• 05 Юни 2020 |
 •  USD / BGN 1.7262
 •  GBP / BGN 2.1866
 •  CHF / BGN 1.8000
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 21°C

Предстоящи събития в страната за 06.11.2019 г.

Предстоящи събития в страната за 06.11.2019 г.


/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 08.30 часа в НДК ще се проведе пресконференция на заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, ръководителят на Ноу-хау център за алтернативни грижи за деца д-р Галина Маркова, изпълнителният директор на фондация „Сийдър" Александрина Димитрова, изпълнителният директор на „Надежда и домове за децата - клон България" Георги Симеонов, представителят на УНИЦЕФ за България д-р Джейн Муита, специалният представител на външни отношения и ресурси на SOS Детски селища Ричард Пихлер, ръководителят на фондация „Лумос" за Европа Ирина Маланчук, генералният секретар на Eurochild Жана Хейнсуърт.

***
София.
От 09.00 часа ще бъде официално открита Четвърта министерска среща на страните от Централна и Източна Европа и Китайската народна република за здравно развитие и сътрудничество - Формат 17 + 1 на министрите от здравеопазването.

***
София.
От 11.30 часа в БТПП, ул. Искър 9 (Зала A), ще се проведе пресконференция на председателя Цветан Симеонов и екипът от икономически анализатори, които ще представят проучването за бизнес климата „Европейско икономическо проучване 2020".

***
София.
От 14.30 часа, в зала „Изток" на Народното събрание, ще се проведе на кръгла маса на тема. "Заедно можем да победим диабета". Във форума ще участват. д-р Даниела Дариткова, председател на Комисията по здравеопазването към 44-то Народно събрание, проф. Сена Карадениз, председател на Международната диабетна федерация за Европа, проф. Джон Нолан, директор на Европейския диабетен форум, проф. Сабина Захариева, главен координатор на Експертния съвет по ендокринология към МЗ, проф. Цветалина Танкова, началник на Клиниката по диабетология в УСБАЛЕ „Академик Иван Пенчев", проф. Здравко Каменов, началник на Клиниката по ендокринология в УМБАЛ „Александровска" и доц. Зорница Миткова, гл. асистент в Катедра „Организация и икономика на фармацията" в МУ-София.

***
София.
От 14.00 министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще открие международните специализирани изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и #RETAIL SHOW 2019.

***
Велико Търново.
От 17.00 ч. започва тържествената сесия по встъпване в длъжност на новоизбраните представители на местната власт в община Велико Търново ще се проведе в Музей „Възраждане и Учредително събрание".

***
Враца.
От 11.00 часа, в Градската концертна зала на Общината ще се проведе първото заседание на Общински съвет.

***
Габрово.
От 18.00 часа в залата на Националния музей на образованието, ще се проведе публична среща под надслов. „Габрово срещу наркотиците".

***
Брезник.
От 11.00 часа ще се проведе пъpвото зaceдaние нa нoвoизбpaният oбщинcĸи cъвeт в община Брезник.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в Голяма конферентна зала на Висшето училище по сигурност и икономика, ще се състои представянето на документалния сборник „Държавна сигурност и опазването на държавната тайна 1944- 1991".

***
Пловдив.
От 14.30 часа в ПГЕЕ-Пловдив ще се проведе Регионален съвет на РСО "Подкрепа" Пловдив с приемна на националното ръководство на синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа" в лицето на д-р Юлиян Петров.

***
Кюстендил.
От 10.30 часа Общинският съвет ще проведе първото си заседание.

***
Кърджали.
Oт 10.00 часа в залата на читалище „Пробуда" ще проведе своята първа сесия общинския съвет и ще се закълнат новите съветници и кметът Айдън Осман.

***
Шумен.
От 10.00 часа в щаба на БСП ще бъде дадена пресконференция.

***
Шумен.
От 11.30 часа в Националния пресклуб на БТА в Шумен ще се състои пресконференция на инж.
Валентин Маламов на тема „Закриване на политическа кампания „НИЕ сме КМЕТ" и перспективи на „Енергоснабдяване" ООД като 100 процента собственик на „Топлофикация -Шумен".

 

 

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.