• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Предстоящи събития на 6 февруари 2018

Предстоящи събития на 6 февруари 2018

/КРОСС/ ***
София.
Премиерът Бойко Борисов ще проведе среща с Марк Рюте, министър-председател на Кралство Нидерландия, който ще бъде на работно посещение в София.

***
София.
От 9.00 часа в Националния дворец на културата ще се проведе Конференция по въпросите на здравословното хранене при децата. В рамките на събитието е предвидена пресконференция с начален час 10.00 ч. - зала 6, (етаж 1). В нея участие ще вземат заместник-министърът на здравеопазването Жени Начева, заместник-министърът на земеделието, храните и горите Цветан Димитров и директорът на "Обществено здраве, странознание и управление на кризи", Главна дирекция „Здравеопазване" към Европейската комисия Джон Райън.

***
София.
От 9.00 часа в хотел „Маринела" (бул. „Джеймс Баучер" 100), зала „София 1", ще се проведе 11-то заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020. Форума ще открият заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Деница Николова и Борислава Уудфорд, представител на Генерална дирекция „Градско и регионално развитие" на Европейската комисия.

***
София.
От 14.30 часа в бизнес център „Кепитъл форт" Българската независима енергийна борса ще представи търговската платформа „В рамките на деня". В събитието ще участват министърът на енергетиката Теменужка Петкова, председателят на комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов и др.

***
София.
От 8.30 часа в зала „Сердика" на Гранд Хотел София ще се проведе работна закуска, в рамките на която ще бъде представен проекта Young Energy Europe.

***
София.
От 09.30 часа ще се проведе заседание на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет.

***
София .
В „София Тех Парк JSC" - сградата на Форума по иновации „Джон Атанасов", бул. „Цариградско шосе" №111, ще се проведе втория ден от 21-вия Европейски форум по екоиновации за качество на въздуха.

***
София.
От 9.30 часа 14 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Валентин К. и Красимир Й., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 часа 3 състав на Софийския градски съд ще гледа делото срещу Мирослав М., бивш началник от ДАНС, обвинен в изнасяне на информация (чл. 357-360 НК) - очакват се пледоарии.

***
София.
От 10.00 часа 6 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Даниел Б., Христо П., Цветан К., Павел А., Кирил Д. и Божидар Л., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 13 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу
Гриша Г., Данаил Г., Емилия Ст., Ивайло Т., Камелия М., Милко К. и др., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 3 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу
Мелиад Ф. и Хасан Х., обвинени в тероризъм.

***
София.
От 10.00 часа в Детския научен център "Музейко" ще бъде отбелязан Международният ден за безопасен интернет.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на Централното управление на Сдружение "Самаряни", в залата на II етаж, ще се проведе пресконференция и официално представяне на Проект "Къщата на семейството и общността".

***
София.
От 11.00 часа в Централния военен клуб ще се състои церемонията „Пожарникар на годината" - 2017.

***
София.
От 11.00 часа в Пресклуба на Българската телеграфна агенция ще се състои представянето на най-новото мобилно приложение, разработено от българска компания - Tesserum.

***
София.
От 11.00 часа в ИнфоЦентър София2018 (срещу Румънското посолство) София - Европейска столица на спорта и организаторите на Международния турнир по фигурно пързаляне "София Трофи" ще проведат пресконференция, на която ще присъстват световно известният треньор проф. Алексай Мишин, най-добрата българска състезателка Александра Фейгин, Таня Йорданова - президент на БФ по кънки и др.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на Националния статистически институт (НСИ) ще се проведе пресконференция за представяне на резултатите от изпълнението на проекта „Привеждане на информационните активи на НСИ в съответствие с изискванията на Евростат и миграция към ХЧО".

***
София.
От 11.00 часа във фоайето на Държавна агенция „Електронно управление" (ДАЕУ) по случай международния Ден за безопасен Интернет ще раздават информационни материали и ще канят минувачите да проверят нивото на кибер хигиената си с образователни игри.

***
София.
От 12.00 часа в Национален пресклуб БТА Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции и Българската аутсорсинг асоциация ще проведе пресконференция на тема: „Новото лице на аутсорсинг бизнеса в София и България".

***
София.
От 13.00 часа 11 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу
Нидал А., Алдин Н., Данаил А., Георги Ф. и др., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа 4 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу
Бехчет А., Емил Б., Събин З., Венцислава М. и др., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа в зала 34 в сградата на Софийски районен съд (СРС), бул. „Цар Борис III", № 54, ще се проведе трето заседание по гражданско дело № 18039/17г. по описа на съда. Страни по делото са Елена Йончева срещу Бойко Борисов и Политическа партия ГЕРБ.

***
София.
От 13.30 часа 19 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу
Иван К., Светослав Д. и Нина К., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 2 състав на Софийския градски съд ще гледа делото срещу Джон. М., Момчил М. и Иво Т. за побоя над Метин (чл. 115-118 НК ).

***
София.
От 14.00 часа 8 състав на Софийския градски съд ще гледа делото срещу Десислава Д. (пране на пари).

***
София.
От 14.00 часа в Резиденция "Анастасия" на ул. Славовица 51 Е ще се състои встъпителна пресконференция за представяне на целите, дейностите и очакваните резултати по Проект „Бъди Зелен=Бъди модерен=Бъди Европа".

***
София.
От 14.00 часа 5 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу
Венцислав С., Владимир Б., Антон Д. и др., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София .
От 15.00 часа в централата на КТ „Подкрепа" президентът на Конфедерацията Димитър Манолов ще открие кръгла маса на тема „Успехът и щастието на детето - резултат от ефективно партньорство".

***
София.
От 15.00 часа в постоянната приемна на БСП - София на ул. "Леге" №10, етаж 1, народният представител от „БСП за България" проф. Румен Гечев и общинският съветник Иван Таков ще бъдат на разположение на софиянци.

***
София.
От 18.00 часа в Галерия "Сердика" ще бъде представена изложбата "Автограф"- абстрактна живопис на Станка Атанасова.

***
Благоевград.
От 9.30 часа в зала „22 септември" Общински съвет - Благоевград ще проведе извънредна сесия.

***
Благоевград.
От 18.00 часа в Градската художествена галерия ще бъде представена изложба на художника Бисер Грънчаров.

***
Бургас.
От 11.00 часа на площад "Атанас Сиреков" с тържествен военен ритуал по издигане на националния флаг на Република България и флаговете на Европейския съюз и Общината ще бъдат отбелязани 140 години от освобождението на Бургас. От 11.30 часа пред паметника на Руските освободители ще се състои полагане на венци и цветя в памет на загиналите за Освобождението. От 17.00 часа във Военния клуб в Бургас ще бъдат представени оръжия, участвали в Руско-турската Освободителна война през 1877-1878 г. и бойни знамена на Българската армия. От 18.00 часа в Дома на писателя ще се проведе поетично-музикалния спектакъл "140 години свещена свобода".

***
Варна.
От 18.30 часа, в галерия „Арт Маркони" - Варна, ул. „Охрид" 22, ще се състои премиерата на „Между светлината и мрака", Трета книга от поредицата „Заветът на Кана" с автор Христо Милков.

***
Варна.
От 14.00 часа в офиса на ГЕРБ на ул. „Георги Бенковски" №1 общинският съветник Милена Димова ще проведе приемна за граждани.

***
Велико Търново.
Oт 13.30 часа в директорския кабинет на МДТ „Константин Кисимов" ще се проведе пресконференция по повод новото премиерно заглавие "Духът на поета" от Стефан Цанев.

***
Враца.
От 11.00 часа пред паметника на Васил Кънчов ще бъде отбелязана годишнина от гибелта на Васил Кънчов.

***
Враца.
От 19.00 часа в камерна зала на ДТК ще бъде представена постановката „Летене" от Оля Мухина.

***
Казанлък.
От 17.30 часа в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства в Казанлък ще бъде открита Фотографска изложба под надслов „Преди всичко България".

***
Кюстендил/Дупница.
От 10.30 часа в офиса на обществения посредник ще се проведе пресконференция.

***
Перник.
От 10.00 часа в сградата на Община Перник ще се проведе регулярната среща на кмета на Перник Вяра Церовска с кметовете на населени места в общината.

***
Плевен.
От 11.00 часа в Пресклуб на БТА - Плевен Сдружение "Учебна работилница Европа" - Плевен организира пресконференция по повод Международният ден за безопасен Интернет.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала № 10 на Окръжен съд - Пловдив продължава разглеждането на делото срещу бившия полицай Венцеслав Караджов, обвинен в убийството на своите родители.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Дом на културата "Борис Христов" ще се състои пресконференция относно стартиране на проект "Подобряване на социалната инфраструктура в община Пловдив" (зоната на булевардите "Княгиня Мария Луиза" и "Марица - Юг").

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Заседателната зала на район Южен, кметът на района Борислав Инчев ще даде информация относно бюджета на кметството за текущата година и приоритетите и обектите, по които ще се работи.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в блок 91 общинският съветник от ГЕРБ в Общински съвет - Пловдив Иван Вичков ще приема граждани.

***
Пловдив.
От 11.30 часа в Социално предприятие „Шивашка работилница" ще се проведе среща-дискусия на тема: „Кой печели от съществуването на социалните предприятия?"

***
Пловдив/Раковски.
От 9.00 часа в сградата на Община Раковски ще се проведе Кръводарителска кампания.

***
Смолян.
От 14.00 часа ще се проведе заседание на Общински съвет - Смолян.

***
Смолян.
От 14.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян ще се проведе заседание на Общински съвет - Смолян.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Оперен театър ще се проведе „До Ре Ми в пелени 3" - опера за бебоци.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в РБ „Захарий Княжески" ще бъде представена фотографска изложба „Аз съм българка" - проект на младия габровски фотограф Радослав Първанов.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперен театър ще бъде представена „Сидхарта" - Пътят към светлината и силата на човешкия дух с Мила Искренова и балет „Арабеск".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.