• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събитияв страната за 04.10.2019 г.

Предстоящи събитияв страната за 04.10.2019 г.

/КРОСС/ Виена.
Президентът Румен Радев е на официално посещение в Австрия.

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 9.00 часа във Военната академия Министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще открие конференция на тема „Енергийна и градска киберсигурност, България 2019".

***
София.
От 10:00 часа в Института по математика и информатика на БАН. Учените ще покажат как протича подготовката на състезателите в националните отбори преди участие в олимпиади по математика, информатика и лингвистика. Специални гости на събитието ще бъдат бивши участници в международните олимпиади, както и техните ръководители.

***
София.
От 11:00 часа в зала 5 на Столична община ще се проведе пресконференция, с която ще бъде поставено началото на информационна и профилактична кампания за борба с рака на гърдата, организирана от Първа САГБАЛ „Света София".

***
София.
От 16:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Енергийната бедност в светлината на местните избори: Какво могат да направят държавата и общините за решаването на проблема с високите сметки за отопление?".

***
Благоевград.
От 10:30 часа в сградата на ОДМВР-Благоевград ще се проведе брифинг във връзка с откриването на ловния сезон 2019/2020година.

***
Варна.
От 11.00 часа в Мол Варна, ще се проведе за пресконференция, на която KBC Груп ще обяви отварянето на компетентностен център и разкриването на няколкостотин работни места във Варна. На пресконференцията ще присъстват: Бойко Борисов, министър-председател на република България; Владислав Горанов, министър на финансите; Йохан Тейс, главен изпълнителен директор на KBC Груп; Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ, кънтри мениджър на KBC Груп в България.

***
Враца.
От 11.00 часа в "Бяла зала" на Младежки дом ще се проведе форум на тема: „Враца - град на бъдещето".

***
Перник.
От 13.00 часа в в Конферентната зала на РС на КНСБ / пл. "Кракра" 1, Синдикален дом, ет. 4 /, ще се проведе пресконференция, на която Пламен Нанков - Вицепрезидент на КНСБ и Огнян Атанасов - Национален секретар на КНСБ ще представят проекта „Арена Работеща България".

***
Свищов.
От 13.00 до 14.30 часа в Гербовата зала на Общината ще се проведе Приемна за гражданите на Свищов.

***
Сливен.
От 11:00 часа, в сградата на ОДМВР, служба "Контрол на общоопасните средства"/ КОС/ към отдел „Охранителна полиция" към ОДМВР-Сливен и ръководството на Регионална дирекция по горите-Сливен ще дадат брифинг във връзка с откриването на ловния сезон 2019/2020 на местен дребен и едър дивеч и груповия лов на дива свиня, началото на който е на 5 октомври.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация, областният управител проф. Стефан Желев в
качеството си на председател на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „ВиК - Шумен" ООД, свиква заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК.

Местни избори 2019:
***
Сливен.
От 10 ч. в офиса на ГЕРБ Кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев ще представи приоритетите си в сферата на здравеопазването и социалната политика.

***
Търговище.
От 19.00 часа пред Драматичен театър, ще бъде представена местната коалиционна листа на "БСП за България" и АБВ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.