• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
София.
От 11.00 часа в сградата на Министерството на околната среда и водите министър Нено Димов ще представи приоритетите в областта на околната среда по програмата за управление на правителството на Р. България за периода 2017-2021 г.

***
София.
От 09.00 часа в СЕМ ще започне вторият ден от изслушването на кандидатите за генерален директор на БНТ.

***
София.
От 09.30 часа в Дома на Европа ще се проведе встъпителен информационния ден за инициативата на Съвета и на Европейския парламент - WiFi4EU (безплатен достъп до безжичен интернет). Информационният ден ще бъде открит от заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Димитър Геновски.

***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на БТА, Българско пещерно дружество ще представи дейността си.

***
Бургас.
От 10.00 часа в заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция в рамките на Националната информационна кампания „Дишам свободно" на тема „Хроничните белодробни заболявания - огромно бреме за европейските здравни системи".

***
Добрич.
От 08.00 часа в Народно читалище „Йордан Йовков - 1870 г." ще се проведе съвместна инициатива с лятна занималня „Да учим с български червен кръст „Първа помощ за деца"- хелфи.

***
Добрич.
От 10.00 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" ще се проведе летен детски клуб „Играй и учи".

***
Велико Търново./Килифарево.
От 10.00 часа в Музейния комплекс се проведе Седми семестър на Летен пленер „Детска академия за изкуства".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция във връзка с предстоящото издание на Миндя рокфест. Във втората част на пресконференцията проф. Евгений Дайнов, представители на партия „Зелените" и на екологични организации ще коментират актуални проблеми за опазване на околната среда у нас.

***
Пловдив.
От 10.30 до 16.30 часа в квартал „Капана" ще се проведе информационна среща, насочена към проекти, свързани със събития в квартала.

***
Пловдив.
От 11.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА, ПП АБВ ще даде пресконференция на тема „Военно-промишленият комплекс на България - проблеми и перспективи". Участие ще вземат членът на ИБ на АБВ Румен Петков, както и представители на ръководствата на АБВ в Пловдив-град и Пловдив-област.

***
Русе.
От 11.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще бъде проведена българо-румънска работна среща относно необходимостта от изграждане на Дунав мост 3 на територията на трансграничния регион Русе - Гюргево.

***
Свиленград.
От 10.30 часа в кв. „Простор" ще се състои церемонията по първа копка на строително-монтажните дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради.

***
Смолян.
От 10.00 до 14.00 часа в Спортната зала ще се състои поклонение пред тленните останки на олимпийския шампион Величко Чолаков. Погребението ще се състои от 15.00 часа в гробищен парк „Беклийца".

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в детски отдел на библиотека „Родина" ще има лятна програма за деца.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Художествената галерия ще бъде открита изложба, посветена на 120 годишнината от рождението на художника Иван Пенков (1897 - 1957).

***
Царево.
От 21.00 часа на площада в града ще бъде открит IV Фестивална ваканция „Жреци на музите 2017".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.