• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития в страната за 29 октомври

Предстоящи събития в страната за 29 октомври

/КРОСС/ *** София

От 09:00 часа в галерия „Оборище 5" ще се проведе международната конференция //:meetthefuture/ Industry 4.0, посветена на Четвъртата индустриална революция и 5G.

От 09:30 часа в хотел "Бест Уестърн Плюс Хотел Експо", зала "Панорама", ще се проведе Национална конференция на тема - "КЗП - партньорство за ефективен бизнес".

От 11:00 часа Националният литературен музей организира поклонение пред гроба на Пейо Яворов в Централните софийски гробища по повод 105 години от кончината на поета.

От 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция по повод Световния ден за борба с псориазиса.

От 13.00 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ще се проведе заседание.

От 14:30 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча" 23, ще бъде подписано споразумение за сътрудничество между ПП АБВ, младежката организация на партията и представители на парламентарно представената йорданска политическа сила „Послание", която работи в тясно сътрудничество с Абдула II, крал на Хашемитско кралство Йордания.

От 14:30 часа във ФотоСинтезис Арт Център ще се проведе седми модул от обучението за здравни журналисти „Часът на диабета".

От 18.00 часа в Унгарския културен институт ще се проведе среща-разговор с писателя Тошо Дончев по повод новата му книга "Роса по залез".

От 18:30 часа в камерната зала на Читалище „Славянска беседа 1880", ще се проведе празничен концерт по случай Деня на бесарабските българи със специалното участие на Илия Луков.

От 19:00 часа в литературен клуб „Перото" ще се състои премиерата на книгата „Психоанализа в България тук и сега".

*** Варна

От 11:00 часа в малкия салон на Радио „Варна" ще бъде отчетен проектът Епидемиологично изследване за град Варна „Търсене на помощ по повод остри интоксикации след употреба на наркотици и други психоактивни вещества при деца и млади хора 2019 година".

*** Монтана

От 19.00 часа в Голяма зала на Драматичен театър, плевенският драматичен театър ще гостува с комедията от Йон Сапдару „Натюрморт със затлъстял племенник".

*** Пещера

От 11.00 часа в заседателната зала на Общината, ул.„Дойранска епопея" №17, ще се проведе кръгла маса за представяне на социалната икономика и социалното предприемачество.

*** Плевен

От 11:00 часа в пресклуба на БТА ще даде пресконференция Георг Спартански, издигнат от Инициативен комитет за втори мандат за кмет на Община Плевен.

От 14:00 в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Районната колегия на Българския зъболекарски съюз в Плевен с председател д-р Павлин Стефанов.

От 16:00 ч. в зала „Амброаз Паре", ТЕЛЕЦ на Медицинския университет ще се състои официална церемония по откриване на XVII Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари.

*** Пловдив

От 09:00 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу заместниккмета на Куклен Костадин П. и Надежда М., обвинени в уреждане на обществени поръчки.

От 09:30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се проведе заседание по делото, с което подсъдимият К. Ш. обжалва 7-годишната си присъда за отвличане.

От 10:30 часа във фоайето на Съдебната палата ще се проведе Борса за съдебни служители.

От 13:30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се проведе заседание по делото, образувано по протест на Окръжна прокуратура - Пловдив срещу присъда на Окръжен съд и по жалба на полицая С. П. срещу наказанието му от 1 година и 6 месеца условно лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок.

От 14:00 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу Борис А. и Григор Ал. , обвинени в кражба в особено големи размери.

*** Пловдив/с. Крумово

От 10:30 часа на територията на военно формирование 32040 - Крумово ще бъде отбелязано навършването на 58 години от създаването на първата вертолетна авиационна част в България - 44-ти вертолетен авиационен полк.

*** Хасково

От 14:00 часа в офиса на ГЕРБ-Хасково ще се проведе пресконференция.

*** Шумен

От 10.00 ч. в зала 2 на Областна администрация ще се проведе редовното седмично заседание на Областната епизоотична комисия, на което ще се обсъжда епизоотичната обстановка в област Шумен по отношение на болестта Африканска чума по свинете.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.