• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития в страната за 5 ноември

Предстоящи събития в страната за 5 ноември

/КРОСС/ *** София

От 09.30 часа в централата на БЧК ще се проведе конференция на тема „Иновативни решения в грижите за възрастни хора".

От 10.30 часа в Министерството на здравеопазването (залата на 4 ет.) министърът на здравеопазването Кирил Ананиев ще даде официален старт на Националната информационна кампания в подкрепа на донорството и трансплантацията в България, която ще премине под мотото „Да! За живот!".

От 11.00 часа на „Дондуков" 2 държавният глава Румен Радев ще проведе среща с министъра на външните работи на Чешката република Томаш Петричек.

От 11.00 часа в галерия „Средец" на Министерството на културата, министърът на културата Боил Банов ще отличи с почетни награди и знаци на Министерството на културата 41 дейци и институции по повод 1 ноември - Деня на народните будители.

От 11.00 часа в зала „Проф. Марин Дринов" на БАН, БАН ще присъди почетното звание „Доктор хонорис кауза" на д-р Нат Гопалсвами.

От 11.50 ч. в Министерството на външните работи вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева и министърът на външните работи на Чешката Република Томаш Петричек ще проведат среща на четири очи. В 12.20 ч. ще започне пленарна среща между двете делегации. В 13.10 ч. министрите ще направят изявление пред медиите.

От 12.30 часа на ул. "Г. С. Раковски"-134 на 5-ти етаж, ще се проведе пресконференция на СДС по повод местните избори.

От 13.00 часа на Метростанция "Софийски университет" - източен коридор, изход посока бул. "Цар Освободител", ще се състои откриване на четвъртото издание на проекта "Поезия в метрото".

От 14.30 часа в Дирекцията на Прирореден парк „Витоша" организира тържествено честване по случай 85-тата годишнина от създаването на Парка.

От 18.00 часа в Националния археологически институт с музей при БАН вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в откриването на изложбата „До портите на княжеския двор.
Съкровища от Велики Преслав".

От 19.30 часа в зала „България" ще се състои концерт на Людмил Ангелов от неговия нов клавирен интеграл „Людмил Ангелов свири Шопен".

*** Джебел

От 13.30 часа новият Общинския съвет ще проведе своето първо заседание в залата си.

*** Добрич

От 17.30 часа в ОМЦ ще се проведе среща - дискусия по въпросите на ранното детско развитие и възможността за интердисциплинарни действия за подкрепа на родителите да бъдат първите и най-важните учители на своите деца.

*** Кюстендил

От 15.00 часа ще се проведе заседание на Областната администрация.

*** Момчилград

От 10.00 часа в залата на читалище „Нов живот" ще се проведе първото заседание на новия Общински съвет.

*** Пловдив

От 10.30 часа в офиса на областната структура на ГЕРБ ще се проведе пресконференция по повод резултатите от местните избори.

От 11.00 часа в кабинета на Антония Роглева, изпълняваща функцията председател на Окръжния съд, III етаж, стая №316, ще се проведе пресконференция по повод отбелязването на 140 години от основаването на Окръжния и Районния съд.

*** Смолян

От 12.00 часа ПП ГЕРБ - Смолян ще даде пресконференция в офиса на партията.

*** Хасково

От 14.00 часа в зала "Марица" ще се проведе заседание на областната комисия във връзка с готовността за предстоящия зимен сезон.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 2 на Областната администрация ще се проведе редовното седмично заседание на Областната епизоотична комисия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.