• 24 Юни 2018 |
 •  USD / BGN 1.6791
 •  GBP / BGN 2.2311
 •  CHF / BGN 1.6957
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 21°C

Къде, какво в страната

Къде, какво в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Христо В., Станка В., Борис М. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Мелиад Ф. и Хасан Х. за тероризъм.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Вихър М., Минчо М., Иво И. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 1 състав на СГС ще гледа делото срещу съдия Люба Петрова от Районен съд - Раднево (ГЛ.VIII. Престъпления против дейността на държавни органи и обществени организации).

***
София.
От 10.30 часа 25 състав на СГС ще гледа делото срещу Румяна Желева, прокурор от Окръжна прокуратура Добрич (чл.283 НК).

***
София.
От 10.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Николай Т., Галин М. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Калоян П., Любомир С., Михаил Д., Панайот М. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в зала „Сердика" в „София Хотел Балкан" ще се проведе пресконференция по повод второто издание на Фестивала на италианското кино в България.

***
София.
От 13.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Иво Д. и Мартин П. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 25 състав на СГС ще гледа делото срещу Петко Еленков (обвинен, че като охранител е убил 16-годишно момче - чл.115-118 НК).

***
София.
В 14.00 часа в зала „Киев" на парк-хотел „Москва" ще се проведе конференция на тема „Разбираме ли днес, след Розета, по-добре как се формират кометните ядра в протопланетните дискове?".

***
София.
От 14.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Михаил Й., Георги Р., Ася К. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.30 часа в столичния хотел „Анел" омбудсманът Мая Манолова организира заключителен форум по проекта „Укрепване на капацитета на омбудсмана на Република България за независим мониторинг и популяризиране правата на децата", реализиран в партньорство с УНИЦЕФ - Норвегия и УНИЦЕФ - България.

***
София.
От 18.00 часа на терасата на ресторант „Лаура" ще се състои официалното откриване на Второто издание на Фестивала на италианското кино в България, който ще продължи до 23 юни.

***
Асеновград.
От 10.30 часа ще се състои поклонение пред паметната плоча на Паисий Хилендарски в параклиса „Св. св. Козма и Дамян"

***
Асеновград.
От 15.30 часа в зала 1 на Районен съд - Асеновград ще се гледа делото срещу Хасан А., обвинен за управление на автомобил с 2,18 промила алкохол в кръвта и за грубо нарушаване на обществения ред.

***
Асеновград.
От 17.30 часа в Градска библиотека „Паисий Хилендарски" ще се открие гостуващата изложба „100 години - 100 плаката".

***
Асеновград.
От 18.00 часа в Градска библиотека „Паисий Хилендарски" ще се проведе среща с писателя Георги Господинов - автор на „Сляпата Вайша", „Физика на тъгата", „Там, където не сме".

***
Банско.
От 08.00 часа с тържествена служба в църквата „Св. Троица" ще започне програмата на Общината по повод 295 години от рождението на Паисий и 255 години от написването на „История Славянобългарска". В честванията се предвижда да се включи председателя на 44-то Народно събрание Димитър Главчев, както и Негово Високопреосвещенство митрополит Серафим.

***
Бургас.
От 18.00 часа в сградата на Експо -център „Флора" ще бъде открита благотворителна изложба базар. Инициативата е под надслов „Фрагменти от едно бъдещо завръщане- щрихи от постмодернистичното шизофренно изкуство". Средствата, събрани от това събитие, ще бъдат използвани в Дом за възрастни хора с психични заболявания - с. Заберново.

***
Варна.
От 14.00 часа в Централата на ГС на БСП - Варна народните представители проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов ще имат приемен ден.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в пресцентъра на БТА - Велико Търново, ще се проведе пресконференция на ректора проф. д-р Христо Бонджолов и на зам.-ректора по учебната дейност проф. д.ф.н. Стоян Буров, чл.-кор. на БАН. Тема на пресконференцията е ходът на кандидатстудентската кампания във Великотърновския университет и нови възможности за кандидатстване и прием.

***
Велико Търново.
От 15.00 часа във фоайето на РНБ ще бъде открита изложба за Васил Левски. Ще присъства проф. Анчо Калоянов, който е получил голямата награда за цялостен принос "Христо Г. Данов".

***
Видин.
От 10.30 часа в офиса на Сдружение Активно общество на адрес: гр. Видин, пл. Бдинци № 2 (партер) ще се проведе пресконференция по повод обявяване на одобрените проекти за финансиране от екипа на Младежка банка Видин.

***
Враца.
От 10.00 часа в административната сграда на Община Враца, Заседателна зала етаж 2 ще се извърши отваряне на оферти за обществена поръчка с предмет: „Упражняване на строителен надзор и контрол по време на изпълнение на строително-монтажни работи във връзка с реализацията на проекти по оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020, по четири обособени позиции.

***
Враца.
От 15.00 часа на футболното игрище в ж.к. „Дъбника" ще се проведе първото издание на „Патриотични игри" - Враца 2017.

***
Враца.
От 17.00 часа в Салона на Първа поликлиника ще се състои обществена дискусия относно необходимостта от поемане на дългосрочен общински дълг.

***
Горна Оряховица.
От 20.00 часа в НЧ „Братя Грънчарови-2002" ще се проведе годишен концерт на съставите при НЧ „Братя Грънчарови-2002".

***
Добрич.
От 10.30 часа в Художествената галерия ще се проведе лятна работилница за деца.

***
Добрич.
В Младежки дом - Добрич ще бъде представена изложба на комикси, създадени по време на Творческо ателие „Нарисувай своя първи комикс".

***
Медковец.
Народните представители от ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова организират приемна за граждани в община Медковец. В с. Расово от 11.00 - 12.30 часа срещата ще се проведе в Клуба на пенсионера. В с. Медковец от 13.00 - 15.00 часа в сградата на общината жителите на населеното място ще могат да се срещнат с народните представители.

***
Плевен/ с. Ясен.
От 10.00 часа в местния клуб на ПП ГЕРБ в с. Ясен, народният представител Владислав Николов ще проведе изнесен приемен ден.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 10 на Окръжен съд-Пловдив ще се гледа делото срещу бившия кмет на район „Централен" Райна Петрова. Ще бъдат разпитани нови свидетели.

***
Пловдив.
От 10.30 часа ще се открие и освети университетския параклис „Св. Паисий Хилендарски", намиращ се в територията на Нова сграда на Пловдивския университет на бул. „България" №236.

***
Пловдив/Съединение.
Народният представител от ПП ГЕРБ ген. Константин Попов ще проведе открити приемни в Пловдив и в Съединение. В 10.00 часа генерал Попов ще се срещне с областния управител на област Пловдив Здравко Димитров. От 12.00 до 13.30 часа генерал Попов ще разговаря с жители на област Пловдив в офиса на ГЕРБ - Пловдив област на бул. „Източен"№ 80, ет.7, офис 705. От 14.00 до 15.00 часа приемната ще бъде в заседателната зала на община Съединение.

***
Раднево.
От 12.30 часа в сградата на „Мини Марица Изток " ЕАД, президентът на КНСБ Пламен Димитров ще даде брифинг на две теми: „Проблеми и перспективи пред въгледобива и българската енергетика с оглед на последните европейски директиви за климата и енергетиката EU2030" и „Предложения на КНСБ за включване в управленската програма на правителството".

***
Стара Загора.
От 09.00 часа в храм „Св. Паисий Хилендарски" в кв. „Зора" ще бъде отслужена тържествена Света литургия в чест на св. Паисий Хилендарски.
От 18.30 часа в двор „АБ Бюро-Зора", по повод празника на кв. „Зора", ще се състои празничен концерт с участието на Народен оркестър „Липите", Мъжка вокална група „Тракиец" и състав за народни танци „Тракийци".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в сградата на БСП на ул. „Цар Иван Шишман" №83, народните представител Драгомир Стойнев организира приемна за граждани.
В 13.30 часа в Пресклуб БТА, Драгомир Стойнев, народни представители от Старозагорски избирателен район и общински съветници от БСП в Стара Загора ще се срещнат с журналисти.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в РБ „Захарий Княжески" ще се състои концерт на китара на Теодор Кръстев.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе Консултативен съвет, на който ще бъде определен дневният ред на предстоящото заседание на Общинския съвет.

 

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2018 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.