• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития на 27 януари 2018

Предстоящи събития на 27 януари 2018

/КРОСС/ ***
София.
От 09.30 часа в Перформ Бизнес Център, ул. „Позитано" 2, ще се проведе Конференция „Влиянието на фермите за ценни кожи".

***
София.
От 10.30 и от 12.30 часа в Балната зала на Двореца на пл. „Александър I" ще се състои вторият концерт от поредицата „По следите на таланта" с гост-солисти и музиканти от Симфоничния оркестър и Смесения хор на БНР.

***
София.
От 18.00 часа в Гьоте-институт ще се проведе инициативата „Културни панели" - поредица от дискусии за ролята и бъдещето на културата в Европа.

***
Асеновград.
От 14.00 до 21.00 часа в сградата на Туристическия информационен център ще се проведе туристическият форум „Планинарско кино".

***
Благоевград.
От 11.00 часа на площадното пространство между Регионален исторически музей и сградата на бившия Младежки дом ще бъде дадено началото на кампанията посветена на проблема с бездомните кучета - „Не купувай, осинови".

***
Боровец.
От 11.00 часа в Сноу парк „Бороспорт" пред хотел „Рила" ще започнат екстремните демонстрации по сноуборд „Стинки Сокс сноубординг демо".

***
Варна.
От 12.00 часа в Катедрален храм „Успение Богородично" - Варна ще бъде тържествено посрещната чудотворната икона „Одигитрия Байталска", която пристига от Украйна.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в новата зала на Общинския съвет ще се проведе обучение на управители на социални услуги, на експерти и ръководството на общинската дирекция „Социални дейности и здравеопазване" за новите промени в нормативната уредба.

***
Велинград.
От 13.30 часа в местността Юндола ще бъде даден първият старт на Държавното първенство по ски ориентиране.

***
Добрич.
От 10.00 часа Община Добрич организира поклонение и полагане на цветя на Паметника на победата (паметник на ген.-лейтенант Цимерман) по повод 140 години от Освобождението на града от османско робство. От 11.30 часа от началото на пешеходната зона при „Стара къща" ще започне военноисторическа възстановка на посрещането на руските войски, освободили Хаджиоглу Базарджик.

***
Перник.
От 10.00 часа в централната градска част ще започнат състезателните фестивални дефилета в рамките на 27-ия Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва". От 11.00 часа пред Двореца на културата ще бъде открита Втора сцена за гостуващите чуждестранни групи. По същото време в Общинския младежки дом ще се проведат творчески ателиета за деца „Сподели Сурва". От 18.00 часа в Сурвакарско село ще започне фолклорната програма „На мегдана". От 19.00 часа в Първо фоайе на Двореца на културата ще се проведе среща с гостуващите чуждестранни групи „Приятели без граници".

***
Перник.
От 19.00 часа на площад „Кракра" ще започне концертът „Хайде на хорото", който ще се проведе в рамките на 27-ия Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в палата 7 на Международен панаир Пловдив ще започне сватбеното изложение Weddings & Events Expo 2018.

***
Разград.
От 17.00 часа в Художествената галерия „Проф. Илия Петров" ще бъде открита историческа изложба „Разград по време на Руско- турските войни от 18 и 19 век".

***
Русе.
От 11.00 часа евродепутатите Андрей Новаков и Емил Радев ще открият съвместен информационен офис на ул. „Райко Даскалов" № 2 (под Часовника). По-късно членовете на групата на ЕНП в ЕП ще разгледат ледените фигури - част от Ruse Ice Fest 2018. По обяд Новаков и Радев ще проведат работна среща с кмета на Община Русе Пламен Стоилов. В 16.00 часа в зала 1 на Областна администрация - Русе ще се проведе среща на евродепутатите с членове на Младежкия парламент в Русе.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в РБ „Захарий Княжески" Музикално общество „Борис Христов" организира представянето на арии и ансамбли от рядко поставяни опери с участието на Борис Христов.

***
Стара Загора.
От 16.00 часа с прожекция на документалния филм „Култ" ще бъде открит „МЕНАР Филм Фест".

***
Шумен.
От 11.30 часа в читалищния салон на НЧ „Асен Златаров-1872" ще започне конкурс за най-добро дивдядовско вино и за домашен суджук.

***
Шумен. /с. Осмар.
От 18.00 часа в Ритуалната зала ще се проведе 19-то издание на традиционната Винария.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.