• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
София.
От 11.30 часа заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов ще присъства на редовното заседание на Националния съвет за закрила на детето, което ще се проведе в Министерския съвет.

***
Котел.
От 15.00 часа на помпена станция на ВиК в Котел министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще направи първа копка на пречиствателна станция за питейни води.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Запад" на Народното събрание, заседание ще проведе временната комисия за установяване на факти и обстоятелства при разходването на средства, предоставени целево на НДК за подготовка на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

***
София.
От 09.30 часа 8 състав на СГС ще гледа делото срещу Николай Ненчев (чл. 282, ал. 3 НК).

***
София.
От 10.00 часа 7 състав на СГС ще гледа делото срещу зъболекаря Валентин Павлов (бивш депутат) и др. обвинени за лишаване от живот при професионална непредпазливост.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Димитринка Ф., Борис Б., Йордан Ч. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще е гледа делото срещу Александър М., Костадин Д., Станимир М. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция за представяне на информационно-образователната кампания „Аз събуждам България", която получи официалната подкрепа на Министерство на труда и социалната политика - под патронажа на заместник-министъра д-р Султанка Петрова от ВМРО.

***
София.
От 11.00 часа в в Клуба на артиста в Народния театър „Иван Вазов" ще се състои пресконференция, на която директорът Мариус Донкин и неговият екип ще отчетат свършеното през сезона.

***
София.
От 12.00 часа в зала "Изток" на Народното събрание Комисията по образованието и науката ще бъде домакин на церемонията по закриването на Лидерска академия за директори на училища.

***
София.
От 13.30 часа 17 състав на СГС ще гледа делото срещу Сашо Тръпков (катаджията обвинен за подкуп и сниман по време на проверка - чл. 301-303 НК).

***
София.
От 14.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Румен Х., Таня Х., Наталия А. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Стоян Т., Костадин К. и Диавара Л. за незаконно превеждане през границата.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа народният представител от „БСП за България" Георги Свиленски и общинският съветник Иван Таков ще бъдат на разположение на софиянци в постоянната приемна на ул. „Леге" №10.

***
София.
От 18.00 часа в Изложбена зала „Райко Алексиев" ще бъде открита изложбата „Глинената гора" на Христо Йонков.

***
София.
От 19.00 часа в Двореца „Врана" ще се състои концерт по повод 130 години от основаването на Българската Царска Династия и 80 години от рождението на Н.В. Цар Симеон II.

***
Благоевград.
От 11.00 часа в зала № 5 на Община Благоевград ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен проектът „Изграждане на социални жилища в IV микрорайон".

***
Варна.
От 10.00 часа във Военноморския клуб ще се състои поклонението пред тленните останки на адмирал о.з. Васил Георгиев Янакиев, командвал българския Военноморски флот 18 години от 1972 до 1990 година. Погребението ще бъде от 12.00 часа на Централен гробищен парк Варна (Стари гробища).

***
Варна.
От 11.00 часа в зала 501 в УМБАЛ „Св. Марина" - Варна ще бъде връчен символичният чек от благотворителната инициатива „Дари времето си на 5kmrun 2017". Със събраните средства от кампанията в градовете София, Варна, Пловдив и Бургас ще бъде закупена система за продължителна инсулинова терапия за критични състояния с нарушение на кръвната глюкоза за Първа детска клиника в „Св. Марина".

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ, ул. „Георги Бенковски" №1, общинският съветник Борислав Нанков ще се среща с граждани.

***
Варна.
От 17.30 часа в конферентната зала на хотел „Реверанс" по инициатива на женската организация на ПП ГЕРБ във варненския район „Приморски" ще се проведе дискусия, посветена на отговорното родителство.

***
Варна.
От 19.00 часа пред кметството в район „Владислав Варненчик" ще се проведе протест строеж на нови жилищни сгради в зелени площи.

***
Ветрино./ с. Неофит Рилски.
От 11.00 часа на входа на с. Неофит Рилски ще се състои официална церемония по първа копка на Историческия парк край селото.

***
Видин.
От 11.00 часа в регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на представители на Регионално управление на образованието във Видин.

***
Добрич.
От 10.00 до 12.00 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" ще се проведе летен детски клуб „Играй и учи" за деца от 6 до 14 г.

***
Добрич.
От 13.30 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" ще се състои библиотерапия с потребители на Център за психично здраве „Д-р Петър Станчев.

***
Дупница.
От 11.00 до 13.00 часа народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов организира в офиса на партията.

***
Пазарджик.
От 10.00 часа в регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на кмета на Община Септември Марин Рачев по повод протестите за минералната вода.

***
Пловдив.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съвет в Пловдив.

***
Сливен.
От 10.00 часа в зала 105 на Община Сливен ще се проведе брифинг на кмета Стефан Радев.

***
Сливен.
От 10.30 часа на Учебен полигон „Ново село" с официална церемония ще бъде открито най-голямото многонационално учение в Черноморския регион „Saber Guardian 2017" („SG17").

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се проведат групови игри за запознаване и общуване.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в регионалния прескуб на БТА ще се проведе пресконференция на Община Мъглиж.

***
Шумен.
От 11.00 часа в Акушерогинекологично отделение на „МБАЛ - Шумен" ще бъдат представени дарения- медицинско оборудване за родилна зала и хирургичен инструментариум за операционна на АГО.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.