• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната за 17 октомври

Предстоящи събития в страната за 17 октомври

/КРОСС/ *** София

От 09:00 часа в зала „Проф. Марин Дринов" на БАН, ще се проведе международната конференция на тема: актуалните проблеми в изучаването на нематериалното културно наследство и приносът на учените от БАН в прилагането на Конвенцията на ЮНЕСКО от 2003 г.

От 10.00 часа, в ректората на Национална спортна академия „Васил Левски" президентът Румен Радев ще открие конференция „Спортът, децата и бъдещето" с участието на водещи експерти в областта на медицината, психологията, педагогиката, физическото възпитание.

От 10.00 часа, в ректората на Национална От 13:00 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча"-23., ще се проведе пресконференция на партията.

От 10:30 часа зам.-кметът на София Дончо Барбалов ще посети 5 МБАЛ, където със средства на СО е закупена и функционира нова медицинска апаратура.

От 14.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще награди с отличия шестима изтъкнати българи.

От 14.00 часа на редовен брифинг на Централната избирателна комисия във връзка с подготовката и произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове, насрочени на 27 октомври 2019 г.

От 15.30 часа президентът Румен Радев ще се срещне на „Дондуков" 2 с генералния секретар на „Репортери без граници" Кристоф Делоар.

*** Благоевград

От 11.00 часа в карето между улиците „Хилендар" Александър Стамболийски" № 24 ще се състои официалното откриване на нова детска площадка, изградена от Общината с финансовата подкрепа на „ЧЕЗ Електро България" АД.

*** Варна

От 12.30 ч. в Голямата зала на хотел „Адмирал" в курорта „Златни пясъци" ще се проведе пресконференция по повод Годишната национална конференция МОРЕ -Мултидисциплинарни Онкологични Разговори и Екстракти.

*** Карлово

От 16.30 часа в Обредния дом, Българска търговско-промишлена палата организира официално откриване и тържествено освещаване на къща „Иван Грозев", ще бъде представена експозиция за живота и дейността на карловския предприемач и индустриалец Иван Грозев.

*** Ловеч

От 14:30 часа на алея „Баш Бунар", Световен ден на ходенето се организира в Ловеч.

*** Перник

От 10:00 часа в зала „Панорама", ще се състои обучение от страна на ЦИК към Общинските избирателни комисии (ОИК) във връзка с провеждането на изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 г.

*** Пловдив

В 09.30 часа в централния офис на ГЕРБ ще се състои пресконференция с участието на народния представител и член на ИК на ГЕРБ Менда Стоянова, кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, председателя на СДС Румен Христов и Тони Симидчиева от СДС - Пловдив.

*** Русе

От 11.00 часа в зала „Свети Георги" на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

*** Смолян

От 09.00 часа в Сесийната зала на Общината ще се проведе заседание на Общинския съвет.

От 10.00 часа в 101 Алпийски полк ще се проведе ден на отворените врати.

От 11.00 часа от площад „България" до площад „Свобода" ще се проведе ученическа лекоатлетическа щафета „107 години от Освобождението на Родопите".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.