• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за днес, 20 ноември

Предстоящи събития в страната за днес, 20 ноември

/КРОСС/***София.
От 10.00 часа в зала 7 на НДК ще бъде открит младежкия форум Voice It: Мнение от значение, организиран от Национална мрежа за децата по повод годишнината от подписването на Конвенцията на ООН за правата на детето.

***
София.
От 14.30 часа в зала 3.1 на Националния дворец на културата (НДК) лидерът ДБГ Меглена Кунева и ръководството на партията ще дадат пресконференция във връзка с решенията на Националния съвет. Началото на заседанието на Националния съвет е в 12.00 часа.

***
Асеновград.
От 18.00 часа в Храм Света Богородица Успение - Златна ябълка ще бъде отслужен молебен за чадородие в чест Въведение Богородично и Ден на християнското семейство.

***
Бургас.
От 9.00 часа в спортна зала „Младост" продължават ученическите игри по хандбал за момчета и момичета.

***
Варна.
От 12.00 часа пред Катедралата ще се проведе протест срещу незаконното нахлуване на мигранти.

***
Враца.
От 11.00 часа, на площад „Христо Ботев", за четвърта поредна година Община Враца, съвместно с Младежки дом - Враца и Ученически Общински Съвет - Враца ще отбележат Световния ден за възпоменание на жертвите от катастрофи. В проявата участие ще вземат и доброволци на Български младежки червен кръст - Враца.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще се проведе Неделен куклен спектакъл „Дъщерята на магьосника".

***
Монтана.
От 11.00 в Младежки дом, град Монтана Ива Иванова, член на Съвета на децата към ДАЗД ще проведе беседи на теми „Правата на децата" и новия закон за училищното и предучилищното обра3ование

***
Монтана.
От 16.00 часа в община Монтана ще се проведе брифинг по повод срещата на ДАЗД с органите по 3акрила, неправителствените организации и бизнеса, за обсъждане на приоритетите в политиката за деца през 2017 г.

***
Приморско
От 11.00 часа пред сградата на Общината ще се проведе демонстрация на спасяване на дете от катастрофирала кола по повод Световния ден на детето.

***
Русе.
От 10.00 часа, пред сградата на Първа РСПБЗН-Русе ще се проведе Състезание „Действие с хидравличен спасителен комплект за спасяване на пострадали при ПТП" ще се проведе на 20 ноември в неделя между 7 отбора на РДПБЗН - Русе. Поводът е отбелязване на световния Ден за възпоменание на жертвите.

***
Симеоновград.
От 11.00 ще бъдат поднесени цветя на мемориала на жертвите на пътя в Симеоновград, след което в сградата на общината ще бъде открита изложбата „Не на войната по пътищата".

***
Сливен.
От 11.00 до 12.00 часа в района на едно от най-натоварените кръстовища в Сливен, образувано от булевардите „Бр.Миладинови" и „Хаджи Димитър" ще се проведе акция посветена на Световния ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни произшествия - 20 ноември.

***
Смолян:
От 12:00 часа на 20 ноември ще се поставят цветя на невралгични пешеходни пътеки и едновременно с този акт ще прозвучат оповестителни сирени по повод Световния ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни произшествия.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в залата на БТА Стара Загора ще бъде даден брифинг след 50-тия Юбилеен редовен конгрес на партия БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ .

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Държавен куклен театър - Стара Загора ще се проведе спектакълът за деца „Снежанка и седемте джуджета".

***
Харманли.
От 14.00 часа, от паркинга на хотел „Хеброс" (бул. „България") ще тръгне протестно шествие с искане да бъде закрит Регистрационно-приемателният център в град Харманли.

***
Ямбол.
От 11.00 ч. в църквата "Свети Николай Чудотворец" в Ямбол ще бъде отслужена Заупокойна панахида в памет на жертвите от пътни инциденти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.