• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития на 14 март

Предстоящи събития на 14 март

/КРОСС/ ***
София.
От 09.30 часа министърът на правосъдието Мария Павлова ще бъде домакин на конференция на тема „Ефективност на съдебната система", която ще се проведе в Гранд-хотел "София". На събитието ще бъде представен и обсъден Отчет на изпълнението за 2016 г. на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система, както и напредъкът в нейното изпълнение.

***
София.
От 12.30 часа министърът на земеделието и храните проф. д-р Христо Бозуков и екипът му ще дадат пресконференция в Големия колегиум на МЗХ.

***
София.
От 12.30 часа в „София Тех Парк" министърът на икономиката Теодор Седларски ще открие кръгла маса на тема: „Информационните технологии в полза на потребителите". Поводът е отбелязването на Световния ден на потребителите 15-ти март.

***
София.
От 08.30 часа на Летище София, Терминал 2 (Заминаващи) ще бъде изпратена делегацията на Спешъл Олимпикс, която ще представя България на Световните зимни игри Австрия'2017.

***
София.
От 10.00 часа 12-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Младен М., Мария Т., Полина Т. Ценка Г., Николай Н., Красимир Ч., Пламен Ч., Валентина Е., Петър П. и Колю М., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в иновационния форум „Джон Атанасов" на София Тех Парк ще се проведе форумът „Обмен за Наука и Иновации".

***
София.
От 10.00 часа 14-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Мартин А., Валентин Я., Валери А., Иван И., Христо Х., Николай С., Димитър Г., Жечо Б., Ангел М., Николай Р., Денислав П., Емил М. и Пейо К., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Големия салон на Българската академия на науките директорът на Института по микробиология „Стефан Ангелов" - БАН чл.-кор. Христо Найденски ще открие честването на 70-та годишнина от основаването на Института.

***
София.
От 10.00 часа в НДК ще бъде открит кариерният форум „Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот".

***
София.
От 10.00 часа 14-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Пейо К., на когото е повдигнато обвинение за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА Асоциацията на колекторските агенции в България ще даде пресконференция на тема „Пазарът на необслужвани задължения през 2016 г."

***
София.
От 11.00 часа 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Николай П. и Виктор И., на които е повдигнато обвинение за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
На пл. „Независимост", пред сградата на Министерски съвет, ще се проведе протестен митинг на автобусни превозвачи от цялата страна под надслов „Заедно срещу монопола в автобусния бранш".

***
София.
От 13.00 часа ще започне седмичното заседание на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 13.00 часа 11-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Нидал А., Алдин Н., Данаил А. и Георги Ф., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа в Конгресен център „Капитал Форт" заместник-министърът на земеделието и храните доц. д-р Светла Янчева ще открие дискусия за предизвикателствата пред земеделците през 2017 г.

***
София.
От 14.00 часа 7-ми състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Ивайло С., Венцислав Д., Петко С., Тодор Г., Марио Т., Петър М. и Григор Р., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 18.00 часа в Галерия „Арте" ще бъде представена серия картини индустриален пейзаж на големия български художник Петър Дочев. Изложбата е озаглавена „Началото".

***
София.
От 18.30 часа в зала „Роял" на София „Хотел Балкан" ще се състои официалната церемония по връчването Годишните награди за отговорен бизнес 2016 на Българския форум на бизнес лидерите.

***
София.
От 19.30 часа в зала „България" ще се състои концерт на Нов симфоничен оркестър, под диригентството на Маестро Росен Миланов.
***
Благоевград.
От 13.30 часа в Учебен корпус №1 на ЮЗУ „Неофит Рилски", зала 114 ще бъде представен проектът „Перах" („Цвете").

***
Банско.
От 14-ти до 20-ти март 2017г. Банско ще посрещне гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss & Mister Galaxy" 2017.

***
Велико Търново.
От 12.00 часа в двора на Професионалната гимназия по електроника „А. С. Попов" ще се проведе поклонение пред паметната плоча на Емил Шарков. Ще присъстват семейството, командоси и министърът на вътрешните работи Пламен Узунов.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в зала 30 на Младежки дом ще се проведе Концерт на ученици от класа по виолончело при Музикалната школа с преподавател Величка Симеонова.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в хотел "Меридиан Болярски" ще се проведе Дискусия за предизвикателствата на образованието в региона на Велико Търново и възможните решения с участието на местната общност организира фондация Заедно в час.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Камерна зала при НЧ „Напредък-1869" западен вход ще се проведе Концерт „Пролетно вдъхновение" на учениците от клас пиано и китара с преподаватели Снежанка Бакьова и Милко Тодоров.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в МДТ „Константин Кисимов" ще бъде представен „Измамникът Тартюф" - комедия по Жан Батист Молиер.

***
Враца.
От 14.00 часа ще се проведе третото заседание на Ботевския организационен комитет. Очаква се това да бъде и последната среща, на която да се приеме окончателната програма за Ботеви дни 2017, които ще се проведат под патронажа на президента на България - Румен Радев.

***
Враца.
От 15.00 часа в детски отдел на Регионалната библиотека „Христо Ботев" ще се проведе среща-разговор на ученици и младежи с Димитър Радичков, син на Йордан Радичков. От 17.00 часа започва разговор с младежката аудитория, който ще се проведе в Младежки център - Враца, а от 18.30 часа предстои среща с граждани в пенсионерски клуб „Здравец".

***
Добрич.
От 09.00 до 14.00 часа в Младежки център - Добрич ще се проведе Кандидатстудентска борса.

***
Добрич.
От 13.30 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" - ББИО ще се състои библиотерапия с потребители на Дневен център за възрастни хора с увреждания към Центъра за психично здраве „Д-р Петър Станчев".

***
Добрич.
От 18.30 часа в Огледална зала „Нели Божкова" ще се състои концерт на Български камерен оркестър с диригент Алексей Измирлиев.

***
Лясковец.
От 13.00 часа в двора на Средно училище „Максим Райкович" ще започне поклонението в памет на командоса Емил Шарков.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в СРС „Подкрепа" ще се състои пресконференция във връзка с проблеми по финансирането на детските градини в Община Пловдив.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 5, Окръжният съд в Пловдив ще гледа делото срещу Костадин И., Иван С., Тихомир М., Борислав Т. и Сергей Д. Костадин И.

***
Пловдив.
От 15 часа, зала 11, Районният съд в Пловдив ще гледа делото, образувано по жалба на полицая Иван П., служител в Трето РУ на МВР - Пловдив, против Златко Б. за престъпление по чл. 148, ал. 2 от НК.

***
Пловдив.
От 9,30 часа, зала 3, Районният съд в Пловдив ще гледа делото срещу Людмил К., учител. Срещу него е повдигнато обвинение за използване на търговки марки в търговската си дейност без правно основание.

***
Стара Загора.
От 16.00 часа в залите на Регионалния исторически музей „Стою Шишков" ще бъде открита гостуващата изложба на Изследователски институт на българите в Унгария и Унгарски културен институт при посолството на Унгария„По пътя на българските градинари".

***
Стара Загора.
От 16.00 часа в Zaralab Министерство н икономиката и ИАНСМП организират „Градска среща за развитие на предприемаческата среда".

***
Сливен.
От 17.30 часа в библиотека „ Зора" ще бъде представена последната книга с разкази „Вълча Богородица" на Любов Кронева.

***
Смолян.
От 14.00 часа в сесийната зала на Община Смолян ще се проведе заседание на Общински съвет. В дневния ред на заседанието са включени 68 точки.

***
Смолян.
От 16.00 часа в Регионален исторически музей „Стою Шишков" - Смолян ще бъде открита гостуващата изложба на Изследователския институт на българите в Унгария и Унгарски културен институт при посолството на Унгария „По пътя на българските градинари".

***
Шумен.
От 10.30 часа в зала 203 на общината ще бъде даден брифинг за почистването на деретата, за разчистване на нерегламентираните сметища и за чистенето на града.

***
Ямбол.
От 10.00 часа в Комплекс за социални услуги за деца и възрастни, гр. Ямбол, ул. „Търговска" № 120, ет.4, конферентна зала ще бъдат представени възможности за финансиране в сферата на образованието и младежките дейности.


ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017


***
София.
От 11.00 часа в бизнес център „Сердика" на бул."Акад. Иван Гешов" 2Е, водачът на листата на ПП ГЕРБ София за 24 МИР Владислав Горанов и кандидатът за народен представител Евгения Алексиева ще разговарят с представители на бизнеса от района.

***
София.
От 13.00 часа кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова и Анна Александрова ще проведат среща с лекари в 31 ДКЦ в район „Нови Искър".

***
София.
От 13.30 часа в в централата на ДСБ ще се състои извънредна пресконференция на лидерите на Нова Република Радан Кънев, Мартин Димитров и Трайчо Трайков.

***
София.
От 13.30 часа в 25 ДКЦ в жк „Младост" кандидатите за народни представители Валентин Николов, Мария Илиева, Павел Савов и Димо Василев ще проведат среща с работещите в сферата на здравеопазването.

***
София.
От 14.00 часа Владислав Горанов и Евгения Алексиева ще проведат среща с представители на фирми в търговски център Европа на бул „Искърско шосе" 7.

***
София.
От 16.30 часа в подлеза на НДК срещу метростанция НДК ще има организирана открита приемна за граждани с кандидата за народен представител от ПП ГЕРБ София Димитър Главчев.

***
София.
От 17.00 часа в хотел „Рамада" председателят на БСП Корнелия Нинова и кандидати за народни представители от софийските листи на "БСП за България" ще се срещнат с представители на бизнеса.

***
София.
От 18.00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ София за 24 МИР Владислав Горанов ще проведе среща с представители на бизнеса в Гранд хотел „София" за развитието на икономическия сектор в страната и важните за бизнеса теми за следващите четири години.

***
София./с. Локорско.
От 18.00 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ София Теменужка Петкова и Антон Тодоров ще се срещнат с гражданите на село Локорско в читалището в район „Нови Искър".

***
София.
От 18.00 часа в район „Красно село" в клуба на ПП ГЕРБ на ул „Мъглен" 9 кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ- София Зорница Русинова ще се среща с граждани от район „Красно село".

***
София.
От 18.30 ч. кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ София Красимир Ципов, Румяна Бъчварова, Христо Гаджев и др. ще представят програмата на партията в областта на бизнеса, енергетиката и екологията в 123 СОУ „Стефан Стамболов" .

***
Аврен.
От 15.10 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще бъде гост на откриването на ремонтираната по проект „Красива България" поликлиника в Аврен. По покана на кмета на общината Емануил Манолов той ще посети и реновиран пенсионерски клуб.

***
Аксаково.
От 18.10 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще разговаря с жители на Аксаково. Срещата ще се проведе в зала на Общински съвет - Аксаково, сградата на ОДК, ул. „Слави Дойчев" №6.

***
Варна.
От 10.00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще открие кръгла маса по обществен ред и правосъдие в град Варна. Събитието ще се състои в хотел „Черно море", зала 1, бул. „Сливница" 33. На форума ще присъства бившият министър на правосъдието и кандидат за народен представител Екатерина Захариева. По-късно, от 19.00 часа, в зала 3 на хотела Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти.

***
Варна./Бяла.
От 12.45 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с жители на град Бяла. Срещата ще се състои в Културен дом, град Бяла, ул. „Андрей Премянов" №16.

***
Видин.
От 11.00 часа в хотел „Нептун" ПП ГЕРБ - Видин организира кръгла маса на тема „Земеделие". Във форума ще участват водачът на листата на ГЕРБ за 5 МИР - Видин Владимир Тошев и кандидатите за народни представители Александър Александров - председател на Видински съюз на зърнопроизводителите и член на УС на Националната асоциация на зърнопроизводителите и инженер-агроном Емилиян Енчев.

***
Враца.
От 16.00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ - Враца Петя Аврамова ще участва в среща-диалог на тема „За децата" в Дом на науката и техниката.

***
Вълчи дол.
От 16.30 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще разговаря с жители на града в НЧ „Димитър Благоев -1907".

***
Добрич.
От 10.00 часа водачът на листата на коалиция „БСП за България" Красимир Янков ще проведе среща с представители на „Съюз на офицерите и сержантите от запаса" - град Добрич . В 12.00 часа той ще проведе среща в „Агроспектър" ООД - предприятие за производство и търговия на земеделска продукция, (пшеница, царевица и слънчоглед).

***
Добрич.
От 14.30 часа в хотел „Изида" бившият правосъден министър и водач на листата на ПП ГЕРБ в Пазарджик Екатерина Захариева ще вземе участие в кръгла маса по темата „Правосъдие", организирана от ГЕРБ-Добрич.

***
Долни чифлик.
От 14.00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще направи обиколка и разглеждане на осъществени проекти в град Долни чифлик и проекти, които са в процес на реализация /канализационна система и санирани блокове/. Обиколката ще започне от площада пред сградата на община Долни чифлик.

***
Каварна.
От 13.30 часа водачът на листата на коалиция „БСП за България" Красимир Янков ще се срещне с лекари и работещи в Медицински център 1. В 15.00 часа е предвидена среща с граждани от кв. „Хаджи Димитър". От 18.00 часа е представянето на листата с кандидати за народни представители на „БСП за България" в Народно читалище „Съгласие", а от 19.30 часа е предвидена среща с ръководството на БСП - Каварна.

***
Каварна./с. Българево.
От 16.30 часа водачът на листата на коалиция „БСП за България" Красимир Янков ще се срещне с жителите на с. Българево, община Каварна.

***
Кюстендил/Бобов дол.
От 18.00 часа, читалището в Бобовдол, обл. Кюстендил, водачът на листата на „БСП за България" Валери Жаблянов и кандидати за народни представители ще се срещнат с граждани.

***
Добрич/Каварна
От 18:00 часа в читалище „Съгласие" в Каварна, област Добрич, е началото на срещата на водача на „БСП за България" в района Красимир Янков с граждани от района.

***
Пазарджик/Батак.
От 17:00 часа в читалището в Батак, обл. Пазарджик, жителите на областта ще могат да се запознаят с кандидатите за народни представители от „БСП за България" и водача на листата Славчо Велков.

***
Суворово.
От 17.20 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в град Суворово. Събитието ще се състои в НЧ „Пробуда -1896 г.", площад „Независимост"1.

***
Стара Загора/Мъглиж.
От 17:30 часа в читалището в Мъглиж, област Стара Загора, е началото на срещата с граждани на водача на листата на „БСП за България" в района Драгомир Стойнев и кандидати за народни представители.

***
Стара Загора/Казанлък.
От 19:00 часа водачът на листата на „БСП за България" в района Драгомир Стойнев и кандидати за народни представители ще обсъдят темата за образованието в ресторант „Палас" в Казанлък.

***
Самоков
От 18:00 часа в Самоков, читалище „Отец Паисий-1859", ще започне срещата на водача на листата в София-област Иван Ченчев с избиратели. Мероприятието ще продължи с концертна програма.

***
Търговище.
От 17.00 часа ПП ГЕРБ-Търговище организира кръгла маса на тема „Образование" в конферентната зала за хотел „Идол".

***
Хасково.
От 13.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе Пресконференция на Коалиция "Нова република" с участието на водача на листата за 29 МИР - Хасково Стоил Яков. Тематa e „Възможностите за развитие на област Хасково".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.