• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития на 4 септември

Предстоящи събития на 4 септември

/КРОСС/ София.
От 9.10 часа в сградата на Народното събрание президентът Румен Радев ще направи обръщение по повод откриването на новата сесия на НС. На откриването на новата сесия на парламента ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова.

***
София.
От 9.00 часа ще започне редовно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще започне редовното заседание на Министерски съвет.

***
Козлодуй.
От 17.00 часа в Зрителна зала на Дома на енергетика министър Теменужка Петкова ще участва в отбелязването на 45 години от изграждането на АЕЦ "Козлодуй"

***
София.
От 11.30 часа СДС ще подаде документи за регистрация в ЦИК за местните избори на 27 октомври.

***
София.
От 12.00 часа в Интер Експо Център ще бъде открито първото издание на Кариерен Кошер 2019, посветен на професионалното развитие, ориентиране и споделяне за прогресивно мислещи бизнеси и таланти с опит и образование в чужбина. Приветствие ще отправи заместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова.

***
Благоевград.
От 10.30 часа в сградата на ОДМВР - Благоевград ще се проведе пресконференция за дейността на Дирекцията, както и предприетите охранителни мерки по повод началото на новата учебна 2019/2020 година.

***
Златоград.
От 10.00 часа в Хотел „Кристал" ще се проведе събитие за представяне на резултатите по проекта „Подобряване на квалификацията на професионалистите, предлагащи палиативни грижи на европейско ниво, чрез създаване на сравнителна рамка на компетентностите, ECVET базирани учебни материали и инструмент за самооценка на уменията". Проектът се реализира от Община Златоград в партньорство с организации от Литва, Кипър, Белгия, Унгария и Турция.

***
Пловдив.
В 10.00 часа ще се състои традиционното „къпане" на паметника на Съединението на площада.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в парковата зона на бул. „Менделеев" ще се състои официално откриване на обновените части градското пространство в района. На място ще присъства кметът на район „Централен" в Пловдив Георги Стаменов.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в Пресклуба на БТА в Пловдив на бул. „Шести септември" 140 ще се състои пресконференция на "Движение 681" и ПП Земеделски съюз "Александър Стамболийски".

***
Стара Загора./ село Памукчии
От 09.00 часа в село Памукчии свещеноиконом Евгений Димитров ще отслужи водосвет и ще прочете молитва за благословение на работещите по започващия ремонт на храма „Св. Параскева Петка Българска" в селото.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в офиса на Областен информационен център - Стара Загора ще се проведе работна среща на тема „Възможности за финансиране в малките населени места в област Стара Загора чрез Местните инициативни групи".

***
Шумен.
От 10.00 часа, в конферентната зала на Областна администрация ще се проведе кръгла маса за предотвратяване на престъпленията от омраза в Шумен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.