• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната на 11 декември 2017

Предстоящи събития в страната на 11 декември 2017

/КРОСС/ ***
София.
От 11:00 часа Център за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов" ще се проведе официалната церемония по закриване на тазгодишното издание на програма „Спортни таланти" на „Еврофутбол".

***
София.
От 09.00 часа в зала „Арена Армеец" ще се проведе Национален шампионат за деца и младежи в риск под надслов „Спортът достъпен за всички деца". Официалното награждаване е предвидено за 13.00 часа.

***
София.
От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Хованес М., Пламен Т. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група с цел избягване плащане на данъчни задължения в големи размери.

***
София.
От 10.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Гриша Г., Данаил г. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Хованс М., Пламен Т. Владимир Р. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Ценко Ч., Мартин Ч. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Абдула И., Мустафа Н. и Исмаил М., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Добрин С., Георги П. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.15 часа във Висшето училище по телекомуникации и пощи българският еврокомисар Мария Габриел ще участва в официалното откриване на Digital journey лаборатория във висшето училище. От 10.40 часа в Аулата на висшето училище пред студенти, преподаватели и представители на IT-бизнеса тя ще представи публична лекция на тема "Съвременното образование и цифровите технологии".

***
София.
От 10.30 часа 7-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Румен Х., Таня Х. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа Ръководствата на АБВ - София и Столичната младежка организация на партията ще дадат пресконференция в централата на политическата сила на ул. „Врабча" №23.

***
София.
От 11.00 часа 18-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Васил Д., Паскалис Д. и Юксел Х., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 12.00 часа в литературния клуб „Перото" ще се проведе церемонията по връчването на юбилейните десети годишни награди за принос към правата на човека и правозащитността „Човек на годината", организирани от Българския хелзинкски комитет.

***
София.
От 12.00 часа в Националния политехнически музей - София ще се състои церемония за връчване на сертификати за стипендии на Фондация „ЕВРИКА" на студенти и ученици с изявени способности в науката и техниката.

***
София.
От 13.30 часа в сградата на Столична община кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, Комисарят по въпросите на цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел и председателя на фондация Webit Пламен Русев ще дадат пресконференция, на която ще обявят какво предстои по време на EU Digital and Innovation week (25 - 29 юни 2018г) в София, което се очертава като най-значимото в Европа за 2018 събитие за технологии, иновации и политики, свързани с дигитализацията във всяка една сфера.

***
София.
От 13.30 часа 13-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Радослав К., Генчо П. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 2-ри състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Емил М., Лазарин Л. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Асен И., на когото е повдигнато обвинение за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Бахир Я. на когото е повдигнато обвинени за тероризъм с хулигански подбуди.

***
София.
От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Андрей З. Костадин Г и Николай Н., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Даниел Б., Христо П. и др., на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Сутерен" на Министерство на околната среда и водите ще се проведе кръгла маса за проектите на решения на МС за Национален парк „Пирин" и за „Ски зона Банско".

***
София.
От 15.30 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще заседава за кумулиране на наказанията по делото срещу Александър М.

***
София.
От 17.30 часа в изложбената зала „Архиви" на Държавна агенция „Архиви" ще бъде представена пътуващата изложба „Свидетели: Памет за концлагера „Белене".

***
София.
От 18.00 часа с бдение със свещи пред Китайското посолство (ул. „Александър Фон Хумболт" 7) и мирен протест практикуващите Фалун Дафа в България ще отбележат Международния ден за човешки права.

***
София.
От 18.30 часа книгата „Свидетелство за поезия" от Чеслав Милощ в превод на Богдан Глишев ще бъде представена в Литературен клуб „Перото".

***
София.
От 18.30 часа в „Зала 42" ще се състои представянето на книгата "С фрак... и потури" от Георги Джилянов.

***
София.
От 19.00 часа в зала „Концертна" на Централния Военен клуб ще се проведе десетото юбилейно издание на Церемонията по награждаване на победителите в конкурса „ИТ мениджър на годината".

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК ще бъде представен спектакълът на Нешка Робева „Няма такова шоу".

***
Асеновград.
От 18.00 часа в Градския парк срещу ДГ „Дружба" ученици от ПГ „Цар Иван Асен II" ще запалят коледните светлини в парка.

***
Асеновград.
От 18.00 часа в Градската библиотека „Паисий Хилендарски" ще се проведе концерт на музикална школа „Станимака" - „В очакване на Коледа".

***
Асеновград.
От 18.00 часа в ресторант „Станимака" ще започне тържествена церемония по връчване на наградите „Спортист на годината 2017".

***
Благоевград.
От 11.30 часа в детския отдел на Регионалната библиотека „Димитър Талев" ще бъдат представени представлението „Коледен дух".

***
Благоевград.
От 12.00 часа в в Градската художествена галерия врати ще отвори работилницата на Дядо Коледа.

***
Благоевград.
От 18.00 часа във фоайето на Община Благоевград ще бъде поставено началото на една от най- очакваните инициативи - „Часът на приказния разказвач".

***
Благоевград.
От 19.00 часа в зала „Яворов" Биг Бенд- Благоевград ще зарадва жители и гости с традиционен коледен концерт.

***
Бургас.
От 10.00 часа общинският съветник от КП "Реформаторски блок" Живко Табаков ще има приемен ден за граждани в централата на „Движение България на гражданите" на ул. „Фердинандова" 2 Б.

***
Бургас.
От 10.30 часа народният представител от ГЕРБ Иван Вълков организира приемна за граждани в централата на партията на ул. „Конт Андрованти 5".

***
Бургас.
От 11.30 часа в конферентна зала „Ахело" на хотел „Приморец" заместник-министърът на икономиката Александър Манолев ще участва в откриването на „Бизнес ИНВЕСТ Форум" 2017 г., който се организира от регионалната структура на КРИБ в Бургас.

***
Бургас.
От 19.30 часа в залата на Държавна опера - Бургас ще се състои концертът „12 коледни картички".

***
Варна.
От 12.00 часа ародният представител от ПП ГЕРБ Павел Христов организира приемна за граждани в клуба на партията на ул. „Г. Бенковски" №1.

***
Варна.
От 13.30 часа народните представители от ПГ „БСП за България" проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов ще се срещнат с граждани в централата на БСП на ул. „Македония" 33.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа, в заседателната зала на Областна администрация - Велико Търново, Сдружението на кметовете на кметства и кметски наместници на населени места в област Велико Търново организира работна среща с народните представители от региона.

***
Велико Търново.
От 15.00 часа в Зала 306 на Община Велико Търново ще бъде проведено заседание на комисията, която избира спортист на годината.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов" ще се състои коледен концерт на струнен оркестър „Колегиум Силания" с художествен ръководител Дочка Михова.

***
Видин.
От 10.00 часа народният представител от ПП ГЕРБ Владимир Тошев организира открита приемна за граждани в офиса на партията на ул. „Дунавска" №1.

***
Видин.
От 12.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев ще даде пресконференция по актуални въпроси.

***
Враца.
От 10.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция, по време на която Фондация „ЕкоЦентрик" и Дирекция на Природен парк „Врачански Балкан" ще представят резултатите по проект „Младежки доброволци - за еко образование".

***
Горна Оряховица./с. Драганово.
От 17.00 часа на центъра на селото ще се проведе детски празник - запалване на светлините на Коледната елха и посрещане на Дядо Коледа.

***
Гурково.
От 09.00 часа в НЧ „Войвода Генчо Къргов - 1920" ще се проведе съвместна приемна на народните представители от ПП ГЕРБ Борис Кърчев и Радостин Танев.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Младежкия център ще бъдат връчени наградите в Областния конкурс за есе „Децата с увреждания сред нас?".

***
Добрич.
От 18.00 часа в Концертна зала „Добрич" ще се състои празничен концерт на Хор „Добруджански звуци", посветен на 11 декември - Световен ден на хоровото изкуство.

***
Добрич.
От 18.00 часа в Галерия „Георги Попов" ще бъде представена поетичната книга
„Ще те докосна ли?" от Татяна Иванова.

***
Казанлък.
От 12.00 часа ще се проведе съвместна приемна на народните представители от ПП ГЕРБ Борис Кърчев и Радостин Танев.

***
Костинброд.
От 13.00 часа при асфалтовата база в Костинброд ще бъде направена символичната копка за рехабилитацията на още 22,2 км от второкласния път II-81 Костинброд - Бучин проход. На събитието се очаква да присъстват председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов, областният управител на Софийска област Илиан Тодоров, кметът на Костинброд Трайко Младенов, народни представители и др.

***
Монтана.
От 16.00 часа в Регионална библиотека „Гео Милев" ще се състои церемонията за обявяването на победителите от конкурса за Младежка авторска творба.

***
Пазарджик.
От 09.30 часа Окръжен Съд Пазарджик ще гледа делото срещу кмета на Септември Марин Рачев за неплащане на данъци в големи размери.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 1 на Пловдивския апелативен съд ще се гледа дело, образувано по жалби на подсъдимите Костадин Илиев и Иван Саравски. Илиев е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост и бягство от местопрестъплението, а Саравски - за прикриване на деянието в качеството му на полицай.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 2 на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу Цветан А., обвинен в умишлено убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 10 на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу Костадин П. и Надежда М., обвинени съответно за приемане и даване на подкуп.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в зала 1на Районен съд - Пловдив ще се гледа делото срещу Албенко М., обвинен в причиняване на имотна вреда в особено големи размери.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в зала 1 на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу Александър Б., обвинен в избягване на плащането на данъчни задължения в особено големи размери.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в концертната зала на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство ще се състои тържествената церемония по удостояването на Менда Стоянова с почетното звание „Доктор хонорис кауза" на АМТИИ.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в зала „Дружба" на парк -хотел „Санкт Петербург" ще се проведе организира кръгла маса под надслов: „ЧУЙ МЕ! ВИЖ МЕ!". Дискусията е заключителна част от проект, свързан с насилието над жени и деца. Събитието се организира от Обединението на жените социалистки област Пловдив.

***
Пловдив.
От 14.00 часа в зала 10 на Районен съд - Пловдив ще се гледа делото срещу Светослав М., адвокат от Адвокатска колегия - Хасково, обвинен в закана за убийство към журналист.

***
Пловдив.
От 16.00 часа народният представител от ПП ГЕРБ Менда Стоянова ще се срещне с граждани в централния офис на партията на бул. „Марица" 91.

***
Пловдив.
От 16.00 часа народният представител от ПП ГЕРБ Атанас Ташков ще се срещне с граждани в офиса на партията на ул. „Стефан Стамболов" № 21.

***
Пловдив.
От 16.00 часа общинският съветник от ПП ГЕРБ Вера Тоскова ще се срещне с граждани в офиса на партията в район „Тракия" - в жк. „Тракия" бл.91.

***
Пловдив.
От 16.00 часа народният представител от ПП ГЕРБ Спас Гърневски ще се срещне с граждани в офиса на партията в район „Източен" на ул. „Коста Паница" №5.От 17.00 часа общинските съветници от ПП ГЕРБ Спартак Николов и Вихър Захов ще проведат приемна за граждани в офиса.

***
Пловдив.
От 16.30 часа народният представител от ПП ГЕРБ Димитър Лазаров ще се срещне с граждани в офиса на партията в район „Централен" на ул. „Прага" № 2. От 17.30 часа на същото място общинският съветник от ПП ГЕРБ Александър Радев ще проведе приемна за граждани.

***
Пловдив.
От 17.00 часа в библиотека „Иван Вазов" ще се открие изложба на пловдивски художници. Събитието е по повод 40 години от създаването на Изкуствотеката в културната институция.

***
Пловдив.
От 17.00 часа общинският съветник от ПП ГЕРБ Даниела Дженева ще проведе приемна за граждани в офиса на партията в район „Южен", ул. „Академик Петър Динеков" № 1А. От 17.30 часа на същото място ще започне срещата с общинския съветник Атанас Узунов.

***
Разград.
От 18.00 часа светлините на градската елха ще бъдат запалени по оригинален начин със специалното участие на група „Вакали", които ще представят уникален арт-проект.

***
Свищов.
От 17.00 часа в Художествена галерия „Николай Павлович" ще бъде открита коледна изложба базар с творби на свищовски художници.

***
Свищов.
В отдел „Изкуство" на Градска библиотека ще бъде открита Изложба-базар на книги за деца и ученици от издателствата „Византия" и „Ахат".

***
Смолян.
От 14.00 часа в Регионален исторически музей „Стою Шишков" отваря врати работилница за изработване на традиционна родопска сурвачка.

***
Средец.
От 10.00 часа народният представител от ГЕРБ-Бургас Галя Василева ще проведе приемен ден за жителите на община Средец на пл. „България" № 1.

***
Стара Загора.
От 09.30 часа Библиотeка „Родина" ще гостува на децата от ЦДГ № 29 „Славейче" във връзка с обявената от МОН Национална седмица на четенето.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Общински съвет на БСП - Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 13.30 часа в ДЦ „Св. св. Козма и Дамян" ще се проведе творческо ателие „Коледно настроение с приятели" с участието на Клуба на доброволците към библиотека „Родина" .

***
Стара Загора.
От 15.00 часа в Центъра за подкрепа за личностно развитие към Община Стара Загора ще се състои церемонията по награждаване на участниците в конкурса за детска рисунка „Аз и природата".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в РБ „Захарий Княжески" ще бъде представен новият филм на Райчо Гънчев и Багатур от поредицата „Айде холан, брей" - „Калифер войвода".

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в Драматичния театър ще се състои Коледен спектакъл на балетна школа при НЧ „Родина 1860".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперния театър ще се състои церемонията по връчване на наградите „Добрият самарянин".

***
Шумен.
От 13.30 часа в зала 203 на общината ще се проведе Консултативен съвет.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе работна среща относно изпълнение изискванията на Закона за противодействие на тероризма и Националния план за противодействие на тероризма.

***
Шумен.
От 15.00 часа в НЧ „Напредък-1869" ще се състои концерт на хор „Планинско ехо".

***
Шумен.
От 17.30 часа в изложбената зала на Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров" женско благотворително сдружение „Подай ръка Шумен" ще открие благотворителна изложба на художничката Невена Пощарова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.