• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития на 5 юли

Предстоящи събития на  5 юли

/КРОСС/ Созопол.
От 20.00 часа в Летния театър „Аполония" вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие XIV Международен младежки фестивал на изкуствата „Музите".

***
София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.00 часа министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще присъства на третата световна конференция „Разбиване на организираната престъпност: идентификация, анализ и противодействие", организирана от Европейския консорциум за политически изследвания (ECPR).

***
София.
От 11.00 часа министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в Национален форум, посветен на качеството, количеството и доходите в държавните висши училища в България, който ще се проведе в Заседателна зала №1 на Софийския университет „Св. Климент Охридски".
***
София.
От 10.00 часа пред Паметника на Незнайния воин с церемонията по водосвет на знамената ще бъде отбелязан професионалният празник на МВР и 140 години от създаването на ведомството. Празникът на открито ще продължи от 18.00 часа в Борисовата градина.

***
София.
От 10.00 часа в БАН ще се бъде открита юбилейна българо-руска конференция на тема „България - Русия. 140 години дипломатически отношения: история, състояние, перспективи".

***
София.
В 14.00 часа пред сградата на Министерски съвет служители на МВР излизат на протест по надслов „За достойни условия и заплащане на нощния труд".

***
Благоевград.
От 17.00 часа в закрития плувен басейн на СК „Пирин" ще започне Държавно лично отборно първенство по плуване „Деца".

***
Варна.
От 10.00 ч. в зала „Варна" на общината се събира Комисията по безопасност на движението. На нея ще бъдат разгледани предложения за промяна на Генералния план за организация на движението на територията на община Варна за забрана на достъпа на автомобили чрез поставяне на забранителни знаци на входовете на Морската градина.

***
Варна.
От 11.00 часа на плаж „Св. Илия" ще се проведе демонстрация по водно спасяване. Събитието е част от Седмицата на водното спасяване.

***
Варна.
От 11.00 часа в Зала "Пленарна" на общината ще се проведе информационна среща на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Бойко Таков, изпълнителен директор на агенцията, ще представи фонда и кампанията по набиране на проекти.

***
Перник.
От 09.00 часа в зала „Панорама" ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет - Перник.

***
Перник.
От 14.00 часа в зала „Струма" на Областна администрация - Перник ще се проведе заседание на Областния координационен център.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в хотел „Империал" ще се проведе международна конференция „Изграждане на младежка общност чрез дейности през свободното време".

***
Русе.
От 11.00 ч. в Зала 1 на Областна администрация ще се проведе заседание на постоянно действащата междуведомствена епизоотична комисия.

***
Смолян.
От 09.00 часа Общински съвет - Смолян ще проведе заседание в Сесийната зала на Общината.

***
Смолян.
От 11.00 часа в Зала 201 на Областна администрация ще бъдат представени резултатите от външните оценявания и държавните зрелостни изпити на учениците от областта.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.