• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 9.30 часа ще се проведе заседание Пленума на Висшия съдебен съвет.

***
София.
(От 10.00 часа) Президентът Румен Радев, министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев ще участват в тържествената церемония по освещаване на паметника на Апостола на свободата Васил Левски в парка на Военна академия „Георги Раковски".

***
София.
От 09.30 часа 17 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Даниел И. и Иван П., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа 6 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Христо К., Кръстьо Д. и Ивайло Сп., Квалифицирани състави на изнудване.

***
София.
От 09.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу съдия Анелия Рашева, обвинена за престъпление по служба.

***
София.
От 10.00 часа 4 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Латин М., Владислав А., Николай Хр. И Костадин Х., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 12 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Гриша Г., Данаил Г., Емилия Ст., Ивайло Т., Камелия М. и др., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 18 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Богомил М., Ивелин Д., Ивайло Хр., Квалифицирани състави на изнудване.

***
София.
От 10.00 часа в „София хотел Балкан" Нотариалната камара на Република България организира Българо-немски семинар на тема: „Компетентността на нотариуса и правната сигурност при вписванията в Търговския регистър".

***
София.
От 10.30 часа 25 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Петко Еленков (обвинен, че като охранител е убил 16-годишно момче - чл.115-118 НК).

***
София.
От 10.30 часа в Дома на Европа ще бъде открита конференцията „Планът за инвестиции за Европа - възможности за българския бизнес".

***
София.
От 11.00 часа в сградата на Турското посослство посланик Сюлейман Гьокче ще даде пресконференция по повод годишнината от неуспешния опит за преврат.

***
София.
От 11.00 часа в Национлания пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на тема „Неправомерни действията на Столичната община във връзка с разрушаването на паметника „1300 години България" в София". В пресконференцията ще участват представители на Инициативния комитет за запазване на паметника „1300 години България", СБХ, юристи и други.

***
София.
От 13.30 часа 17 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай П. и Виктор И., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 10 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Мариета В., Галина В., Маргарита Кр., Кирил К., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 7 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Валери В., Илияна В., Петър А., Мартин В., Петя В. и др., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 19.00 часа в Борисовата градина, Софийския духов оркестър ще изнесе концерт.

***
София.
От 19.00 часа пред Народния театър и на бул. „Витоша", мрежа от граждански активисти, неправителствени сдружения, читалища и ансамбли за народни песни и танци организират събитие, с което ще обележат 110 години от битката при връх Ножот.

***
Благоевград.
От 17.00 часа в закрития плувен басейн в Спортен комплекс „Пирин" - Благоевград ще се проведе Държавно лично отборно първенство по плуване „Деца".

***
Бургас.
В 10.00 часа в Апелативен съд - Бургас е насрочено заседание по жалбата на Марин Андонов, обвинен в опит за убийство на брат си.

***
Бургас.
От 21.00 часа в Летния театър ще представен балетът "Спящата красавица" от програмата на Бургаски музикални празници "Емил Чакъров".

***
Варна.
От 10.00 часа в Информационен център на ВМС /Бивше военно комендантство/ на пл. "Св.св. Кирил и Методий" 7 в гр. Варна, ще се състои брифинг на Пресцентъра на военноморското учение с международно участие „БРИЗ 2017".

***
Варна.
От 14.00 часа в зала „Чайка" на Swiss-Belhotel Dimyat ще се състои пресконференция на
Генералния консул на Република Турция в Бургас Г-н Ниязи Еврен Акйол, свързана с навършването на 1 година от неуспешния опит за преврат в Турция на 15 юли 2016 год.

***
Варна .
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ, ул. „Георги Бенсковски" №1, приемен ден за граждани ще има общиснкият съветник Надя Георгиева.

***
Варна.
От 18.00 часа в Държавен архив - Варна ще Бъде открита документалната изложба „ЗА СЕБЕ СИ Кирилъ Шиваровъ".

***
Велико Търново.
От 21.00 часа на сцената на историческия хълм Царевец във Велико Търново Държавна опера-Стара Загора ще представи продукцията на операта „Лучия ди Ламермур" от Гаетано Доницети.

***
Видин.
От 10.00 часа в залата на 6 ет. в адмнистративната сграда ще бъде подписан меморандум за сътрудничество между Община Видин и „Национална компания индустриални зони" ЕАД. Подписите си под документа ще сложат кметът Огнян Ценков и изпълнителният директор на дружеството Антоанета Иванова - Барес.

***
Враца.
От 12.00 часа на връх Околчица ще бъде пткрито двудневно Международно състезание по офроуд.

***
Добрич.
От 21.00 часа в Летния театър ще бъде представен спектакълът „Блясакът на мюзикала".

***
Дупница.
От 10.00 часа в залата на Община Дупница ще се проведе заседание на Общински съвет.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в Професионална гимназия по икономика и мениджмънт ще бъдат наградени участниците в образователната програма „Съдебната власт - информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури".

***
Петрич.
От 10.30 часа в Обшина Петрич, граждани ще могат да се срещнат с екипа на областния управител Бисер Михайлов.

***
Плевен.
От 10.00 часа в 3-та авиационна база „Граф Игнатиево", заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков ще участват в церемония по сертифицирането на мисията по охрана на въздушното ни пространство с Военновъздушните сили на Италия.

***
Плевен.
От 11.00 часа в Регионалния превсклуб на БТА, областното ръководство на ПП АБВ ще даде пресконференция по подвод предстоящата 140-годиишнина от Плевенската епопея.

***
Пловдив.
От 10.00 часа кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район „Централен" Георги Стаменов ще открият нов паркинг на бул. „Марица юг" 22.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в 3-та авиационна база „Граф Игнатиево" заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков ще участват в церемония по сертифицирането на мисията по охрана на въздушното ни пространство.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА - Пловдив, ще се състои пресконференция на Ловно-рибарския съюз - Съединение на тема „Казусът с ловните хижи в местността „Калето", община Съединение".

***
Пловдив/с. Житница.
В конна база „Тракиец", с.Житница ще се проведе Държавно първенство по прескачане на препятствия за деца, юноши и аматьори, за първа година ще наблюдаваме и надпревара за държавен шампион клас пони.

***
Разград.
В 09.00 часа на Ронда в Градския парк ще бъде открита Детска полицейска академия.

***
Раковски.
От 19.00 часа в читалището в град Раковски ще бъде представена книгата „Каймакъ-Чаланъ" с автор Красмир Узунов.

***
Смолян .
От 18.00 часа в кв. „Устово" ще бъдат поднесени цветя пред Паметника на борците за свобода и паметната плоча на Илия Белковски - съратник на Васил Левски. От 18.30 часа в читалище „Кирил Маджаров" ще се проведе тържествено събрание - концерт.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се състоят групови игри за запознаване и общуване.

***
Твърдица.
От 20.00 часа на пл. „Свобода" в Твърдица ще бъде открито ралито „Твърдица-Елена".

***
Търговище.
От 21.00 часа в двора на „Славейковото училище" ще бъде прожектиран премиерен документален филм „ЛЪВСКИЙ: Европеец в Българско!".

***
Ямбол.
В 21.00 часа в Градския парк ще бъде открит летен филмов маратон. Началото ще бъде дадено с филма „Господин за един ден". Гостите и жителите на Ямбол могат филми може да гледате от 14 юли до 1 септември, всяка петъчна вечер.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.