• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящо в страната

Предстоящо в страната

/КРОСС/ ***
Събитието е отменено, заради промяна в програмата.

Ямбол/с. Кабиле.
От 13.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще посети Общностен център за консултантски услуги на родители и деца в с. Кабиле, област Ямбол. 

***
Ямбол.
От 14.30 часа, в Конферентна зала на хотел „Диана палас", вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в дискусия на тема „Защитата на майчинството - форма за преодоляване на демографския срив в България" с представители на синдикални, работодателски и неправителствени организации и на здравни, социални и образователни институции.

***
София.
От 10.00 часа в София Хотел Балкан министърът на образованието и науката проф. Николай Денков ще открие седмото заседание на форума за дуално образование.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в Университета по хранителни технологии служебният министър на младежта и спорта проф. Даниела Дашева ще открие Пролетните УХТ игри -2017.

***
София.
От 09.30 часа, 21-състав на Софийски градски съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Мирчо П., обвинен в престъпление по служба с цел облага - престъпление по чл. 282 и 283а от Наказателния кодекс.

***
София.
От 09.30 часа, 2-ри състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Емил М., Лазарин Л., Едуард П., Мартин Д., обвинение в приготовление за убийство - престъпление по чл. 115 и 116 от Наказателния кодекс.

***
София.
От 10.00 часа 4-ти състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Латин М., Владислав А., Никола Х. и Костадин Х., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 10-ти Състав на Специализирания наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Иво Д., Алиман Б., Иван Ц., Иван Д., Мартин П. и Петър Ч., обвинение в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 12-ти Състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Гриша Г., Данаил Г., Емилия С., Ивайло С., Ивайло Т., Камелия М., Милко Д., Милко Т., Тодор С., Ичко С., Ичко Л. и Красимира Г., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на БТА, ще се състои пресконференция във връзка с Първи национален събор - протест „Пролет 2017" под мотото „Да спрем геноцида над българските пенсионери". Протестът ще се проведе пред сградата на Президентството на 9 март от 14.00 часа.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА, ще се проведе пресконференция по повод 16-тото издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата" 2017 - добра кариера, добър живот.

***
София.
От 11.00 часа с молебен в столичния храм „Св. Кирил и Методий" започва кампанията „Великден за всеки", която се организира под патронажа на омбудсмана на Р България, с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит, и с партньорството на Българската православна църква. Патриарх Неофит лично ще вземе участие и ще благослови инициативата, която е насочена към традиционно най-бедните членове на обществото ни - българските пенсионери.

***
София.
От 13.30 часа 6-ти Състав на Софийски градски съд ще проведе заседание по делото срещу Георги Л., Милен А., Емир М., обвинени за въоръжения грабеж, при който бе застрелян бивш полицай.

***
София.
От 17.00 часа в централното фоайе на Софийския университет „Св. Климент Охридски" ще бъде открита изложбата „Език свещен на моите деди: хърватско-български паралели".

***
София.
От 18.00 часа, в клуб „Перото" (НДК) Световно известните музиканти Веско Ешкенази и Людмил Ангелов ще представят TANGO - новият албум който отбелязва двадесет годишното им артистично партньорство.

***
София.
От 18.00 часа в Галерия „Сердика" (ул. „Цар Самуил" 90 Б) ще бъда открита самостоятелната изложба на Иво Узунов „Копнеж на светлината".

***
София.
От 18.30 часа в Литературния клуб на Столична библиотека ще се състои връчването на новоучредената награда на името на починалия през 2016 г. талантлив поет.

***
София.
От 19.00 часа, в зала 1 на НДК Камерата Орфика към НБУ организира концерт. В програмата ще бъдат изпълнени Моцарт и Бишоф.

***
Бургас.
От 11.30 часа в ОУ „Княз Борис I" ще се проведат занимания със състезателен характер с учениците от първи клас на тема: „Здравето, храната и водата".

***
Горна Оряховица.
От 09.00 часа в Спортна зала „Никола Петров" ще се проведе Областно първенство от „Ученически игри" за юноши и девойки 11 - 12 клас, под домакинството на ХК „Раховец-2008".
***
Добрич.
От 10.00 часа в малката зала на община град Добрич ще се проведе встъпително публично събитие във връзка с реализиране на проекти.

***
Добрич.
От 18.00 часа в Младежки център - Добрич ще бъде представен авторския спектакъл Брачни одисеи" на Пенчо Иванов, посветен на 8 март - Международен ден на жената.

***
Добрич.
В Регионална библиотека „Дора Габе" - Сектор Работа с деца, ще бъде открита витрина с библиотечни документи по повод 8 март - Международен ден на жената.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 2 Пловдивският окръжен съд ще гледа делото срещу подсъдимитe Йордан Й., Петко Д., Васил Д. и Светозар В. Срещу тях е повдигнато обвинение за приготовление към престъпление - пренасяне през Българо-турската граница на стоки, без знанието и разрешението на митниците - 1 200 броя агнета, родени в Република Румъния, на стойност 184 654,60 лева с търговски цели, чрез използване на документи с невярно съдържание

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 10 Пловдивският окръжен съд ще гледа делото срещу подсъдимия Симеон К. Срещу него са повдигнати обвинения за притежание на високорискови наркотични вещества на обща стойност 7615,28 лв.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в зала 9 Пловдивският районен съд ще гледа делото срещу Стефан Н. Срещу него е повдигнато обвинение, че в землището на село Маноле, област Пловдив е управлявал автомобил в пияно състояние със съдържание на 2,13 промила алкохол в кръвта. Подсъдимият изгубил контрол над управлението на автомобила в момента, в който се намирал на моста над река Стряма и паднал от моста.
***
Пловдив.
От 13.30 часа в зала 10 Пловдивският районен съд ще гледа делото срещу Надежда В., Лиляна И. и Гина С. по чл. 210, ал. 1 от НК. Трите са се представяли за "ходжи" и извършвали дейност по "гадателство" и "разваляне на магии", която рекламирали активно в интернет сайтове, блогове и телевизионни програми.

***
Разград.
От 10.30 часа в зала 712 на Областна администрация ще се проведе редовно заседание на Общото събрание на Асоциация по В и К на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ООД, гр. Исперих.


Парламентарни избори 2017

***
Бургас.
От 13.00 часа водачите на кандидат-депутатските листи на ГЕРБ в Бургас и Варна Ивелина Василева и Лиляна Павлова ще разгледат санирани блокове в ж.к. „Славейков".

***
Бургас.
От 16.00 часа в КЦ „Морско казино" водачите на кандидат-депутатските листи на ГЕРБ в Бургас, Варна и Пазарджик Ивелина Василева, Лиляна Павлова и Екатерина Захариева ще участват във форум на тема "Силни жени. Смели лидери. Реални решения".

***
Дупница.
От 11.30 часа, в голямата зала на хотел „Универсал", Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ в област Кюстендил организират среща - дискусия с ексминистъра на туризма в кабинета "Борисов 2" и водач на листата на ГЕРБ в София област - Николина Ангелкова.

***
Пазарджик.
От 11.00 часа, в БТА-Пазарджик, коалицията „Реформаторски блок - Глас народен" ще представи листите си. Те ще бъдат представени от водачът на листата на Реформаторите Бойка Маринска.

***
Плевен.
От 17.00 часа председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в зала „Плевен". На събитието ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ в Плевен Ивайло Московски, втората в листата Цецка Цачева и областният координатор на ГЕРБ в Плевен и кандидат за народен представител Владислав Николов.

***
Стара Загора.
В Стара Загора представяне на листата на Реформаторите ще направи Димитър Танев - водач на листата там. В 15:00 часа в понеделник той ще се срещне с граждани на главната улица пред сградата на Областна администрация, след което в клуба на БТА Димитър Танев и листата ще дадат брифинг. В 20.00 ч. коалицията "Реформаторски блок - Глас народен" ще открие кампанията в Стара Загора с концерт с участието на Светльо Витков.

***
Ловеч.
От 18.30 часа председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде в Ловеч, за да разговаря с жители на областта. Срещата ще се състои в залaта на Драматичен театър Ловеч, гр. Ловеч, ул. „Търговска" № 49. На събитието ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков и кметът на Ловеч Корнелия Маринова.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.