• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 11.00 часа в централата на ДСБ ще се проведе пресконференция.

***
София.
От 13.00 часа Националният съвет на БСП ще заседава в централата на ул. „Позитано" 20.

***
Благоевград.
От 09.30 до 12.30 часа в конферентната зала на хотел „Монте Кристо" ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени теми, свързани с различните проблеми, които касаят здравето на човека и съвети как да се справим с тях.

***
Бургас.
От 17.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе обществено обсъждане за кръщаване на улица в град Бургас с името „Тангра".
***
Бургас.
В хотел България, зала Компас ще се проведе Третият обучителен семинар по проект „Отговорна игра", за организаторите на хазартни игри и техните служители.

***
Бургас.
От 19.00 часа на открита сцена „Охлюва" ще се проведе пиесата „Моят свят" на Театър „Трио", Бургас, България, част от фестивала „Дни на куклите".

***
Велико Търново.
От 20.00 часа на Паметник „Асеневци" ще се състои събитие от програмата на „Арт лято" - „На стоп към звездите" - вечер с музиката на Pink Floyd.

***
Добрич.
От 10.00 часа Регионална библиотека „Дора Габе" организира Летен детски клуб за деца „Играй и учи".

***
Добрич.
От 10.30 часа в Художествената галерия ще се проведе Лятна работилничка за въображение.

***
Добрич.
От 14.00 часа в зала 2 Младежки център - Добрич ще бъдат прожектирани комедийни
филми по Проект „Младежки център Добрич - Вашето утре".

***
Добрич.
От 18.30 часа във фоайето на Регионална библиотека „Дора Габе" ще се състои джаз концерт на Красимир Костадинов-тенорсаксофон и кларинет, Георги Илиев - китара, Николай Петров - контрабас.

***
Кюстендил.
От 10.30 часа в сградата на Държавно горско стопанство „Кюстендил" ще се проведе пресконференция с директора на ДГС „Кюстендил" инж. Тони Колев.

***
Пловдив.
От 10.00 часа ще се проведе на официална церемония „Първа копка" на нова Производствена база на INTRAMA в Тракия икономическа зона.

***
Пловдив.
От 10.30 часа на ул. „Ян Хус" №3 ще бъде се състои откриването на изцяло ремонтираните улици „Ян Хус" №3 и №5, както и прилежащите им тротоари.

***
Поморие.
От 20.30 часа на площад „Св. Св. Кирил и Методий" пред НЧ „Просвета 1888"
ще се проведе концерт-спектакъл на Държавна опера - Бургас „Аржентинско танго".

***
Правец.
От 20.30 часа на сцената на езерото пред хотел Риу Правец Ризорт ще бъде представен оперно-танцовия спектакъл на операта „Севилският бръснар" от Росини на Русенската опера. Спектакълът се посвещава на 200 години от първото представление на „Севилският бръснар" и е специално подготвен по поръчка на Международния музикален фестивал „Моцартови празници" в Правец.

***
Раднево.
От 10.00 часа на стадион „Миньор" ще се проведе спортен турнир, в рамките на който ще се състои футболна среща между отборите на „Мини Марица-изток" ЕАД и „ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД , както и състезание по дърпане на въже

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детския отдел на библиотека „Родина" ще се състоят Групови игри за запознаване и общуване.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Детския отдел на библиотека „Родина" ще се състои виртуално пътешествие до най-известните забележителности в света и България „Летните чудеса".

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в залата на Младежки център - Стара Загора, Областен информационен център - Стара Загора организира работна среща с представители на местни, регионални и национални медии, на която ще се предостави информация за изпълнението на оперативните програми в област Стара Загора от стартирането на новия програмен период 2014-2020 г.

***
Стара Загора.
От 11.30 часа в Детския отдел на библиотека „Родина" ще се проведе творческо ателие - рисуване, апликиране, моделиране от различни материали на различни предмети, композиции, изработване на пано

***
Созопол.
От 21.00 часа на амфитеатър „Аполония" ще се проведе концерт на Михаела Маринова.

***
Сопот.
От 14.00 часа министърът на икономиката Божидар Лукарски ще посети ВМЗ-Сопот за официалното откриване на нова галванична линия за междуоперационна обработка на алуминиеви детайли.

***
Шумен.
От 12.15 часа в заседателна зала на театъра в Шумен ще се проведе пресконференция с екипа на най-новото детско заглавие „Пипи Дългото чорапче" по Астрид Линдгрен.

***
Шумен.
От 13.30 часа в зала 203 на общината ще заседава комисията за промени в Наредба 1.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.