• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за 28 януари

Предстоящи събития в страната за 28 януари

/КРОСС/***София.
От 12.00 часа в Експо център, град София (бул. "Цариградско шосе" 147) ще се проведе Първи конгрес на Коалиция от партии "Реформаторски блок".

***
София.
От 19.00 часа в Камерната зала на Народният театър „Иван Вазов" ще се бъде поставен спектакълът „Майстори".

***
София.
На 28 януари ще се проведе „Дзен плей" в Дерида Денс Център, едно от ключовите представления на Дерида Денс.

***
Велико Търново.
От 10.00 до 16.30 часа в АУЛАТА на Икономически Университет - Варна ще се състои финалното събитие на проекта „ABLE Mentor" .

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Читалище „Искра" ще се проведе спектакъл на Държавен куклен театър Русе "Пепеляшка"

***
Плевен.
От 14.00 часа в зала „Катя Попова" (ул. „Димитър Константинов") ще се проведе пресконференция на политическа партия Демократи за отговорност, свобода толерантност (ДОСТ).

***
Перник.
26-тото издание на Международния фестивал на маскарадните игри „Сурва" 2017 ще се проведе на 27, 28 и 29 януари в Европейската столица на маскарадните игри - град Перник.

***
Пловдив.
От 17.00 часа в Голямата зала на Градски дом на културата „Борис Христов" ще се състои благотворителен концерт „За Албена" - 38-годишната майка на две малки деца се бори с тежко онкологично заболяване.

***
Разград.
От 9.00 часа в храм „Св. Николай Чудотворец" ще бъзат отслужени празничен водосвет, посветен на Деня на Разград и панихида за загиналите руски войни и български опълченци.

***
Разград.
От 12.00 часа в Общинския културен център ще се състои детско парти за децата, родени на 28 януари със специалното участие на млади изпълнители от Музикалната школа и Центъра за работа с деца, с подаръци, кетъринг и торта.

***
Разград.
От 17.00 часа на пл. „Възраждане" ще се състои градско тържество „Поклон пред освободителите". Гостите и гражданите ще бъдат посрещнати по български обичай - с погача и сол . Танцьори от Капанския ансамбъл ще изпълнят обичая. Ритуалът за поднасяне на венци пред Мавзолея на загиналите руски войни и български опълченци ще бъде изпълнен по устав от офицери и курсанти от Висшия военен университет гр. Шумен. Финал на тържеството ще бъдат празничните илюминации.

***
Смолян.
От 11.00 часа в Спортната зала на града ще се проведе републикански турнир по вдигане на тежести за „Купата на кмета".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа, в залата на Оперния театър в Стара Загора, ще се Концерт на ансамбъл "Загоре" по повод 70-годишния юбилей на Димитър Колев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.