• 24 Фев 2020 |
 •  USD / BGN 1.8079
 •  GBP / BGN 2.3330
 •  CHF / BGN 1.8451
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 1°C

Предстоящи събития на 10 септември

Предстоящи събития на 10 септември

/КРОСС/ Пловдив.
От 13.30 часа на ул. „Георги Бенев" в Северната промишлена зона президентът Румен Радев ще участва в церемонията по откриване на португалски инвестиционен проект.

***
Брюксел.
От 18.00 часа председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и председателят на Европейския парламент Давид Сасоли ще открият в изложбеното пространство „Атанас Буров" изложбата „140 г. от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция".

***
София.
От 13.45 часа в зала „Мусала" на хотел „Хилтън" ще се проведе пресконференция на министъра на земеделието Десислава Танева и еврокомисарят Витянис Андриукайтис във връзка с 14-та годишна среща на Постоянната група от експерти по Африканската чума по свинете в Европа.

***
София.
От 10:00 ч., в хотел „Рамада София" (зала „Опал") президентът на КТ „Подкрепа" Димитър Манолов ще открие заключителна конференция в рамките на проекта на КТ "Подкрепа" "Насърчаване на механизмите за командировани работници в съответствие с колективните трудови договори и закона."

***
София.
От 10.30 в зала Средец, хотел Балкан ще се проведе кръгла маса на тема: „Новата нормативна уредба в сферата на мрежовата и информационната сигурност - предизвикателства и решения".

***
София.
От 11.00 часа в сградата на КЕВР ще се състои тържествено честване по повод 20-та годишнина от създаването му, на което ще бъде валидирано специално пощенско-филателно издание.

***
София.
От 11.00 часа в централата на „Раковски" 134, ще се проведе пресконференция на лидерът на НФСБ Валери Симеонов и членове на ръководството.

***
София.
От 11:50 часа на ул. „Московска" 33, Инициативен комитет ще се регистрира в Общинската избирателна комисия, издигайки Стефан Стефанов за кмет на район „Младост".
***
София.
От 12.00 часа в ЦИК лидерът на политическа партия „Движение 21" Татяна Дончева ще внесе документите за регистрация за участие в предстоящите местни избори.

***
София.
От 12.30 часа Ръководството на Националния фронт за спасение на България ще внесе в Централната избирателна комисия документите си за участие в изборите за местни органи на властта.

***
София.
От 18.00 часа пред Съдебната палата Инициативата „Правосъдие за всеки" организира поредния марш за правосъдие срещу опитите за политическо влияние и зависимости в съдебната система и процедурата за назначаване на нов главен прокурор.

***
Благоевград.
От 11.00 часа в конферентната зала на Областна администрация - Благоевград ще се проведе общинска епизоотична комисия във връзка със заболяването африканска чума по свинете.

***
Велики Преслав.
От 10.00 часа в село Имренчево, ще бъде даден старт на строителните работи по проект "Създаване на Център за грижа за лица с умствена изостаналост в с. Имренчево, община Велики Преслав".

***
Враца.
От 11.00 часа в Заседателната зала на Областната администрация ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 ч. в МБАЛ "Св. Иван Рилски" ще се проведе пресконференция с представители на холандска дарителска фондация, които преди това ще посетят и разгледат отделенията на болницата.

***
Плевен.
От 13:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по актуални теми вицепремиерът Красимир Каракачанов - министър на отбраната, председател на ВМРО - Българско национално движение.

***
Плевен.
От 15.00 часа в зала „Плевен" на областна администрация ще се проведе заседание на областната епизоотична комисия.

***
Плевен.
От 16.00 часа на пл. „Възраждане" ще се проведе демонстрация на военна летателна техника.

***
Пловдив.
От 12.15 часа на Гребната база - пространството пред ресторант "Чановете", ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени кандидатите на Коалиция „Кауза Пловдив" в изборите за кметове и общински съветници на 27 октомври 2019.

***
Русе.
От 10.00 часа в зала „Свети Георги" на Областната администрация ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

***
Смолян.
От 14.00 часа в Областна администрация - Смолян ще се проведе ежеседмичното заседание на Постоянната областна епизоотична комисия - Смолян заради болестта африканска чума по свинете.

***
Свищов.
От 10.30 часа, в сградата на Битовия комбинат на ул. "Тодор Миланович" 2, СДС-Свищов ще представи кандидата за кмет на града, когото ще подкрепи на местните избори.

***
Стара Загора.
От 12:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на НД Русофили.

***
Шумен.
От 10.00 часа в Заседателната зала в сградата на Община Шумен ще се проведе заключителна пресконференция и официална церемония по откриване по проект Подобряване на образователната инфраструктура в град Шумен.

***
Шумен.
От 10.00 ч. в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе ежеседмичното заседание на Областната епизоотична комисия.

 

 

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.