• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната на 22 март

 Предстоящи събития в страната на 22 март

/КРОСС/ София.
От 10.15 часа президентът Румен Радев ще се срещне с председателя на Централната избирателна комисия Стефка Стоева и с ръководството на комисията на „Дондуков" 2.

***
София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.00 часа министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще посети Националния институт по метеорология и хидрология, който има професионален празник

***
София.
От 09.00 часа заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев ще участва в Генералната Асамблея на Съвета на европейските геодезисти в хотел „Рамада".

***
София.
От 09.30 часа в Международното висше бизнес училище ще бъде открита Шестнадесета международна научна конференция „Иновации и предприемачество в образованието и бизнеса".

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР ще се проведе обществено обсъждане на проект на Правила за измерване на количеството електрическа енергия.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Гигантски кристали" на Националния музей „Земята и хората", Ателие „Приятели с водата" на Водноспасителната служба към БЧК ще постави началото на събитията, посветени на Световния ден на водата

***
София.
От 11.00 часа в Министерството на образованието и науката ще се проведе пресконференция по актуални въпроси, свързани със завършването на различните етапи в средното образование, както и за приема на студенти и докторанти във висшите училища и научните организации.
***
София.
От 11.30 часа в централното фоайе в сградата на МВР ще се проведе брифинг по повод открита процедура „Изготвяне на инвестиционни проекти, упражняване на авторски надзор и изпълнение на строително-монтажни работи (инженеринг) за изграждане на площадки за разполагане на контейнери".

***
София
От 11.30 часа заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова ще участва в Национална конференция „Обмяна на добри практики в природните науки", която ще се проведе в 51 СОУ „Елисавета Багряна".

***
София.
От 11.00 часа в Гранд хотел „София" ще състои тържествената церемония по обявяване на резултатите от годишното национално проучване за определяне на „Индекса на административния капацитет на държавната администрация в Р България". Организатор на събитието е Стопанска академия „Д. А. Ценов" - Свищов.

***
София.
От 11.00 часа в Клуба на авиацията на Терминал 1 на летище „София", ще се проведе годишната пресконференция на АБА, на която ще бъде направен анализ на състоянието на българската гражданска авиация през 2018 г. От 13.00 ч. ще започне традиционната годишна среща, на която ще бъдат връчени годишните журналистически награди и наградите на АБА за принос в развитието на гражданската авиация. Ще бъде открита изложбата на тема „Там, където птиците не стигат" от снимки, правени от професионален пилот.

***
София.
От 12.00 часа в дома на временно отстранения кмет на Район „Младост" Десислава Иванчева ще се състои пресконференция във връзка с подължаващото презастрояване в „Младост" и новите имоти на властта и др.

***
София.
От 14.00 часа в зала 6 на НДК ще се проведе среща на високо равнище на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа (АКРЕ).

***
София.
Председателят на партията Корнелия Нинова ще се срещне с лидерите на младежките леви организации в централата на БСП на ул. „Позитано"20. Изявление ще има в 16.30 часа.
***
Бургас.
От 11.00 часа заместник-министърът на труда и социалната политика и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" Зорница Русинова ще открие Информационен ден по процедурата „Умения" на ОПРЧР. Събитието ще се проведе в зала 2 на Експозиционен център „Флора" в Приморски парк - Бургас.
***
Българово.
От 11.00 часа в читалище „Съгласие 1905" ще бъде отбелязан Световният ден на водата.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ - Варна на ул. „Георги Бенковски" №1, Станислав Иванов, председател на ПК „Финанси и бюджет" към ОбС, ще приема граждани.

***
Велико Търново.
От 09.10 часа в Църква „Свети Четиридесет мъченици" ще бъде декламиран текст от Асеневата колона, слово ще произнесе кметът Даниел Панов, ще бдъе отслужен водосвет и благослов за здраве.

***
Велико Търново.
От 09.45 часа от Църква „Свети Четиридесет мъченици" до Община Велико Търново ще тръгне празнично шествие с портретите на благодетелите на Велико Търново.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа пред Община Велико Търново ще се състои празничен ритуал за издигане на знамената, празнично слово ще произнесе кметът Даниел Панов, ще бъде отслужен благослов за здраве.

***
Велико Търново.
От 12.00 часа пред Община Велико Търново ще бъдат представени отличените със статут „Почетен гражданин" и награда „Велико Търново".

***
Видин.
От 10.00 часа в музей „Кръстата казарма" кметът на Видин Огнян Ценков ще участва в информационна среща, организирана от Министерството на младежта и спорта, със съдействието на Областна администрация Видин и Регионално управление на образованието. На срещата ще присъства заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева.

***
Видин./ с. Синаговци.
От 12.00 часа кметът Огнян Ценков ще посети село Синаговци, по случай отбелязването на Първа пролет.

***
Видин.
От 13.30 часа заместник-кметът на Видин Венци Пасков ще бъде гост на ХХII-ия екоконкурс „Старопрестолен Видин 2019", който ще се проведе в ОУ „Любен Каравелов".

***
Дупница.
От 13.00 часа Дирекцията на НП „Рила" организира тематична беседа на тема „Вода за всички! Всеки е важен!" по повод Световния ден на водата.

***
Мадан.
От 10.30 часа в Залата на общинска служба по земеделие, Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща със земеделски стопани от областта.

***
Пазарджик.
От 11.00 часа еврокомисар Мария Габриел ще участва в Национална ученическа конференция в Пазарджик „Европейският парламент избран от мен 2019".

***
Пазарджик.
От 12.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА кметът на община Пазарджик Тодор Попов ще даде пресконференция, на която ще обяви дали ще се кандидатира за четвърти мандат като кмет.

***
Плевен.
От 10.00 часа в сградата на областната дирекция на МВР - Плевен ще бъде представен годишният отчет - анализ на дейността на ОДМВР -Плевен през 2018 г. На събитието ще присъстват главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов и заместник директора на ГД „Борба с организираната престъпност" - МВР старши комисар Стефан Джолев.

***
Пловдив.
От 11.00 часа зам.-министърът на околната среда и водите Красимир Живков ще открие общоградски празник по повод Световния ден на водата -22 март. Събитието ще се състои на на пл. „Ст. Стамболов" 1 (Голяма община Пловдив).

***
Русе.
От 10.30 часа в зала 1 на Областна администрация - Русе ще се проведе пресконференция по повод стартиране изпълнението на проект „Областна администрация- Русе през погледа на гражданското общество".

***
Самоков.
От 09.30 часа в посетителския център на Национален парк „Рила" в Самоков ще се проведе Ден на отворените врати по повод Световния ден на водата.

***
Сливен.
От 14.00 часа в зала "Май" председателят на партия Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов ще се срещне с представители на малкия и среден бизнес, членове и симпатизанти на НФСБ.

***
Смолян./с. Търън.
От 13.00 часа на центъра на населеното място, Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща със земеделски стопани от областта.

***
Смолян./ с. Момчиловци.
От 15.00 часа в кметството Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща със земеделски стопани от областта.

***
Чепеларе.
От 10.00 часа Общинската служба по земеделие, Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща със земеделски стопани от областта.

***
Чепеларе./с. Хвойна.
От 11.30 часа в кметството Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща със земеделски стопани от областта.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.