• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Вижте какво ще се случи днес - 20 януари

Вижте какво ще се случи днес - 20 януари

/КРОСС/ ***

София.
От 09.00 часа Народното събрание ще проведе редовното си пленарно заседание.

***
София. 
От 09.00 до 15.00 часа пред Министерство на културата синдикалните организации към КНСБ и КТ „Подкрепа“ в Национален институт „Софийска Филхармония” излизат на протест срещу конкурсите в последния момент в Министерството на културата.

***
София.
От 09.30 часа, в зала „Пресцентър“ в сградата на ВСС, Гражданският съвет от професионални и неправителствени организации към Висшия съдебен съвет ще проведе редовно заседание. 

***
София.
От 09.30 часа, 21 състав на Софийски градски съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Мирчо П. и др., обвинение в престъпления по служба с цел облага.

***
София.
От 09.30 часа, VI състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Персин П., обвинен в образуване и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 10.00 часа, в заседателната зала на ВСС, членове на Съдийската колегия ще проведат среща с главния инспектор и инспектори от ИВСС. За участие в нея ще бъде поканено ръководството в оставка на Софийския районен съд.

***
София.
От 10.30 часа, X състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Росен Ч. и Полина И., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 10.30 часа, XIII състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Иван К., Веслав В. и Николай С., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 10.30 часа в зала „София“ на Гранд хотел София, заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева ще връчи договори по процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“. 

***
София.
От 10.30 часа, XV състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Мариян М., Десислав Т., Румен М. Мирослав Т. и Николай К., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 11.00 часа в хотел „Арена ди Сердика“ (ул. „Будапеща“ 2) председателите на политически партии АБВ и „Движение 21“ г-н Константин Проданов и г-жа Татяна Дончева ще дадат съвместна пресконференция.

***
София.
От 11.30 пред главния вход на Съдебната палата, евродепутатът Николай Бареков ще отговаря на въпроси на журналисти, свързани с внесеният и подписан от него сигнал до прокуратурата за наличие на организирана престъпна група с участието на Росен Плевнелиев, бивш президент, и Иво Прокопиев, бизнесмен, с цел търговия с влияние и укриване на данъци. 

***
София.
От 12.00 часа в ИнфоЦентър София2018 - Европейска столица на спорта(срещу Румънското посолство) ще се състои кратка церемония по обявяване резултатите и награждаване на победителите в Конкурса за детска снимка "Виж ни, ни сме на колело".

***
София.
От 13.00 часа в конферентната зала на Болница „Токуда“ ще се проведе пресконференция, по повод предстоящия курс на водещи инвазивни кардиолози от 10 страни. 

***
София.
От 17.30 часа на ул. „Позитано“ 20, в кафето пред кино салона, ще се проведе пред конгресна дискусия организирана от Лявото крило в БСП, относно програмата и устава на партията.

***
София.
От 18.00 часа в Изложбената зала на 2-ри етаж на Македонския дом София, Македонският научен институт ще представи най-новото си издание „Западните българи“ – автор Методи Петров. 

***
София.
От 19.00 часа клуб „Перото“ ще бъде домакин на корпоративен коктейл Site Media Consultancy.

***
София.
От 19.30 часа в Червена зала на центъра за култура и дебат „Червената къща“ ще се проведе спектакълът „Дисонанс за двама артисти“. 

***
Благоевград.
От 18.00 часа Градска художествена галерия в Благоевград ще посрещне изложба живопис на проф. Десислава Минева, която носи посланието на Джером Джером „Честността е най-големият лукс, който човек може да си позволи“.

***
Бургас.
От 14:00 часа в Експозиционен център “Флора” ще се порведе Burgas Game Jam 3 за любителите на компютърни и настолни игри.

***
Варна.
От 10.00 часа в зала „Gallery Lounge” на “Хотел-галерия Графит” във Варна, Басейнова дирекция “Черноморския район” ще проведе заключителна пресконференция по проект „Проучвания на състоянието на морската околна среда и подобряване на програмите за мониторинг, разработени съгласно РДМС (ISMEIMP)“. Проектът се изпълнява в партньорство с Института по океанология към БАН.

***
Варна. 
На 20 януари, петък, от 11.00 часа в Юнашкия салон в гр. Варна на бул. Христо Ботев 1 ще бъде представена програмата на събитията, с които стартира Варна – Европейска младежка столица 2017.

***
Варна. 
На 20 януари преди обяд се очаква Варненският окръжен съд да разгледа искането за постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Георги В. от Провадия, който е обвиняем за убийството на брат си Даниел от село Житница.

***
Враца.
От 19.00 часа в камерната зала на ДКТ ще бъде прожектиран филма „Зона Замфирова“ от Стеван Стремац. 

***
Велики Преслав. 
От 9.00 часа в читалищната библиотека ще бъде пресъздаден Бабинден, ще бъдат представени подробности за традициите, спазвани от преславските баби.

*** 
Велико Търново. 
От 09.00 часа в Ритуална зала на Общината ще се проведе Годишно събрание на организацията на военноинвалидите.

***
Велико Търново. 
От 10.30 часа в голяма зала на МДТ „К. Кисимов“ ще се проведе Тържествен концерт на ОУ „Патриарх Евтимий“ – гр. Велико Търново.

*** 
Велико Търново. 
От 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Бюрото по труда, Инспекцията по труда и Дирекцията за социално подпомагане. 

***
Велико Търново. 
От 12.00 часа Великотърновският университет ще почете Деня на Свети Евтимий, Патриарх Търновски. В университетския храм ще бъде отслужен акатист по случай Деня на Св. Евтимий. След службата ще бъдат поднесени цветя пред паметника на Св. Евтимий, Патриарх Търновски. 

*** 
Велико Търново. 
От 17.00 часа в ДКС "Васил Левски" ще се проведе Зимен турнир по футбол на малки вратички – четири футболни срещи в груповата фаза.

***
Видин. 
От 10.30 ще се гледа делото по случая със загиналите 15 души при взрива в завод „Миджур” в с. Горни Лом. Делото ще се гледа в Окръжен съд-Видин.

*** 
Горна Оряховица. 
От 15.00 часа в НЧ „Пробуда-1904“ кв. Калтинец ще бъде отбелязан Бабинден - „С дарове и светена вода“.

*** 
Горна Оряховица./с. Върбица. 
От 11.00 часа в НЧ „Градина-Върбица 1894“ ще се състои представяне Представяне на народния обичай „Бабуване“ по повод Деня на родилната помощ.

*** 
Горна Оряховица./с. Драганово 
От 16.00 часа в НЧ „Съединение-1888“ ще се проведе Детски празник „Месец на именниците“ -народни традиции и обичаи на Васильовден, Йордановден, Ивановден и Атанасовден.

***
Добрич.
От 10.30 до 14.00 часа в Дом-паметника на „Йордан Йовков“ ще се проведат тематични ателиета „Загадките на собственото име“, „За свободата на Добрич“, „Елексирът на любовта“, „Мога ли да бъда като Левски“ и „Ганковото кафене“. 

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в читалище „Братство” ще бъде открита изложбата 
„Миг от живота на доброволеца“. 

***
Пловдив.
От 10.00 часа в пресклуба на БТА в Пловдив, бул.”Шести септември” 140, ще се проведе пресконференция на Фондация „Джендър алтернативи“ по проект „Програми за превенция и преодоляване на домашното насилие”.

***
Стара Загора.
От 17.30 часа в зала „П. Р. Славейков“ на Община Стара Загора ще се проведе докладване на обществено обсъждане на проекта за изменение на действащия Общ устройствен план на града и прилежащите крайградски територии.

***
Сливен.
От 10.00 ч. в малката заседателна зала на болницата ще е награждаването на класираните във фотоконкурса за бебетата на 2016 г., родени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен.

***
Сливен.
От 17.30 часа в зала 10 на Военния клуб в Сливен, ще се състои представяне на брой 4 (2016г.) на сп. Пламък, посветен на Добри Чинтулов. 

***
Смолян.
От 11.00 часа в Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” ще отбележат Деня на родилната помощ.

***
Шумен. 
От 13.00 часа в залата на „МБАЛ-Шумен” АД ще се проведе празнично тържество, на което ще бъдат почетени всички медицински специалисти, които помагат на живота да се появи, по традиция ще се извърши ритуал по измиване на ръцете на акуширащите специалисти.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.