• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

София блокирана заради Левски - ЦСКА, снимки на филм и ремонти

София блокирана заради Левски - ЦСКА, снимки на филм и ремонти

/КРОСС/ Футболната среща между Левски и ЦСКА, снимки на филм и ремонти ще наложат значителни промени в движението в София днес, съобщи Столична община.

Във връзка с дербито Левски - ЦСКА се забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 15.00 до 19.00 часа на моста пред Националния стадион „Васил Левски" и на ул. „Ген. Гурко" между бул."Васил Левски" и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" с изключение на местата в режим „служебен абонамент" .

От 16.00 часа до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на масовия градски транспорт по ул. „Ген. Гурко" между бул. „Васил Левски" и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. „Орлов мост" и бул. „Черни връх", бул. „Драган Цанков" между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. „П.К.Яворов".

От 15.00 часа до приключване на мача може да бъде скъсен маршрута на автобусна линия 75 до Военна академия.

Заради заснемане на рекламен клип от 7 до 19.00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на колите обслужващи снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент", на ул."Славянска" между ул."Г.Бенковски" и ул."Дякон Игнатий"; на ул."Г.Бенковски" между ул."Иван Вазов" и ул."Славянска".

От 8 до 20.00 часа се забранява влизането за максимум от 3 минути за заснемане на кадър в рамките на 3 часа по ул."Славянска" между ул."Г.Бенковски" и ул."Дякон Игнатий".

От 19.00 до 23.00 часа се забранява влизането за максимум от 5 минути на локалното платно на Южната дъга на Околбовръстен път в посока Пловдив между „Симеоновско шосе" и мост при „Ринг мол". , като не се пречи на движението на колите на градския транспорт.

От днес до 14 май се забранява влизането на пътни превозни средства по дясната лента от пътното платно на бул. „Св. Наум" между ул. „Презвитер Козма" и бул. „Христо Смирненски" в посока пл. „Велчова зоавера". Движението ще се извършва в по една лента за всяка посока в оставащите две ленти от пътното платно на булеварда.

Заснемането на телевизионен сериал пък ще наложи забрана за престой и паркирано на пътни превознисредства, с изключение на колите обслужващи снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент" от 07.30 до 10.00 часа на 30.04.2017 г. на ул. „13-ти март" между ул. „Любен Каравелов" и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" и от 10.00 до 16.00 часа на 01.05.2017 г. на ул. „Бачо Киро" между № 36 и № 38.

От 8:00 до 16:00 ч. във връзка с ремонт на релсовия път по ос и ниво с траверсоподбивна машина „Пласер" от площад „Журналист" до площад „Велчова завера" (Борова гора) по маршрута на трамвайна линия № 10 се въвежда временна организация на движението. Маршрутът на трамвайна линия № 10 ще се скъси от ж.к. „Западен парк" до площад „Журналист". След 16:00 часа движението ще се възстановява по постоянния маршрут. Ще се разкрие временна автобусна линия № 10-ТМ.

От 8.00 часа до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите, превозващи участниците в мероприятието, на бул. „Александър Стамболийски" между бул. „Константин Величков" и ул. „Царибродска" при читалище „Аура".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.