• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната за 27 март

Предстоящи събития в страната за 27 март

/КРОСС/ *** София.
От 09.30 часа XV състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай В., Илиян И. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа II състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Максим Д., Мариан П. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа V състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Христо Х., Георги Г. др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа III състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Ралица Л., Росен Ч. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа VII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Румен Х., Таня Х., Наталия А. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 12.00 часа в зала „Сердика" на хотел „София Хотел Балкан" лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки, кандидат-депутатите на ВОЛЯ и експертния екип на Гражданското движение ще дадат пресконференция.

***
София.
От 13.00 часа XI състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Нидал А., Алдин Н., Данаил А. и Георги Ф. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Средец" в „София Хотел Балкан" ще се състои пресконференция на международните наблюдатели на изборите в България от ОССЕ и ПАСЕ.

***
София.
От 17.30 часа в Централен военен клуб ще бъде представена книгата „Човешката несигурност".

***
София.
От 19.00 часа под купола на Цирк „Балкански" в парк „Възраждане" ще се проведе официалната церемония по връчването на Наградите ИКАР, която слага край на тазгодишното издание на Софийския театрален салон.

***
Благоевград.
От 10.30 часа, в аулата на ЮЗУ "Неофит Рилски" ще се проведе обучение на начални учители.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в зала 30 на Младежки дом ще се проведе Празничен концерт на Камерен оркестър при Музикалната школа с ръководител Весилин Върбанов.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в малка зала на МДТ "Константин Кисимов" ще бъде представен „Свекърва" - комедия по Антон Страшимиров - 60-ти юбилеен спектакъл.

***
Добрич.
От 18.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще се състои премиера на кукления спектакъл „Неродена мома".

***
Копривщица.
От 11.00 часа в „Старото училище" ще се състои среща-разговор с уредници, работили в къща музей „Димчо Дебелянов". От 14.00 часа на същото място ще се състои кръгла - дискусия, ще бъдат представени нови книги и публикации.

***
Хасково.
От 11.00 до 13.00 часа в Младежки център в града ще бъде представена книгата „Магията на пътуването: последвай местните". Книгата ще бъде представена и в Туристически информационен център от 17.30 до 19.00 часа.

***
Хасково.
От 18.00 до 19.00 часа в ДКТ „Иван Димов" ще се състои магически спектакъл „Господарят на магията" с Астор и Teos Magic Show.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.