.30 ч. зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне в сградата на Община Петрич с кмета Димитър Бръчков. В 10:45 ч. в партийния офис на ГЕРБ в Петрич, ул. „Цар Борис III", ще започне срещата на Цветан Цветанов с общинското ръководство. В 12.00 ч. в сградата на Община Сандански Цветан Цветанов ще разговаря с кмета на Сандански Кирил Котев. В 14.30 ч. в заседателната зала на хотел „Карелия", Струмяни, ще започне срещата с общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Струмяни. В 15.50 ч. Цветан Цветанов ще се срещне с общинското ръководство на партията в Кресна. Срещата ще се проведе в партийния офис. В 17.00 ч. в сградата на Община Симитли ще се проведе среща с кмета на общината Апостол Апостолов.

***
Бургас
В 7.30 часа на кръговото на Равда жителите на Ахелой ще се съберат, за да изкажат гледната си точка, за това, че е затапен пътя до града след изграждането на новия път.

***
Бургас
В 11.00 часа в сградата на „КАРИЕРЕН ЦЕНТЪР" КЪМ ДРСЗ-БУРГАС УЛ. „ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ" № 35 А ще се проведе съвместната пресконференция на ДРСЗ - Бургас, ДБТ-Бургас, РДСП - Бургас и ДОИТ - Бургас.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ във Варна (ул. „Георги Бенковски" 1) общинският съветник Николай Малев ще проведе приемна за граждани.

***
Видин.
От 10.30 часа във Видинския окръжен съд ще бъде прочетена присъда по случая с взрива в с. Горни Лом, при който загинаха 15 души.

***
Враца.
От 10.30 часа в „Пътна полиция"-Враца ще се проведе брифинг по повод началото на акцията "Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя".

***
Монтана.
От 18.00 часа в голямата зала на Младежкия дом председателите на 39-ото Народно събрание проф. Огнян Герджиков и доц. Борислав Великов ще присъстват на литературно-музикален спектакъл по авторската книга на проф. Герджиков „Аз не бях политик". Преди това от 17.30 часа двамата ще дадат брифинг за медиите.

***
Перник.
От 12.00 часа в местността Калужерец край село Кралев дол ще се проведе „Ден на Паисий".

***
Пловдив.
От 16.00 часа до 18.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в бл. 91 общинският съветник Иван Вичков ще проведе приемна за граждани.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще се проведе Песенна вечер с избрани романси на Чайковски и Рахманинов.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе редовен брифинг

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.