• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития на 12 юни

Предстоящи събития на 12  юни

/КРОСС/ Стара Загора.
От 12.00 часа пред сградата на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович" омбудсманът Мая Манолова ще подкрепи
протеста на специалистите по здравни грижи в Стара Загора.

***
София.
От 9.30 часа в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Съдийската колегия на ВСС.

***
София.
От 10.00 часа в Best Western Plus Hotel Expo Sofia ще се проведе новото издание на Клуб Investor „Банки и финанси". Събитието ще открие подуправителят на БНБ Калин Христов, който ще коментира последствията от икономиките на ЕС за паричната политика и банките.

***
София.
От 11.00 часа в Sofia Lab на ул. „Сердика" ще се състои представяне на Стъпка 5 от Визия за София. Ще участват председателят на СОС Елен Герждиков и Любо Георгиев, ръководител на проекта.

***
София.
От 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция „Граждани срещу абсурдите в социалната политика" на група-инициатива „Граждани срещу стратегията за детето 2019- 2030 г.".

***
Благоевград.
От 18.00 часа в зала „Пейо Яворов" ще се състои културно - музикалният спектакъл „Европейските езици - култура и общуване без граници", който Областна администрация Благоевград организира съвместно с Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов".

***
Враца
От 11.30 часа в ППМГ „Акад. Иван Ценов" ще се проведе брифинг на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, който ще посети учебни заведения във Враца, в които са реализирани строително-ремонтни дейности със средства на министерството.

***
Казанлък.
От 10.30 часа на строевия плац в Гарнизон Казанлък ще се проведе заключително военноприложно състезание, в което ще участват деца и ученици от "Клуб приятели на армията".

***
Ловеч.
От 10.00 часа в залата на Общинския съвет ще се проведе пресконференция по проект „Изграждане на социално жилище за настаняване на уязвими групи на територията на кв. „ Гозница". От 11.00 часа на обекта на ул. „Дълбок път" ще се проведе първа копка. На събитията ще присъства кметът на Ловеч Корнелия Маринова.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в малката конферентна зала на Дом на културата „Борис Христов" ще се проведе начална пресконференция на Община Пловдив по проект за изграждане на компостираща инсталация за разделно събрани зелени и/или биоразградими отпадъци", който се осъществява с финансовата подкрепа на ОП „Околна среда" 2014-2020 г. и от държавния бюджет. В пресконференцията ще вземе участие зам.- кметът на Пловдив Розалин Петков.

***
Пловдив.
В 11.00 часа на Голямата раннохристиянска базилика ще се състои церемония, на която кметът Иван Тотев и посланици на държави от целия свят ще отправят послания за общото ни бъдеще.

***
Смолян./с. Могилица
От 18.30 до 19.30 часа съветниците от групата на ГЕРБ в Общинския съвет организират приемна в читалище „България - 1937". В срещата ще участват общинските съветници Ангел Безергянов, Мариана Сивкова и Димитър Николов.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 363 на общината ще има брифинг.

***
Шумен.
От 10.45 часа в Дома за стари хора „Д-р Стефан Смядовски", дарител Стоян Стоянов - студент IV курс от ШУ "Еп.К.Преславски" ще дари на потребителите на Дома - борд / платформа / за инвалидни колички, който ще бъде монтиран в служебния автомобил на социалното заведение.

***
Шумен.
От 10.00 часа до 14.00 часа на язовир „Шумен" ще бъде извършено зарибяване от „Напоителни системи".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.