• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Предстоящи събития в страната за 22 март

Предстоящи събития в страната за 22 март

/КРОСС/***София.

От 10.00 часа ще започне седмичното заседание на Министерския съвет.

***София.

От 10.30 часа ще се проведе официалната церемония по обявяване на победителите по програма „Спортни таланти" на „Еврофутбол" за 2017 г. в Музей на спорта в гр. София, Национален стадион „Васил Левски".

***
Велико Търново.
От 16.30 часа пред сградата на Община Велико Търново ще се състои брифинг на министър-председателя на служебното правителство проф. Огнян Герджиков след срещата му с кмета на общината Даниел Панов.

***
Русе.
От 11.00 часа на Понтон №8 министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев ще участва в церемонията по пускане на вода на нов специализиран хидрографен кораб на ИА „Проучване и поддържане на река Дунав".

***
София.
От 09.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Божидар Л., Даниел Б., Христо П., Павел А., Кирил Д. и Цветан К., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Алексей П., Антон П., Кирил Т., Янко П. и Марчело Д., на които са повдигнати обвинения за рекет.

***
София.
От 10.00 часа 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Алмохаммад А. и Фади Я., на които са повдигнати обвинения за тероризъм.

***
София.
От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Хованес М., Пламен Т., Мариян М., Пламен М., Димитър М., Андон С., Димитър К., Милен В., Олег К., Лиляна Р., Стефан Г., Павлина Г., Иван И., Димитър А., Божидар С., Тошко Т., Красимир П. и Йордан П., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА платформата за комуникация в здравеопазването CredoWeb и в. „Животът днес" организират пресконференция на тема „Какво очаква медицинската гилдия от новите управляващи? - резултати от едномесечна професионална дискусия с участието на 2500 лекари, фармацевти, други медицински специалисти и фармацевтичната индустрия".

***
София.
От 11.00 часа в Мраморното фоайе, партер на Столичната библиотека ще бъде открита документалната изложба „Издателство „Хемусъ" и неговия стопанин".

***
София.
От 11.00 часа 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Марин Ч. и Янко В., на които са повдигнати обвинения за изнудване.

***
София.
От 12.00 часа в сградата на Специализиран наказателен съд ще се проведе пресконференция относно Доклад за дейността на Специализирания наказателен съд през 2016г.

***
София.
От 12.30 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Симеон С., Тихомир Д., Петър Г., Андон М., Венцеслав Д., Димитър Д., Габриел К., Дончо П., Кирил И., Мариела М., Валери Г., Стела У., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Борислав Т., Николай М., Методи Г. и Христо Н., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа 12-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Роза П., Валери М., Ивайло Г., Кирил С., Атрина Т., Калоян М. и Метин А., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа ще започне седмичното заседание на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 15.00 часа в Музея на авиацията на Летище София - Терминал 1 заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров ще валидира пощенска марка на тема „70 години Българска гражданска авиация и 15 години Асоциация на българските авиокомпании".

***
София.
В Концертен комплекс "Зала България" ще бъде открита изложбата „Микрокосмос - Въведение в света на Бела Барток" по повод 135-та годишнина от рождението на Бела Барток (1881-1945).

***
София.
От 17.30 часа в София Тех Парк официално ще бъде открит Microsoft Innovation Center.

***
София.
От 18.00 часа жители на квартал „Дружба" излизат на осми протест заради затворения път до "Дружба" 1. 

***
София.
От 18.00 часа в Квадрат 500, зала 19 Националната галерия ще покаже изложба на творби на световно известните фотографи Франтишек Дъртикол, Яромир Функе, Ярослав Рьослер и Еуген Вишковски.

***
София.
От 18.00 часа в галерията на Съюза на българските художници, на ул. „Шипка" 6, ще бъде открита благотворителна изложба за набиране на средства за Клиниката по неонатология в "Майчин дом" по идея и с участието на художничката Роза Енгибарова. 

***
София.
От 18.30 часа в Зала 6 на НДК посолството на Държавата Палестина ще отбележи Деня на палестинската култура.

***
София.
От 18.30 часа в галерия „Етюд" ще бъде открита изложба по повод петата годишнина на Образователната платформа за съвременно изкуство „Паралелни стъпки, паралелни пространства".

***
София.
От 18.30 часа в Книжарница „Хеликон - Витоша", бул. „Патриарх Евтимий", №68, ще се проведе среща-разговор Ивинела Самуилова за силата на женското начало в навечерието на Благовещение.

***
София.
От 19.00 часа в НДК хайку авторът Владислав Христов ще представи новата си книга с публицистика „Продължаваме напред".

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК оркестърът на Глен Милър ще изнесе концерт под ръководство на Вил Салдън.

***
Благоевград.
От 10.30 часа в Зала №3 на административната сграда на Центъра за личностно и творческо развитие на децата Дирекцията на Национален парк „Рила" ще представи водното богатство на защитената територия пред ученици от ІІ, ІІІ и ІV клас. 

***
Благоевград.
От 11.00 часа на площадката на пречиствателната станция за отпадни води РИОСВ и ученици от Седмо СОУ „Кузман Шапкарев" ще отбележат Световния ден на водата - 22 март.

***
Бургас.
От 11.30 часа в дома на Тракийско дружество „Екзарх Антим І" ще се проведе Кулинарно изложение на тракийски гозби.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Концертната зала на Музикалното училище „Панчо Владигеров" ще се проведе концерт с френска музика под надслов „Музиката в Европа".

***
Варна.
От 11.00 часа в зала „Варна" на втория етаж в Община Варна ще се проведе встъпителна пресконференция по Проект за развитие на инфраструктурата за отпадъчни води в агломерация к.к. „Златни пясъци"

***
Велико Търново.
От 07.30 часа в църква „Св. 40 мъченици" Великотърновският митрополит Григорий ще отслужи Празнична Света литургия с участието на квартет „Ангелски гласове" по повод празника на Велико Търново.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в двора на църквата „Св. 40 мъченици" ще бъдат поднесени цветя на саркофага на цар Калоян. От 09.10 слово ще произнесе кметът на Община Велико Търново инж. Даниел Панов. След това ще бъде извършен
водосвет и благослов за здраве и поръсване на представителната част
на Национален военен университет „Васил Левски" и на знамената на Велико Търново. 

***
Велико Търново.
От 9.45 часа от църквата „Св. 40 мъченици" до сградата на Община Велико Търново ще премине Празнично шествие с портретите на благодетелите на града.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа пред сградата на Община Велико Търново ще се състои празничен ритуал за издигане на знамената. Празнично слово ще произнесе инж. Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново.

***
Велико Търново. 
От 10.30 до 16.00 часа в Хуманитарна гимназия ще се проведе Ден на отворените врати. 

***
Велико Търново.
От 11.00 часа ще започне Тържествена сесия на Великотърновския общински съвет. Пред сградата на Община Велико Търново ще започне празничната концертна програма„Велико Търново празнува".

***
Велико Търново.
От 12.00 часа пред сградата на Община Велико Търново ще бъдат представяни удостоените със званието „Почетен гражданин" и на носителите на Награда „Велико Търново".

***
Велико Търново. 
От 12.30 часа в Институт "Конфуций", Корпус 5 на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" ще се състои публична лекция-дискусия с Меглена Кунева на тема „Европейски съюз и неговото развитие. Предстоящо председателство на България". 

***
Велико Търново.
От 13.30 часа пред сградата на Община Велико Търново ще започне концерт с участието на великотърновски изпълнители и формации „Празничен калейдоскоп". 

***
Велико Търново.
От 14.00 часа Регионалният исторически музей организира безплатен пешеходен тур с беседа, посветена на празника на Велико Търново, който ще тръгне от площад „Цар Асен I" пред крепостта Царевец.

***
Велико Търново.
От 20.00 часа на площад „Цар Асен І" ще започне аудио-визуалният спектакъл „Царевград Търнов- звук и светлина". Програмата ще завърши с празнични фойерверки.

***
Видин.
От 11.00 часа в залата на Общински съвет - Видин ще се проведе работна среща, по време на която ще бъде подписан меморандум за сътрудничество между Община Видин и Фондация „Созопол".

***
Враца.
От 10.30 часа на територията на Пречиствателната станция ще бъде открит „Демонстрационен център за локални инсталации и технологии за пречистване на отпадъчни води (ЛИTПOB)".

***
Враца.
От 17.00 часа в Художествената галерия „Иван Фунев" при РИМ-Враца ще се проведат „XXVIII зимни четения", Културна хроника на Регионалния исторически музей - Враца през 2000 - 2015 г.

***
Димитровград.
От 11.00 часа кметът на община Димитровград Иво Димов ще направи Първа копка на новия Завод за автомобилни аксесоари на турската компания "Са-ба".

***
Добрич.
От 14.00 часа в Дом за стари хора - Добрич ще се състои церемония по връчване на престижната награда „Златна лира" на Атанас Генчев.

***
Добрич.
От 18.00 часа в Огледална зала „Нели Божкова" ще се състои Пролетен благотворителен концерт, в който ще вземат участие ученици и преподаватели в СУ „Св. Климент Охридски" и Салонен оркестър с диригент Николай Нейчев.

***
Дупница.
От 10.30 часа в ОДЗ №9 „Слънце" Дирекцията на Национален парк „Рила" съвместно с Народно читалище „Пейо Яворов" ще се отбележи Световния ден на водата. 

***
Кюстендил.
От 11.00 часа на в сградата на Районна прокуратура ще се проведе пресконференция по повод дейността на държавното обвинение. 

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 2 Пловдивския районен съд ще заседава по делото срещу Стоян Д., на когото е повдигнато обвинение за шофиране след употреба на алкохол.

***
Пловдив.
Заместник-министърът на здравеопазването д-р Галин Каменов и изп. длъжн. Главен държавен здравен инспектор д-р Радосвета Филипова ще проверят на място общата организация и изпълнението на инструкциите за ограничаване на възможността за разпространение на морбили. След 11.00 часа д-р Каменов ще се срещне със заместник-кмета и временно изпълняващ длъжността кмет на Пловдив Георги Титюков, с кмета на район „Източен" Николай Чунчуков и други в сградата на Община Пловдив. 

***
Пловдив..
От 11.00 часа в Детска градина „Мир" ще се проведе официално тържество по връчване на Свидетелства за професионална квалификация на педагозите, участвали в първия курс по въведение на Монтесори педагогиката в общински детски градини. На всички участниците в първия курс по Въведение на Монтесори педагогика. Кметът на Община Пловдив, инж. Иван Тотев ще връчи Грамота за принос в провеждането на политика на община Пловдив за качествена промяна в образователния процес.

***
Пловдив.
От 12.30 часа заместник-министърът на околната среда и водите Ренета Колева ще открие празника традиционното честване на Световния ден на Водата в Цар-Симеоновата градина.

***
Русе.
От 12.00 часа в зала „Княз Александър I" на Регионалния исторически музей-Русе ще се проведе пресконференция, по време на която ще бъде представен проектът „Средновековно световно наследство в Североизточна България", финансиран от Фонда за културно наследство на ЮНЕСКО.

***
Русе.
От 18.00 часа в Екомузей с аквариум, ул. „Етър" №3, ще се състои отворена лекция с последваща дискусия, свързана с чистотата на въздуха - „Гледай с дробовете си в Русе - проблеми и решения за по-чист въздух".

***
Сливен. 
От 10.00 часа в Пресклуба на БТА в Сливен ще се състои пресконференция на фондация „Стария бряст", на която ще бъдат представени 13 крепости в местността "Сините камъни".

***
Сливен. 
От 11.00 часа в Районната избирателна комисия ще се състои пресконференция с говорителя на РИК инж. Любомир Захариев.

***
Сливен. 
От 11.00 часа до сградата на Община Сливен кметът на Сливен Стефан Радев ще засади дръвче - наследник на Стария бряст.

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в къща музей „Гео Милев" ще бъде представена книгата на Керана Ангелова „Видение в Мемфис".

***
Трън.
От 14.00 часа Общинският съвет в Трън ще проведе редовното си заседание.

***
Хасково.
От 10.00 часа в залата на втория етаж на Община Хасково ще се проведе пресконференция.

***
Хасково.
От 10.00 часа на пл. „Свобода" ще се състои празничен концерт.

***
Хасково.
От 17.30 часа в галерия „Форум" ще бъде открита Изложба живопис „Шахматни властелини" на Роман Гуманюк.

***
Чепеларе. 
От 17.30 часа на площад „Олимпийски" в Чепеларе Общината организира церемония, по официалното посрещане на Радослав Янков, Антон Синапов и Димитър Герджиков в град Чепеларе. 

***
Шумен. 
От 11.00 часа в Артсалона на Радио Шумен ще бъдат наградени победителите в Областния конкурс „Опознай своя роден край". 

***
Шумен. 
От 13.00 часа на бул. „Симеон Велики" Любомир Христов, кмет на Шумен и Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг ще направят първа копка на изграждане на хипермаркет „Практикер". 

***
Шумен. 
От 17.30 часа Съюзът на българските пчелари - Шумен и Регионална библиотека "Ст.Чилингиров" организират среща с лектора по пчеларство инж.Стефан Стефанов, който ще представи възможностите за "Създаване на групи и организации на производители". 


ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017 

***
София.
От 14.00 часа ще се проведе среща с учители от район "Възраждане" и с Янка Такева, председател на Синдиката на учителите (хотел "Централ София", бул. "Христо Ботев" 52). В срещата ще участва кандидатът за народен представител от 25 МИР Снежана Дукова.

***
София.
От 14.45 часа ще се състои концерт в парк „Герена", на който ще присъстват кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ - София Джема Грозданова, Евгения Алексиева, Тома Биков, Весела Щерева и Калин Вельов. 

***
София.
От 15.00 часа в ж.к. "Лозенец" ще се проведе среща на спортни деятели и ръководството на спортни клубове с кандидатите за народни представители от 23 МИР София Данаил Кирилов, Емануела Спасова и Георги Георгиев.

***
София.
От 16.00 чaса в район „Слатина" ще се проведе среща с представители на Сдружението на инвалидите. Ще бъде представена постановката "На бяло сладко" от театрално ателие "Зоната" от Дома за стари хора в Зона Б5, Читалище "Светлина", ул. Гео Милев № 136. Участие в събитието ще вземат кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ - София Зорница Русинова, Борислав Борисов, Георг Георгиев и Тома Биков.

***
София.
От 16.30 чaса на фермерския базар в ж.к. „Иван Вазов" кандидатът за народен представител Димитър Главчев ще разговаря с граждани.

***
София.
От 16.30 часа на пазар „Красна поляна" ще се проведе открита приемна с участието на кандидатите за народни представители Красимир Ципов, Ивайло Петков, Боян Александров, Антон Тодоров и др. 

***
София.
От 17.30 часа в ж.к. "Младост" (в зала "Тера") ще се проведе среща с работещите в сферата на образованието. В срещата ще вземат участие кандидатите за народни представители Милена Дамянова, Валентин Николов и Мария Илиева.

***
София.
От 18.00 часа в район "Връбница" се организира среща с училищните настоятелства в комплекс „Кристал" с участието на зам.-председателя на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова, началника на Столичния инспекторат по образование Ваня Кастрева и кандидатът за народен представител Снежана Дукова.

***
Бургас.
От 17.00 часа в Клуба на Градското дружество на инвалидите в к-с "Бр. Миладинови" ще се проведе събитие: „Какво да очакват хората с увреждания от новите депутати?".

***
Варна.
В Концертната зала на Радио Варна ще се проведе среща с културната общественост във Варна, на която ще бъдат обсъдени приоритетите на ГЕРБ в сферата на културата. Участие в него ще вземат водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна Павлова и Емилия Милкова, директор на Регионална библиотека „Пенчо Славейков" и кандидат за народен представител.

***
Варна.
От 17.30 часа във фоайето на Фестивалния комплекс ще бъде открита благотворителна изложба „Изумрудени стъпки" на варненския социалист Костадинка Аврамова. Средствата от изложбата са в подкрепа на талантливите деца на Варна. В същото време на входа на Морската градина ще се проведе кампания „Цели в десетката". По време на акцията младите социалисти и варненци ще стрелят точно в десетката, така както ще направят и на 26 март с бюлетина номер десет - БСП за България. 

***
Варна.
От 18.30 часа в Юнашкия салон ПП ГЕРБ-Варна организира официално закриване на своята предизборна кампания. На събитието ще присъстват Георги Марков, бивш конституционен съдия и кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ за 24 МИР, водачът на листата на ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова и кандидатите за народни представители.

***
Варна.
От 18.30 часа лидерът на БСП Корнелия Нинова и водачът на листата на варненските социалисти проф. Стефан Данаилов ще се срещнат с варненци в зала 1 на Фестивалния и конгресен център. На нея ще присъстват и кандидат-депутатите на „БСП за България" във Варненска област. Срещата е последна от предизборната кампания на БСП във Варненска област и ще завърши с концерт с участието на Илия Луков, Кичка Христова и танцова формация „Шарена гайда". 

***
Велико Търново.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ - Велико Търново Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново. Цветанов ще поднесе цветя на саркофага на цар Калоян в църква „Свети 40 мъченици". Ще присъства на водосвет и благослов за здраве. Зам.-председателят на ГЕРБ ще се включи в празнично шествие с портрети на благодетелите на града от църквата „Свети 40 мъченици" до сграда на Община Велико Търново. Цветан Цветанов ще присъства на празничния ритуал по издигане на знамена пред сградата на Община Велико Търново и на тържествената сесия на Великотърновския Общински съвет. Водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново ще участва в представянето на удостоените със званието „Почетен гражданин" и носители на награда „Велико Търново". Зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с работещите в завод „Аркус АД" в град Лясковец, ул. „Васил Левски" №219. Цветанов ще проведе среща със служителите в завод „Лозев ООД", град Лясковец, ул. „Оборище" №1.

***
Враца.
От 17.30 часа в парка на ж.к. „Дъбника" ПП ГЕРБ - Враца организира фолклорен празник „Първа пролет". В празника ще участват на носителят на специалната награда от „Пирин фолк" Светлин Миланов, Танцов състав „Хемус", Ансамбъл „Мездра" и самодейни танцови състави.

***
Габрово.
От 12.30 часа председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще огледа напредъка на строителството по проект „Обходен път на Габрово с тунел под връх Шипка". Огледът ще започне от пътен възел „Дядо Дянко" до малкия тунел под „Бакойския баир", част от обходния път на Габрово. 

***
Ловеч.
От 17.50 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ - Велико Търново Цветан Цветанов ще се разходи по главната улица на града, ул. „Търговска". Той ще бъде придружаван от кмета на града Ловеч Корнелия Маринова.

***
Севлиево.
От 09.00 часа председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и водачът на листата на ГЕРБ-Габрово Томислав Дончев ще се срещнат с ръководството на „Хамбергер България" ООД и ще се запознаят с досегашното производство и със строителството на новия завод на фирмата.

***
Смолян.
От 17.30 час в Драматичен Театър"Николай Хайтов" Коалиция „БСП за България" - Смолян ще закрие предизборната си кампания с концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Регионалния пресклиб на БТА ще се проведе пресконференция на Димитър Танев, водач на листата с кандидат депутати на Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" в 27 Старозагорски МИР.

***
Тетевен/с. Галата.
От 20.10 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ - Велико Търново Цветан Цветанов ще се срещне с избиратели в село Галата, Община Тетевен. Срещата ще се проведе в НЧ „Светлина 1952", ул. „Васил Лески" 60.

***
Троян.
От 15.15 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ-Велико Търново Цветан Цветанов ще се срещне с възрастни хора от пенсионерския клуб в Троян. Срещата ще се проведе на ул. „Г.С.Раковски" №51. Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ - Ловеч и областен координатор Николай Нанков.

***
Угърчин.
От 18.50 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ - Велико Търново Цветан Цветанов ще присъства на празника на община Угърчин, площад „Свобода". С него ще бъде кметът на град Угърчин Станимир Петков.

***
Шумен. 
От 10.00 часа в зала „Форум" на хотел „Шумен" лидерът на БСП Корнелия Нинова ще се срещне с граждани, избиратели и симпатизанти от Шуменска област.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.