• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

/КРОСС/ ***
Ню Йорк.
Държавният глава Росен Плевнелиев ще бъде на работно посещение в САЩ от 18 до 23 септември за участие в 71-вата редовна сесия на Общото събрание на Организацията на обединените нации. Участие в сесията ще вземе и министърът на външните работи Даниел Митов.

***
София.
От 10.00 до 14.00 часа Националният военноисторически музей (НВИМ) отваря за свободно посещение Военния мавзолей-костница с църквата „Св. Георги", който се намира ул. „Каменоделска" № 11.

***
София.
От 11.00 часа пред паметника на Съветската армия, отборът на Русенския университет „Ангел Кънчев" ще покаже своя енергийно-ефективен автомобил, с които участва в състезанието Shell Eco-marathon Европа тази година в Лондон.

***
София.
От 11.30 часа в Княжеската градина заместник-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова ще бъде гост на Smart Mobility Fesr 2016.

***
София.
От 14.00 часа в Bulgaria Mall ще се състои Първия междуучилищен тиймбилдинг против тормоза.

***
София.
От 16.00 часа в СК „Дема" ще се проведе спортен празник под надслов „Моят първи урок по тенис", организиран по повод началото на учебната година от „Ин витро АГ център Димитров".

***
София.
От 17.00 часа в парк „Хиподрума" ще бъде открит традиционният празник на Район „Красно село".

***
София.
От 19.00 часа в Столичния куклен театър, салон „Гурко" 14, премиера на спектакъла „Хуан Дариен - момчето тигър" се посвещава на 70-ия рожден ден на театъра".

***
Варна.
От 10.30 часа в клуба на ВМРО Варна евродепутатът Анел Джамбазки ще даде пресконференция по актуални политически теми.

***
Враца.
От 19.30 часа на панаирна сцена пред стадион „Христо Ботев" ще се състои концерт.

***
Добрич.
От 13.30 часа в хотелски комплекс „Грийн палас" ще се проведе празничен бридж турнир, посветен на 25 септември - Ден на град Добрич.

***
Плевен.
От 10.00 часа в зала „Плевен" на Областна администрация Плевен, заместник-министърът на земеделието и храните Свилен Костов ще се срещне със земеделски производители от областта. От 12.00 часа, заместник-министър Костов ще открие изложение от кампанията на Министерство на земеделието и храните „ПОДКРЕПЯМЕ БЪЛГАРСКОТО". То ще се проведе в Парк „Кайлъка" в областния град.

***
Пловдив.
В 10.30 часа на площад „Централен" ще стартира първото издание на инициативата Живей Активно! в Пловдив.

***
Пловдив.
От 10.30 часа ще се проведе традиционният събор на левицата - „Копривките" 2016 г., на който ще присъстват председателят на БСП Корнелия Нинова, кандидатът за президент, издигнат от БСП ген. Румен Радев, кандидатът за вицепрезидент от БСП Илияна Йотова, народни представители от „БСП лява България", членове на ИБ на левицата, членове и симпатизанти.

***
Пловдив.
От 17.00 часа в Конферентната зала на Парк и СПА хотел „Екзотик", с. Марково, ще се състои пресконференция на ПП ДОСТ след проведено заседание на Националния съвет на партията.

***
Пловдив.
На 18-ти септември 2016 г. в спортна зала по фехтовка на бул. „Пещерско шосе" продължава традиционният турнир по фехтовка Купа „Пловдив".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа на източния пътен възел на града ще бъде дадено началото на възобновеното състезание „Писта Стара Загора".

***
Стара Загора.
От 15.00 часа на мотополигона край село Хрищени ще бъдат наградени победителите от третото издание на „Загора Трофи".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.